-

Originally Posted by
realities
şunu elimine etmeden yargıya varmak zor, anneniz aşı olmasaydı da aynı rahatsızlıklar gelişecek miydi.?
bunu belirlemek zor tabii ki, insanlar 5 yıl önceye kadar rahatsızlandığında bir şeye yormuyorken aşı sonrası her şeyin sebebi aşı..
Yüzde yüz doğru demiyorum zaten lakin sapa sağlam adamın aşıdan sonra öldüğü de kayıtlara geçti sonuçta..
Ben aşının yetersiz olduğunu ve aceleci olarak hazırlandınin kanısındayım bu nedenle güvenmiyorum.
-

Originally Posted by
altınorta
Öğle arasını kurtarır, yanına çay veya ayran da buldun mu değme keyfine [emoji3]
Bakmak ve görmek!?
1990 öncesi okul öğle arasında bunu yemek döner yemek gibiydi. Küçük bir domates ve o zamanlar çarşı ekmeği.
-

Originally Posted by
altınorta
Öğle arasını kurtarır, yanına çay veya ayran da buldun mu değme keyfine [emoji3]
Bakmak ve görmek!?
Ekmekler iyice küçüldü.. domatlarda küçük duruyor..
3 tanesi anca idare eder
15 tale.. yanına iki çay 30 tale.
😅😅
Ben böyle baktım gördüm
Neeeeee
-

Originally Posted by
EMLAK
Yüzde yüz doğru demiyorum zaten lakin sapa sağlam adamın aşıdan sonra öldüğü de kayıtlara geçti sonuçta..
Ben aşının yetersiz olduğunu ve aceleci olarak hazırlandınin kanısındayım bu nedenle güvenmiyorum.
benim müşterinin babası var 91 yaşında, aşılarını olduktan sonra hastaneye gidip
bu aşılar bana çok iyi geldi aşı olmayanların hakkını bana vurabilirsiniz diyormuş
oğluna da soruyormuş bu hastalık tekrar geri gelir mi diye..?
-
Söyle güzel bur borsa filmi önerisi olan var mı? Bigshort, Wolf of ws hariç.
-
Bünye önemli..
Kimi bir birayla kafayı bulur 😅😅
-

Originally Posted by
ALPER
Söyle güzel bur borsa filmi önerisi olan var mı? Bigshort, Wolf of ws hariç.
Dün bahsettiğim filmi izle Alper aksiyon seviyorsan.
Borsa filmleri saydıklarından başka iyi yok ancak iyi bir film var muhasebe dedektifi.
Yakın sayılır ismini hatırlamıyorum ama bulurum izlerim dersen
-

Originally Posted by
EMLAK
Dün bahsettiğim filmi izle Alper aksiyon seviyorsan.
Borsa filmleri saydıklarından başka iyi yok ancak iyi bir film var muhasebe dedektifi.
Yakın sayılır ismini hatırlamıyorum ama bulurum izlerim dersen
Lity den haber var mı Ariston abi bavulunu hazırlasın
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri