Dönem karı haricinden EFK suda katlamanın kitabını yazmış.
Nazar değmesin. 🧿 Pd 1.91 Fk 9.79 a geriledi…
Tabi yarın şimdiye kadar olan bu kısım beklentiyi önceden mi almışlar yoksa yıl sonu beklentisini almaya devam mı edecekler göricizzz. Ytd
Printable View
Dönem karı haricinden EFK suda katlamanın kitabını yazmış.
Nazar değmesin. 🧿 Pd 1.91 Fk 9.79 a geriledi…
Tabi yarın şimdiye kadar olan bu kısım beklentiyi önceden mi almışlar yoksa yıl sonu beklentisini almaya devam mı edecekler göricizzz. Ytd
Hayırlı olsun. Yürüyüşümüz devam edecek umarım
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kahraman hc bu yürüyüşlerde çakıllar, dikenli teller, kaktüsler olmadan olmuyor..
Bazen yengeç 🦀, bazen timsah 🐊 yürüyüşü oluyor. Köpekbalıkları ile 🦈 de uğraşmak gerek.
Tahtacınin oyun planı aşağıya mı daldirmak yoksa alıp yukarı mı kaldırmak. Herşey mümkün.. ytd
Acemi hc bu hissede geçmişten günümüze forumdaki kişi sayısı 5 kişiden fazla olmamıştır. Bilemedin 7 olsun. Şuan bile bu bilançoya toplam ziyaretçi sayısı 12 yi geçmedi bile şuana kadar.
Çoğu da yeni bakıyordur bilanço sebepli.
Dökmek ile işi kaldığını düşünmüyorum, istediği gibi top çevirirler. Tepenin elindeki mallar duruyorsa ve satışına devam edecekse bir yerden mal dağıtımı söz konusu olur ama aşağıda ama yukarıda orasını bilemem. Mal vermek istiyorsa tepe ortam gayet müsait ama yok malı alacak olan adp ise hangi fiyat aralığından anlaşmışlardir orasını bilemem.
Bir şey demek güç.. sadece fikir jimnastiği.. ytd
Ayrıca havacılık ilk bilançosu, BIST in ilk bilancosu sebepli de ziyaretçi sayısında değişiklik göstermesi normaldir. Bugün herkes bu ilk bilançoyu görmüş oldu.
Bir nevi kendi reklaminida yapmış bulundu orada burada kuşlu sitede falan.
Bu yüzden derdi dökmek değilse bugun senin deyiminle yine de temkinli olunmalı.
Yoksa siz bana bakmayın ben normal ben klip vs başka bir anlam çıkmasın. Her zamanki hallerim benim.
Ytd