Sayfa 53/106 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon
Arama sonucu : 846 madde; 417 - 424 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

Dönem karı haricinden EFK suda katlamanın kitabını yazmış.
    Nazar değmesin. 🧿 Pd 1.91 Fk 9.79 a geriledi…
    Tabi yarın şimdiye kadar olan bu kısım beklentiyi önceden mi almışlar yoksa yıl sonu beklentisini almaya devam mı edecekler göricizzz. Ytd

2. Hayırlı olsun. Yürüyüşümüz devam edecek umarım

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun. Yürüyüşümüz devam edecek umarım

Kahraman hc bu yürüyüşlerde çakıllar, dikenli teller, kaktüsler olmadan olmuyor..
    Bazen yengeç 🦀, bazen timsah 🐊 yürüyüşü oluyor. Köpekbalıkları ile 🦈 de uğraşmak gerek.
    Tahtacınin oyun planı aşağıya mı daldirmak yoksa alıp yukarı mı kaldırmak. Herşey mümkün.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Dönem karı haricinden EFK suda katlamanın kitabını yazmış.
    Nazar değmesin. 🧿 Pd 1.91 Fk 9.79 a geriledi…
    Tabi yarın şimdiye kadar olan bu kısım beklentiyi önceden mi almışlar yoksa yıl sonu beklentisini almaya devam mı edecekler göricizzz. Ytd
    Bunca yıl beklemenin ve yatırımın üzerine devam etmesi gerekir ,bilanco hayırlı olsun adım adım temettü verdigi yıllara doğru gidiyoruz .Bugünkü hareketleri ile bilanço kötü gelecek görünümü oluşturup birçok kişiyi de dökmüştür ,artık devam.

Acemi hc bu hissede geçmişten günümüze forumdaki kişi sayısı 5 kişiden fazla olmamıştır. Bilemedin 7 olsun. Şuan bile bu bilançoya toplam ziyaretçi sayısı 12 yi geçmedi bile şuana kadar.
    Çoğu da yeni bakıyordur bilanço sebepli.
    Dökmek ile işi kaldığını düşünmüyorum, istediği gibi top çevirirler. Tepenin elindeki mallar duruyorsa ve satışına devam edecekse bir yerden mal dağıtımı söz konusu olur ama aşağıda ama yukarıda orasını bilemem. Mal vermek istiyorsa tepe ortam gayet müsait ama yok malı alacak olan adp ise hangi fiyat aralığından anlaşmışlardir orasını bilemem.
    Bir şey demek güç.. sadece fikir jimnastiği.. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Acemi hc bu hissede geçmişten günümüze forumdaki kişi sayısı 5 kişiden fazla olmamıştır. Bilemedin 7 olsun. Şuan bile bu bilançoya toplam ziyaretçi sayısı 12 yi geçmedi bile şuana kadar.
    Çoğu da yeni bakıyordur bilanço sebepli.
    Dökmek ile işi kaldığını düşünmüyorum, istediği gibi top çevirirler. Tepenin elindeki mallar duruyorsa ve satışına devam edecekse bir yerden mal dağıtımı söz konusu olur ama aşağıda ama yukarıda orasını bilemem. Mal vermek istiyorsa tepe ortam gayet müsait ama yok malı alacak olan adp ise hangi fiyat aralığından anlaşmışlardir orasını bilemem.
    Bir şey demek güç.. sadece fikir jimnastiği.. ytd
    O zaman neyi bekliyoruz spenc hocam yelkenler fora 🤣🤣🤣

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kahraman hc bu yürüyüşlerde çakıllar, dikenli teller, kaktüsler olmadan olmuyor..
    Bazen yengeç [emoji886], bazen timsah [emoji246] yürüyüşü oluyor. Köpekbalıkları ile [emoji1655] de uğraşmak gerek.
    Tahtacınin oyun planı aşağıya mı daldirmak yoksa alıp yukarı mı kaldırmak. Herşey mümkün.. ytd
    Dostum yıllardır soracağım bir türlü soramıyorum ama çok merak ediyorum. Bu 'hc' neyin kısaltması ?

Ayrıca havacılık ilk bilançosu, BIST in ilk bilancosu sebepli de ziyaretçi sayısında değişiklik göstermesi normaldir. Bugün herkes bu ilk bilançoyu görmüş oldu.
    Bir nevi kendi reklaminida yapmış bulundu orada burada kuşlu sitede falan.
    Bu yüzden derdi dökmek değilse bugun senin deyiminle yine de temkinli olunmalı.
    Yoksa siz bana bakmayın ben normal ben klip vs başka bir anlam çıkmasın. Her zamanki hallerim benim.
    Ytd

Sayfa 53/106 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •