indikatör 3. kere çalıştı. ne zaman ekleme yapmak istesem her seferinde fırsat vermeden yükseliyor.
Printable View
indikatör 3. kere çalıştı. ne zaman ekleme yapmak istesem her seferinde fırsat vermeden yükseliyor.
https://www.youtube.com/live/r98qVAcbqJs?feature=shared
Oğuzhan Bıkmaz bugün sabah Ardyz yi yorumlamış.Katiliyorum söylediklerine. 3 ve 4.ceyrekten de umutluyuz bakalım..
Videoda 11.40-15.50..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Teşekkürler snn eagle. Ardyz yi yorumlayan bir Oguz Bıkmaz birse Yunus Şahin var. Ikiside analizlerine guvenebilecegimiz dolulukta olan analistler. Bende hazirlayabilirsem Yunus Şahin in en son vebinardaki yorumunu atacagim.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu haberde kameralar vasıtasıyla insan gözüyle izleme yapılıp çevreyi kirletenlere ceza yaziliyor. Bildigim kadarıyla Bolu belediyeside cevreyi kirletenlere ceza kesmeye başlamıştı yakin zamanda. Diger belediyelerinde bu yolu takip etmesi beklenebilir. Zira belediyeler icin iyi bir gelir kaynagi olabilir.
Bizim şirket bunun yazılımını (yapay zeka vb) yapip ticarilestirebilirse iyi bir gelir kaynağı olabilir.
https://x.com/HaberdarKalin/status/1...zS12r5rOg&s=19
Sayın dostlar elimden geldigince yatirim yaptığım şirketle ilgili tüm bilgileri toplamaya çalışıyorum. Topladığım bilgileride paylaşarak birilerine bir nebze fayda saglayabiliyorsam ne mutlu bana. Sonucta paylaşarak bir şey kaybetmiyorum. Umarım daha önce olduğu gibi yine hep birlikte kazanizir bu hissede.
Saygılar...
24 Ağustos 2024 webinari Yunus Şahin in 2.ceyrek bilanço degerlendirmesi
https://youtu.be/0qzwHJnYL1Q?si=M3D59KKCEN1-JS5X
Sağolun sn balıkadam,
Yunus Şahin tarafında da yeni bir şey yok. Olumlu görüşler devam ediyor, ancak hisse fiyatina yansımaması can sıkıcı olmaya başladı. Cuma günkü çıkış da bana çok inandırıcı gelmedi. Patinaja devam edeceğizi düşünüyorum. Umarım yanılırım.
Hiçbir şey olmasa da muhakkak birşeyler oluyor bu kağıtta
Dk: 8:35 ten itibaren Ardyz konuşuluyor.
Erman Faydali en cok beğendiği 4 hisseden 3.sünün Ardyz oldugunu sebepleriyle birlikte anlatiyor.
https://youtu.be/wbF8vy3cmn0?si=t4oj9gPwQYENDF1E
ona bakarsan ilk çeyrekte de amortisman 69 milyon tl.Ama genel yönetim giderleri 47 milyon. madem amortismanlar genel yönetim giderleri içerisinde ilk çeyrekte amortisman gideri 69 milyon ama genel yönetim giderleri 47 milyon nasıl oluyor. yöneticilar maaş almamış hatta şirkete 12 milyon bağışta bulunmuşlar öyle mi.Bu kadar saçma bir bilanço görmedim. şirketlerin amortisman giderlerinin genel yönetim giderleri kaleminde yazıldığına ilk defa şahit oldum
Dogan mobilya bendede vardi ama su faiz artirimlari oncesi ciktim. Yuksek faiz ve ekonomik durgunluktan ilk etkilenen sektorlerden biri mobilya sektorü. Aslinda gerek dgnmo gerekse yatas guzel sirketler ama simdi degil. Ekonomik sıkılık esnetilmeye baslayinca bakmak lazim.
Şimdilik ana kağit ardyz ile devam.
Bir banta sıkıştı kaldı, [emoji638] ileri [emoji637] geri, [emoji637] geri [emoji638] ileri. Bilanço da son kap da boşa gitti. Bilmediğimiz bir şey mi var acaba?
Bilanço iyiydi ama son kap'ta heyecanlandıracak birşey yoktu bence. iş birliğine dair protolol. türkiye protokol ülkesidir. herkes herkesle sürekli iş birliğine dair protokol anlaşması yapıyor :) sene sonu da bilanço iyi gelecek ama önümüzdeki dönem bilançolarına yansıyacak hiçbir iş açıklanmadı bu yıl. yıl sonu geldi henüz hiçbir iş anlaşması yok. beni düşündüren burası
Sıradan bir protokol gibi durmasına rağmen, üye sayısı fazla olduğu için ileriye dönük bu Protokol’un potansiyeli var bence. Ayrıca şirketin efatura edönüşüm işlerinde büyümeye yönelik arayışlarının da olduğunun göstergesi. Bir de, bi ara miatek de ne kaplar gördük, ona kıyasla iyi bile denebilir[emoji4]
Bu şirket ihale, kap, yeni iş iliskisi haberi sirketi değil bence. Onceki senelerdede neredeyse bir kaç küçük kap haberi dışında iş almisligi yoktu ama her yıl %100 uzerinde buyumeyi basardi.
Bu sebeple fazla takilmamak lazım.
Bugünkü sert düşüşün daha önce defalarca destek olarak çalışan 34.50 bolgesinin kirilması sonucu panik satışlarınin birbirini tetiklemesi sebepli olduğunu düşünüyorum.
Abarttı yalnız
Freni patlamış kamyon gibi aşağı gidiyor.:vk:
Evet nihayet gerçekleşti. MEGAP tan sonra piyasayı sarsacak ikinci konkordato haberi de geldi. An itibariyle iflasımi açıklamış durumdayım
Bugün artırdık hayırlısı bakalım..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Fiyatı bir şekilde kirdiklari yatay band destek bölgesi olan 34.9/35.10 araligina getireceklerini düşünüyorum.Asil sonrasında ne yapacaklari önemli..
Tekrar buranin üzerine atıp kalıcı olabilirse yatay bandın üst çizgisi olan 41.x hedef olabilir ilk etapta..
31 alti kapanis gelirse 28/29 bölgesi hedefe girer..
Bakalim tahtaya yön veren abiler nasil bir yol izleyecekler? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2e661225f5.jpg
35 altı iyi olmadı, sevindirici tarafı düşüş kısmen hacimsiz oldu. 35 üzerine hızlı bir şekilde atar mı, atmazsa çok mu çektirir buralarda hepsi soru işareti.
bence gidişat çok olumlu değil. Genel problemler de var tabi, savaş, faiz vs. borsa cezbedici olmaktan çıktı, haliyle de para girişi sınırlı. Kısa sürede çok da umut göremiyorum ben. Patinaja devam eder demiştim de bu düşüşü beklemiyordum.
2 gündür İnfo kapanista iyi aliyor. Dun 250.000 bugünde 100.000 alarak bir nebze olsun endeksten ayriştirdi hisseyi.
Bakalım devamı gelecek mi.
Info bugün de 50.000 notun üzerinde alıcılı. Ayrıca Kuveyt Türk'ün katılım endeksi fonu kpc geçtiğimiz ay 1,5 milyon lotun üzerinde alım yapmış. Onun haricinde Nnf 325000 lot satmış Hedef portföyün diğer bir fonu Fnt 180.000 lot almış.
Diğer küçük alım ve satımları da eklediğinizde nette 1.32 milyon lot yatırım fonları almış geçen ay.
Yatırımcı ilisikileri biriminden Semih Bey ayrıldığından beri sirketin yatirimci ilisikileri birimine ne telefonla ne de mail yoluyla ulaşım sağlayamadım.
Aşağıda gecen ay ve bugün sirkete attigim maillerin görüntüsü mevcut.
Sirkete bu süreçte ulaşabilen oldu mu?
Olmadıysa bence bir şekilde sirkete bu durumdan duyulan rahatsızlığı bir yatirimcisi olarak iletmekte fayda olabilecegini düşünüyorum.O yüzden bu düşüncemi tüm paydaslarla paylaşmak istedim.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e27f4f7e6e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...240f79ac07.jpg
Semih bey zamanında çok iyiydi hakikaten, maile bile dönüş yapılmaması hiç hoş olmamış. En azından nezaketen de olsa bir cevap verir insan. şirket büyüdükçe böyle olaylar da artıyor demekki.
Haklısın hocam ne diyeyim, ne yazık ki hisse fiyatı büyüme ile çok alakasız bir yerde. Elbet dönecektir ama kim bilir ne zaman. Yüksek enflasyon yüksek faiz ortamında bir de hisse fiyatının geri gelmesi katlanılabilir bir durum olmaktan çoktan çıktı. Yapacak bir şey yok artık, bekleyeceğiz.
Ardyz paylarının yaklaşık olarak kaçı fonlardadir sizce? Fonlardan para çıktığı için mi bu kadar düşüyor.
Borsa artıda, ardyz -%3 düşüşte. Anlamsız hareketler.:vk:
Satan kim acaba? Son günlerde halk yatırım satıştaydı, yine bir fon çıkışta galiba.