Tahta manipülatörlere kaldı
Sinir savaşlarına hazır olmalı malanlar
Printable View
Tahta manipülatörlere kaldı
Sinir savaşlarına hazır olmalı malanlar
8,56 daki boşluğu doldursa da yolumuza devam etsek, adamlar mali durumu düzelteceğiz diyorlar hisse satış yiyor yemezler.... YTD..
Adam aşağıdan mallanmaya izin verdi ya
Çok teşekkür ederim
%49 u piyasaya satmazlar, kurumsal yatırımcıya satarlar diye düşünüyorum...YTD.
Hissenin önü açıldı, bankalara milyonlarca faiz ödemektense bilançoyu düzeltmek daha mantıklı, 1-2 güzel haberle orta vadeli yükseliş başlar, şahsen sert hareket etmesini istemiyorum, sindire sindire gitsin yeter...YTD...
Bu sefer gidecek bence .
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes gibi bende zamanında çok zarar ettim bu hisseden, ancak durum şimdi farklı, yılbaşının gelmesi de bonus olacak...Nasipte varsa zararları çıkarırız.YTD
Hissede şizofreniye mukavemet gösterebilecek yatırımcı kazanacak
Çünkü buradaki spek çok güçlü görünüyor ve çok cimri
Başka hisselerdeki spekler çıkarmaya niyetlenince %20 yukarı taşıyıp mallanır iki tavan çıkıp malı topluyor
Bizdeki malı kucağa döküp sabır savaşı başlatıyor
Bu speği yenen ustalık belgesini alır. Borsada daha yenilgi yüzü görmez,😀
Takasları paylaşabilirmisiniz
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alanlar gedik ve ak , satanlar dağınık gibi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Altınyıldız Classıcs yurtdışına açılıyor. Haberler gelmeye başladı.
http://www.hurriyet.com.tr/altinyild...liyor-40686582
Var dı sonuç sıfır 😔
15,80 civarı zarar çıkar,
20 den aşağı satmam bu mereti...
Gap var. Kapanacak.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPEK parasında bir maliyeti var
Sen burda istediğini yapıyorsun ve kar kalıyor sana
Bak aynı gramajdaki hamuru ne kadar şişirirsen şişir gramaj değişmez
Senin malını alan yok
Arkadaşlar bir öngörüsü olan var mı. Deli eder adamı bu kâğıt.
Amaçlanan da bu deli etmek adamı. Ne zaman ki illet eder vazgecersen kağıt o zaman gider.Kademeleri önceden ücretsiz borsaderinlikte vardı izliyordum. Coğu kademesi boştu. Bence yavaş yavaş zamanı geliyor gibi. haber akışını da başlattıklarına göre. O yüzden sabır..
3 ay bekledim 3 bin zarar vardı çıktım kozaldan zararı bir haftada çıkardım tekrar buraya girdim yine 4-5 bin zarar artı kozalda fırladı bı de oradan zarar , ama 3 ay daha bekleyeceğim sabredeceğim .hedef 16-17 arası olacak bence. 16 yıl görmeden çıkanı s..ksinler.
Teknik taktik hiçbir şey işlemiyor bu hissede, takaslarda aldatmaca, bir kurumdan alıp diğerinden boşaltıyorlar. Galip ağa gibi biri lazım ki bunların hakkından gelsin... Hissenin zaten %14 piyasada işlem görüyor.... O hisseleri de akşam olunca tek tek sayıyordurlar. YTD
Gecen bir arkadas 8.56 da gap birakti dedi. Bakamadim ama dogruysa degmeden salondan wc ye gitmez.
gap dediğiniz ne? Anlamadım
Birgun evvel kapanis ile ertesi gun acilis fiyati arasindaki fark. Grafikte kopukluk yani. Genelde olumlu haber dusunce sabah acilista olur..
8.80 ile acmisti. 56 yada 54 gibi birseydi kapanisi. Sanirim yarin oraya degmis oluruz. Ondan sonrasi insaflarina kalmis. 3 bes ay da bu 10.20 icin bekletirlerse sasmam. Ilginc bir hisse. 10.90 a gitmesinden once boynerden pa tolon almistim. Gideyim bi tişört falan alayim. Bildiginiz gidisini tabu ya bagladim hissenin.:)ytd
Gardaş git bir pantolon daha al tek bizden olsun. Ömrümüzü yedi meret
Ayağım ugurlu gelir ama genelde alinca hisse bi düşer. Ama sabirliyimdir. 76 kurustan basladigim ihlasi 20 kurusdan bile aldim. Biraz cok lot toplattirdi ama olsun iyi ekmek yedim. Skbnk da oyle 1.23 danele de de ayni oldu 2 den basladim 90 krs a inmisti. Bence bunun zamani da yakin oyle hissediyorum. Alttan toplayani dokebilirse soluksuz gider. Skbnk oyle yapti uc bes doldur bisalta izin verdi. Sonra hop tavan. Olmadi cagircaz galibi
Sayın kazan bu arena cetindir. Sağlam sabır gerekir
Yanarım kozala yanarım oradan çıktım geldim yüzde +9 gitti bı de burdan - 9 haşırt geçti. Demek ki kımıldamamak gerekiyormuş. Tek tesellimiz kazanın gidip pantolon alması 😀
Bendeki sabir budist rahipte yok:) beklerim. Birde kademe takip imkani olsa iyi olacakti. Matriks data da kodu yok alim satim adeti goremiyorum. Borsaderinlikte vardi versiyon yenilenince gitti umarim gelir. Bildiginiz takip yeri varsa soylerseniz sevinirim. Bol kazanc tüm hissedarlara...
Bir gün aslanla eşek ilişkiye girmeye karar vermişler ve ilk sırayı aslan almış. Aslan işini görürken eşeğe:
- Eşek kardeş şöyle bir boynunu çevirde birde yanaktan öpeyim demiş.
Eşek boynunu çevirmiş ve aslan eşeğin yanağındanda öpmüş ve işini bitirmiş. Sıra eşeğe gelmiş bir süre sonra aynı şeyi eşek istemiş:
- Aslan kardeş şöyle bir boynunu çevirde birde yanaktan öpeyim demiş.
Aslan:
- O boynumu çevirebilirsem ben sana yapacağı biliyorum demiş.* Bizim spekte bize geçiriyor dönebilsek ne yapacağımızı biliyoruz da dönemiyoruz.
Bizim küçük yatırımcı dayanamamış satmış. Satışta iş yatırım başta, gedik, ak karşılamaya çalışmış.
Biz yılbaşı rallisi beklerken hisse aşağı doğru ralli yapmaya başladı. Hissenin 5 yıllık dibi 8,12 olarak gözüküyor. Altı yok gibi, orta vadeli çıkış trendini başlatmalı. Öncelikle yatırımcının hisseye güvenmesi gerekiyor. Bol kazançlar, kazançta yok zaten 5 yıldır bu hisseden kimse para kazanamamış....YTD...