Vakıf yatırımda hesabım, ne bedelli ne de bedelsiz paylar hesaba yansımış! sizler de durum nedir? bilginiz var mı?
Printable View
Vakıf yatırımda hesabım, ne bedelli ne de bedelsiz paylar hesaba yansımış! sizler de durum nedir? bilginiz var mı?
bugünki fiyatlar bölünme sonrası fiyatlar mı
Bir aksilik olmazsa 5 kasım 2024 te yapılacak amerika seçimlerinde Trump 2. kez başkan olacak.Trump 'ın 2. döneminde ukrayna'ya yardımın kesileceği , savaşın bitirileceği ve zaten mümkün olmayacak nato üyeliğinin de artık söz konusu yapılmayacağı söylentileri var.
Nato zirvesinde kuyruğu dik tutma gösterilerine rağmen; nihayet seçimlerden sonra abd , cepheye asker bulamayan uk ve aynı zamanda kendisininde avrupa ile birlikte zarar gördüğü bu savaşı bitirecektir. Abd bir kumar oynamiş ve kaybetmiştir. 3. Dünya savaşı vs kimsenin bu maceralara girecek mecali yoktur. Biz yoksak bu dünyada kimsede olmayacaktır diyen rusya, tabiiki nükleer üstünlüğüyle bu savaşı kazanmıştır.
Rusya dışında kimse için bir anlamı olmayan savaşın bitmesi ise aynı zamanda herkes içinde bir kazanç anlamına gelecektir.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/duny...3ccd9d8d&ei=36
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Trump "ABD'nin bir sonraki başkanı olarak barış getireceğim ve Ukrayna'daki savaşı bitireceğim" dedi
https://www.msn.com/tr-tr/haber/duny...35f43126&ei=31
Arkadaşlar lütfen bilen yazsın ne yapacağım bu rüçhanları? Dokunmayınca bedelliye katılmış oluyorum değil mi? Aracı kurumu aramalı mıyım?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aradım birşey yapmana gerek yok, lot adedi kadar TL bulundurmak yeterliymiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Istersen gun ıçınde kendınde halledebılırsin.
Mesala 1000 lot Rüçhan ın var buna karşılık 1000 lira yatırman gerek
Ama
Diyelımkı KONTRR 52.00 den KONTR da 53.00 ten işlem goruyor
Riçhanları 52 den sat 53 ten kontr al
Aeadakı 1 lıralık fark senın yatırman gereken paraya denk geliyor
ama dıkkat et satış(KONTRR ) ve alış(KONTR) arasında yanı rüçhandan normal kontr a gecerken sakın 1 lıradan fazla fark olmasın
Ben boyle yapıyorum.bazende kontr dan ruchana gecıyorum tekrar .Avanta varsa