https://resmim.net/cdn/2024/02/18/ZGiFYK.png
Haftalık USD LOG Grafik. Burada 550 dolar seviyesi çok önemlidir. TL olarak yaklaşık 17000 liraya karşılık geliyor. 550 dolar üzerine atarsa ve kalabilirse üzerinde, çok gider gibi görünüyor.
Printable View
https://resmim.net/cdn/2024/02/18/ZGiFYK.png
Haftalık USD LOG Grafik. Burada 550 dolar seviyesi çok önemlidir. TL olarak yaklaşık 17000 liraya karşılık geliyor. 550 dolar üzerine atarsa ve kalabilirse üzerinde, çok gider gibi görünüyor.
Günaydın arkadaşlar benim bfren de beklentim 4-5tavan üzeri olursa da tabiki çok daha iyi olur.)sonra geri çekilir aşağı yukarı derken 15-16 larda bölünür bölündükten sonra yine aşağı yukarı ama bu sefer ne karton ne mia gibi olur daha sert yukarı hareketleri göreceğimize inanıyorum. Çünkü Bfren içinde iki bedelsiz potansiyeli daha var.
Paylaşım yapıp görüşlerini paylaşan ortaklara çok teşekkürler. Peki bölünme tarihi ne zaman belli olur ve ne zaman bölünür sizce?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1212030 bilanço bakıp nasıl iki bedelsiz potansiyeli çıktı ?
Yazıklar olsun size .....Hikayesi bitmiş bfren i güzel pazarladiniz bugün...
Ky yi korku tuneline soktu tahtaci gün ola hayrola diyelim ve bölünme tarihi bu hafta 2-3 bugüne açıklanır hayirlisi tahtacı hisseyi vbts ye sokma derdinde
Salih Vural haklı çıktı...İlk tahminler...Sonrasını kim bilir?
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bu düşüş benim için ters köşe oldu. En azından bölünme tarihine yakın bir süreye kadar çıkar diyordum. Fake mi, bitti mi yakında belli olur.
Ben bölünmeyi görmek istiyorum. Bakalım neler olacak. Gençliğimiz bfrenin hikayeleri ile geçti.
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
Bedelsiz yüzünden tabiki aşırı pahalı. Fakat grafik 34000 lira gösteriyor. Bölünme sonrası da gitse bu eski rakamı unutmayın.
bana bir şekilde ulaşıp fren yorumu yazar mısın diye soranlar olmuş,
detaylı yorum yazmayım, fiyat da yazmayım, şöyle diyeyim,
güvenilir bir ismi (boch) olması ve lotunun az olması haricinde bana 1 tane olumlu yanını yazabilen çıkar mı aceba,
ben en az 10 tane olumsuz yönünü yazarım,
haaaa burası Türkiye borsası batmış şirketi bile tavan tavan götürdükleri oluyor,
bedelsiz gelince yükselir 25 tavan dediler olmadı, spk bülteni yayınlanınca uçar dediler olmadı, şimdi bölününce uçar derler, yine olmazsa seneye de bedelsiz yapar derler.
bazen yeşil, bazen kırmızı kapatır ama sonuç olarak ben olumsuz düşünüyorum.
kısaca ben almam.
https://twitter.com/AzadJindar/statu...08858712428993
Yolun açık olsun BFREN ......:ok:
Kargalar yukselip dutlar sirkelendi mi?
Sakin ol Şampiyon... Aferin sen bilmişsin. Zaten tek sen biliyon bu işi. Senin sözünü dinlemeyen zarar etti....
de, cuma kapanış 14420... şuan 13900 -%3,61 zarar... sanki kağıt 7000 olmuş gibi davranma.
ki Kartonsan bedelsizi içinde olan biri için açıklandıktan sonra düştü sonra 3500 gördü... Eksik anlatmışsın olayı...
Şimdi bedelsiz açıklaması sonrası kazanç kayıp kişinin risk algısı kadardır. Herkes herşeyi tam doğru bilmez:rules:
Onay geldi alan, satan, tutan herkese hayırlı olsun...:ok:
Benden buraya kadar. Bu onay sonrası aşama benim için ters köşe ve hayal kırıklığı oldu. Kalan tüm ortaklara bol kazançlar dilerim.
Sn.Umut0109; uzun zamandır yorumlarınızı takip ediyorum. Oldukça faydalı ve samimiyetinden şüphe duymadığım değerlendirmeleriniz var. Birçok kişiye de faydasının olduğuna eminim. Lütfen olumsuz yorumların sizi soğutmasına izin vermeyin. Saygılar.
Sn Salih Vural dereyi görmeden paçaları sıvayıp ben dedimci olmayalım bu tür hisseler erken konuşan bilgicleri hep tersde birakmistir egerki hisseniz yoksa kafaları bulandirmayin tamam bu günlük attınız tuttuhenuz savaş kazanmadiniz kazanmış komutan naraları atmayalım ve bolundukten sonra 1500 kusur lotla yola devam diyeceğim o civcivleri büyütüp palazlandirmadan ve ikinci civcivleri de almadan bu tavuğu kesmem size ve korkup verenlere hayirliolsun ben buradayim maliyetim corono virüs oncesi fiyat hesabi bilen bilir der hayırlı akşamlar tüm dostlara
Satışlar fazlasıyla karşılanmış durumda, blok satışlar alınmış, tahta boşken salınmış gibi görünüyor.
Yarın ve sonrasını izleyelim...
Maliyetimden dolayı sıkıntım yok bekleme gücüm var, ama yüksek maliyetli arkadaşlarıma bir şey diyemeyeceğim.
Başlangıç günü ve ilk günleri için kötü oldu ama kendim 18 aydır hisse içindeyim ve amacım beklentim hala bir sonraki sermaye arttırımı için
Ama bir ege poltk bile haber olayı yokken bizden bu kadar yukarıda çok büyük algı operasyonu o nedenle sakince ve biraz kızgın izlemeye devam edeceğim hele hele 2021 kasımda piyasaya giren miatek şu ana kadar 46 kat poltk aynı zamana göre 43 kat artışta biz ise 11-12 kat aynı döneme göre şirket bu kadar mı kötü küçük anlamak zor 2021 kasıma göre 1000 lira bir değer bu gününün 2950 lira sına karşı geliyor bfren çok mu yükselmiş algının her türlüsü oynanıyor sen isteyince değil ben istadiğim zaman istediğim fiyata satacağım kaybettiğim para değil zaman olacak daha çok aksiyonlara gebe en düşük lot sayısına sahip durumdayız bırakmam iyi akşamlar dilerim
Bugün gemiyi ilk terk edenler çoğunlukla kağıt için uçacak-kaçacak yorumu yapanlardır. Gün sonunda yaptıkları manipülasyonla gurur duyarak keyiflenirler de..
Bankof iki gündür + 1000 ve üzeri lot topluyor. Sonra basıyor ve - pozisyon da kapatıyor. Bugün ikinci gün. Bilgilendirme
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bankof keyfini bekliyor. Yine satışta
Bu gün rolanti 3 gündür motoru soğuttu yarından itibaren aksiyona devam
5.gunde bolunme sureci baslar genelde
bfrende doçe bakalım bölünme sonrası ne yapacak?
https://i.hizliresim.com/848ax59.PNG
https://x.com/EgitimYatirim/status/1...808773757?s=20
Bu sevda bitmez. Şarkı sözü gibi oldu.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Sayın filozof bu konuda en temizi Alcar sonra ise egeendüstri tamamen tüm dolaşım 100/100 ve 100\99 bu ikisinde
Daha sonra ise biz geliyoruz
Sonraki sıralama ise
Poltk -konya ve bryat bu 3 çok sıkıntılı bizde de 114 .000 lot dediğiniz gibi
Bunlar 1 gün kala bölüyoruz deme hakkına sahip değildirlerdir inşallah
Hala tarihi açıklamadılar şirket te danışıklı dövüş te sanırım
Evet dostum filozof mergan hoca tahta yapicinin buyuklugunden bahseder ve bundanonceki bolunmede de bu kurumlarda bu kadar vardı ve tahtayı sahiplenmisler yani benim 150-200 lotum bu tahtacilarin yanında tuybile degil ve birazcık da onlar düşünsün demeye gerek yokben bildim bileli hisse bu takaslarda ve sonra da olacak yani patron ve tahtacı da ikinci bedelsiz için kusuratli boluuor yakındır bir bedelsiz daha patlatır diye dusunurum hayırlısı olsun ve ucluden kopmadan yola devam diyecek hemde daha güçlü artık yatırım da bitti fordla da isi bağladı kısmet diyorum
Pkentin14.01.2022 tarihindeki sermaye artırımındaki süreç gibi işliyor grafik.