Dolar bazlı golden cross oldu ne düşüşü 😅😅
Twitter hustatlari 7 sene sürer diyorlar bu ralliyi
Printable View
Aşı dediğimiz şey vücudun kaldırabiliceği kadar mikrobu vermek gibi bir şey. Haliyle o kadarcık mikrobun bu kadar etkisi olur. Tam anlamı vücuda girdiğinde çoklu organ yetmezliği dahil bir çok organa iyileşme durumumda bile hasar veriyor bu virüs. Muhtemelen dünya nüfusu bu virüsle bayağı azalacak. Bugün yarın bitecek bir virüs değil her seferinde form değiştiren bir virüs. Dünyada bir canlıda kalsa yine devam eder.
Hazır covid bahsi açılmış iken bundan nasıl korunulur kendi adıma bildiğim metodları anlayalım. Birebir insanların ile muhatap olmak zorunda olanlar bulundu masa civarına kaynamış suya üç beş damla kekik yağı döksün bunu gün içinde sürekli yapmasi gerekir bu olmaz diyorsa nebulazatore colladial gümüş suyu koyup yapabilir. Buhar ile kekik yağı evde de yapılabilir. Eğer bıyığınız varsa bıyık üzerine tene değmeyecek şekilde minnacık kekik yağı sürmek. Yada maske üzerine nefes alma bölgesine dışarı taraftan sürmek. Çocuk ya da bayanlar için şal gibi birşeyin vücudun tenine temas etmeyecek şekilde nefes alma bölgesine sürmek. Şüphe duyduğu bir anda bir damla kekik yağı ile gargara yapın bol su ile için. Kaynamış suya bir damla dolup derin derin nefes alın.
Öğle arasını kurtarır, yanına çay veya ayran da buldun mu değme keyfine [emoji3]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...99a656517b.jpg
Bakmak ve görmek!?
Real time online mert45 nereler de
Bakmak ve görmek!?
Söyle güzel bur borsa filmi önerisi olan var mı? Bigshort, Wolf of ws hariç.
Bünye önemli..
Kimi bir birayla kafayı bulur 😅😅
İran, Azerbaycan'a müdahale edeceğini söylemiş..
TR'de hızla karşılık vereceğini bildirmiş, İran'a..!
Heyecanlı, bol aksiyonlu günlere dönüyoruz..
elon rusyanın internetinimi kesmiş.
öyle bişeyler var birde.
:drunk::drunk:
https://www.washingtonpost.com/opini...ssia-invasion/
Çok tehlikeli adam. Gerci zenginlerin hepsi tehlikeli.
dolar bazlı
golden cross olmuşuz (50,200) ma yada tam dibindeyiz.
bu seviyelerde aksiyon eksik olmaz. bence...
Billions dizisini izleyin. SPK var SPK var dersiniz. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Golden Cross, kısa vadeli bir hareketli ortalamanın, uzun vadeli hareketli ortalamanın üzerine yükselerek altın bir haç oluşturmasıdır. Altın kesişim genelde uzun vadeli boğa trendine işaret eder. Analist ve yatırımcılar, altın kesişmeyi piyasada yukarı yönlü net bir yükseliş sinyali olarak tanımlar.
olden Cross nasıl çalışır?
Golden cross ya da Türkçede bilinen hâliyle altın kesişim; nispeten kısa vadeli hareketli ortalamaların (örneğin; 50 günlük) yine nispeten uzun vadeli olanı (örneğin; 200 günlük) aşağıdan yukarı doğru kırdığı noktada oluşan grafik modeldir.
dünyada bilindik en sağlam trend kesişimi diyelim.
tabi teknik analistçiler anlımda
uzun vadeli.
yagni yabancı analistler
gelirse.
dolar bazlı yükseliş veya ralli yeni başlıyor anlamı taşır.
neeeee :oleyo:
5 dolara gider miyiz dediğin olursa.
Bakmak ve görmek!?
alper ceviz değilde puda şekeri işinemi girsek..
ok gibim para var..
bizim ülke merkez dağıtım istasyonu hali geldi nede olsa.
merkez üssü..
hocam benim ne dediğim önemli değil ama dünyaca bilindik en sağlam trend analizidir bu.
feyk atabilir.. durmaksızın çıkabilir..
ama yabana atılmaması lazım.
ben buradan yeni hisse almam. onu bilirim ... malak gibim arkasından bakarım yinede almam.
stratejimden ne zaman dönsem. kaşıntı yapıyor bende. :he:
şuan ralli yabancılara göre yeni başlıyor olabilir yani..
bilmiyorum
Vallahi bu borsa durmaz gibi geliyor bana. Elde ki birikimler bişey yapmıyor. Devlet millet dövize gitmesin istiyor. Halka arzların fiyatını görünce koca koca hisselere üzülür oldum. Geçen bir arkadaşa şahit oldum, brlsm diye bir hisseye 500 bin basmış abi sen delimisin dedim. Eksi 4 iken almış devre kesince gösterdi bana eksi 9 da 27 bin zarar, kalpten gidersin böyle hisselere böyle girersen dedim. Cuma günü az bir karla satmış. Bu borsa düşecek olsa bilmiyorum da o parayı hapsederlerdi oraya. Yine de burası Türkiye ve borsa olmaz olmaz diye bir şey yok. Bu bir örnek, Bir örnekte baldız, arzdan taten, izen, enery almış parası da yokmuş, parayı kaynanamın pazar parasından almış. Kaç tavan çekti hiç umursamadi, taban yapınca ben titredim korktum, o taban ne dedi, satarız dedi, gerçektende tabanda beklemedi bile. Sattı mı bilmiyorum. En son 5 bin kar var diyordu.
Uzun lafın kısası ben piyasa yapıcı olsam bu hikayeyi burada bitirmem.
Ha hikayenin sonu aynen alt coinler gibi bitecek adım gibi eminim belki yıllarca sürünecek küçük hisseler, ocaklar sönecek, intiharlar olacak.
Bakmak ve görmek!?
illa hisse almak zorunda değilsin.. tarla/arsa düşün bence.
tl de durmada .. gübre alsan bu ülkede o bile değerleniyor :he:
Onlarda uçmuş hisseli ortak filan alınabilir belki.
Bizim ilçede bile 1000 M2 arsa 1 milyon olmuş, tarla 1000 M2 100 bin 200 bin yerine göre
Bakmak ve görmek!?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...014f667802.jpg
En ucuzu mesela
hersey uçuyor
reelde kazanç var mı .. ona odaklanmak lazım.
çoğu kişi anca parasının değerini koruyabiliyor reelde kazanç yok bence kimsede.
aldığın hisse % 500 yapar 3 ayda o başka.
tabi tren çoktan kaçtı bana göre. bu seviyeler bence çok riskli.
nevsehir benim bildiğim üniversite kenti.
bence ucuz...
sen o m2 lere birde egede bak :oleyo: