Sayfa 53/125 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon
Arama sonucu : 993 madde; 417 - 424 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. Vakıf yatırımda hesabım, ne bedelli ne de bedelsiz paylar hesaba yansımış! sizler de durum nedir? bilginiz var mı?

2. bugünki fiyatlar bölünme sonrası fiyatlar mı

3.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Ukrayna savaşı başladığında genel kanaat, Rusya'nın yanlış yaptığı ve bu savaşı kaybedeceği yönündeydi .Siyaset ve strateji uzmanlarının aksine yine bu başlıkta Rusya'nın taviz vermeden kazanacağını yazmıştık.

Batı, savaş devam ederken Uk.nın nato üyeliği mümkün değil,Rusya ile savaşı göze alamayız, savaşın bitmesi gerekir diyor. Savaşın sürmesi içinse para ve silah yardımlarını gittikçe artırıyor. Uk'nın kazanması ise imkânsız. Savaşın bitmesi ise Uk' nın nato ısrarından vaz geçmesine bağlı. Bunlara rağmen Zelenski halâ nato, halâ AB üyeliği diyor. Uk'yı savaşa sokan ve iki yüzlülüğe devam eden batı savaşın devam etmesini istiyor .Zelenski ise cephede çok askerim ölüyor ve alt yapım,ülkem mahvoldu , barışa gitmemiz gerekir diyor. Batı , Uk.yı çıkmaz bir sokağa sokmuştur. Zelenski burdan ancak geri adım atarak çıkabilecektir. Rusya'nın ise bu durumdan bir şikayeti yoktur.

Batıya kanıp ülkesini mahveden Zelenski şimdi savaşı bitirmek istiyor. Bunu başarabilmesi taviz vermesine bağlı ancak sürdürmesi de artık imkânsız görünüyor. Ülkesini harabeye döndürdü.

Konunun bizimle ne ilgisi var diyen olursa;

Sürdürülemez duruma gelen savaşın bitmesi kontrolmatik için eşsiz fırsatlar sunacak ve patronun telaffuz ettiği şekliyle kontrol.ün küresel bir dev oluşunu hızlandıracaktır.

https://www.msn.com/tr-tr/haber/duny...3e9c5166&ei=37
    Bir aksilik olmazsa 5 kasım 2024 te yapılacak amerika seçimlerinde Trump 2. kez başkan olacak.Trump 'ın 2. döneminde ukrayna'ya yardımın kesileceği , savaşın bitirileceği ve zaten mümkün olmayacak nato üyeliğinin de artık söz konusu yapılmayacağı söylentileri var.

Nato zirvesinde kuyruğu dik tutma gösterilerine rağmen; nihayet seçimlerden sonra abd , cepheye asker bulamayan uk ve aynı zamanda kendisininde avrupa ile birlikte zarar gördüğü bu savaşı bitirecektir. Abd bir kumar oynamiş ve kaybetmiştir. 3. Dünya savaşı vs kimsenin bu maceralara girecek mecali yoktur. Biz yoksak bu dünyada kimsede olmayacaktır diyen rusya, tabiiki nükleer üstünlüğüyle bu savaşı kazanmıştır.

Rusya dışında kimse için bir anlamı olmayan savaşın bitmesi ise aynı zamanda herkes içinde bir kazanç anlamına gelecektir.

https://www.msn.com/tr-tr/haber/duny...3ccd9d8d&ei=36
    Son düzenleme : yarasa; 19-07-2024 saat: 13:27.

4. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Trump "ABD'nin bir sonraki başkanı olarak barış getireceğim ve Ukrayna'daki savaşı bitireceğim" dedi

https://www.msn.com/tr-tr/haber/duny...35f43126&ei=31

5. Arkadaşlar lütfen bilen yazsın ne yapacağım bu rüçhanları? Dokunmayınca bedelliye katılmış oluyorum değil mi? Aracı kurumu aramalı mıyım?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar lütfen bilen yazsın ne yapacağım bu rüçhanları? Dokunmayınca bedelliye katılmış oluyorum değil mi? Aracı kurumu aramalı mıyım?

Aracı kurumunuzla görüşün. Onlar aramalıydı veya aracaklardır.

7. Aradım birşey yapmana gerek yok, lot adedi kadar TL bulundurmak yeterliymiş

Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Aradım birşey yapmana gerek yok, lot adedi kadar TL bulundurmak yeterliymiş

Istersen gun ıçınde kendınde halledebılırsin.
    Mesala 1000 lot Rüçhan ın var buna karşılık 1000 lira yatırman gerek

Ama
    Diyelımkı KONTRR 52.00 den KONTR da 53.00 ten işlem goruyor
    Riçhanları 52 den sat 53 ten kontr al
    Aeadakı 1 lıralık fark senın yatırman gereken paraya denk geliyor
    ama dıkkat et satış(KONTRR ) ve alış(KONTR) arasında yanı rüçhandan normal kontr a gecerken sakın 1 lıradan fazla fark olmasın
    Ben boyle yapıyorum.bazende kontr dan ruchana gecıyorum tekrar .Avanta varsa
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Sayfa 53/125 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •