Originally Posted by
Salih VURAL
2 yıl önce KARTONSAN ın bedelsiz sermaye artışı SPK ONAY gününün ertesi işlem gününü hatırlayın.....
%5 artı açıp taban kapatmış ve taban serileri 4-5 gün sürmüştü....
Bakalım BFREN pazartesi günü ne yaşayacak?
Bence tarih tekerrür edecek ve pazartesi tavana yakın açılış ve TABAN KAPANIŞ.....
Sebep de BORSADA BEKLENTİLER ALINIR,GERÇEKLER SATILIR kuralı ......
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/893775
17 aralık 2020 akşamı SPK bedelsiz onayı geliyor....Ve 18 aralık 2020 den itibaren tabanlar başlıyor.....
Oksurtme beni şu genzime kaçacak sevgili Salih kardeşim burada defalarca yazdım karton bu türlerde ters bir hisseydi ve hiç sevmed n 30 -40 lotla katılmış ve karımı görüp kacmistim ama panzer çok farklı şimdilik 30 milyoncuk sermaye oluyor kartonunki çok hantal olmuştu ve hala belini dogrultamadi ben bfrende en fazla 2 yıl içersinde bir sermaye artışı daha bekliyorum ve sermaye artışından sonra 20 binden bolunse fiyat 1500 TL eder ki bu fiyatta 30 milyonluk sermayeli bir Bfren komik kalır geçmişini hatırlayan vardır sanirim çok muhteşem işler yapmış 500 lerden 53 binlere gitmisti o zamanki sermaye de gene cücük kalmıştı ve 2 yıl sonra bir sermaye daha artırmış genede zamanın paranın değeriyle küçük kalmisti şimdi 30 milyon gene ancak vasat bir İstanbul semtinde bir daire parası kalır başka da bir diyeceğim yok tüm yıllarını sabırla bekleyen dostlara ve sonradan alan dostlara hayırlı olsun ve kimse dolmuşa binmesin malından olmasın dileğiyle mercek tecrübesi diyeyim bu hafta çok yazisiriz hayırlı geceler
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri