Sayfa 262/1001 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    şunu elimine etmeden yargıya varmak zor, anneniz aşı olmasaydı da aynı rahatsızlıklar gelişecek miydi.?
    bunu belirlemek zor tabii ki, insanlar 5 yıl önceye kadar rahatsızlandığında bir şeye yormuyorken aşı sonrası her şeyin sebebi aşı..
    Yüzde yüz doğru demiyorum zaten lakin sapa sağlam adamın aşıdan sonra öldüğü de kayıtlara geçti sonuçta..

Ben aşının yetersiz olduğunu ve aceleci olarak hazırlandınin kanısındayım bu nedenle güvenmiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Öğle arasını kurtarır, yanına çay veya ayran da buldun mu değme keyfine [emoji3]

Bakmak ve görmek!?
    1990 öncesi okul öğle arasında bunu yemek döner yemek gibiydi. Küçük bir domates ve o zamanlar çarşı ekmeği.

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Öğle arasını kurtarır, yanına çay veya ayran da buldun mu değme keyfine [emoji3]

Bakmak ve görmek!?
    Ekmekler iyice küçüldü.. domatlarda küçük duruyor..

3 tanesi anca idare eder

15 tale.. yanına iki çay 30 tale.

😅😅

Ben böyle baktım gördüm

Neeeeee

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Yüzde yüz doğru demiyorum zaten lakin sapa sağlam adamın aşıdan sonra öldüğü de kayıtlara geçti sonuçta..

Ben aşının yetersiz olduğunu ve aceleci olarak hazırlandınin kanısındayım bu nedenle güvenmiyorum.
    benim müşterinin babası var 91 yaşında, aşılarını olduktan sonra hastaneye gidip
    bu aşılar bana çok iyi geldi aşı olmayanların hakkını bana vurabilirsiniz diyormuş
    oğluna da soruyormuş bu hastalık tekrar geri gelir mi diye..?

5. Söyle güzel bur borsa filmi önerisi olan var mı? Bigshort, Wolf of ws hariç.

Bünye önemli..

Kimi bir birayla kafayı bulur 😅😅

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Söyle güzel bur borsa filmi önerisi olan var mı? Bigshort, Wolf of ws hariç.
    Dün bahsettiğim filmi izle Alper aksiyon seviyorsan.
    Borsa filmleri saydıklarından başka iyi yok ancak iyi bir film var muhasebe dedektifi.

Yakın sayılır ismini hatırlamıyorum ama bulurum izlerim dersen

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Dün bahsettiğim filmi izle Alper aksiyon seviyorsan.
    Borsa filmleri saydıklarından başka iyi yok ancak iyi bir film var muhasebe dedektifi.

Yakın sayılır ismini hatırlamıyorum ama bulurum izlerim dersen
    Lity den haber var mı Ariston abi bavulunu hazırlasın

Sayfa 262/1001 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •