Vakýf yatýrýmda hesabým, ne bedelli ne de bedelsiz paylar hesaba yansýmýþ! sizler de durum nedir? bilginiz var mý?
Vakýf yatýrýmda hesabým, ne bedelli ne de bedelsiz paylar hesaba yansýmýþ! sizler de durum nedir? bilginiz var mý?
bugünki fiyatlar bölünme sonrasý fiyatlar mý
Bir aksilik olmazsa 5 kasým 2024 te yapýlacak amerika seçimlerinde Trump 2. kez baþkan olacak.Trump 'ýn 2. döneminde ukrayna'ya yardýmýn kesileceði , savaþýn bitirileceði ve zaten mümkün olmayacak nato üyeliðinin de artýk söz konusu yapýlmayacaðý söylentileri var.
Nato zirvesinde kuyruðu dik tutma gösterilerine raðmen; nihayet seçimlerden sonra abd , cepheye asker bulamayan uk ve ayný zamanda kendisininde avrupa ile birlikte zarar gördüðü bu savaþý bitirecektir. Abd bir kumar oynamiþ ve kaybetmiþtir. 3. Dünya savaþý vs kimsenin bu maceralara girecek mecali yoktur. Biz yoksak bu dünyada kimsede olmayacaktýr diyen rusya, tabiiki nükleer üstünlüðüyle bu savaþý kazanmýþtýr.
Rusya dýþýnda kimse için bir anlamý olmayan savaþýn bitmesi ise ayný zamanda herkes içinde bir kazanç anlamýna gelecektir.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/duny...3ccd9d8d&ei=36
Son düzenleme : yarasa; 19-07-2024 saat: 13:27.
Ukrayna Cumhurbaþkaný Zelenski ile bir telefon görüþmesi gerçekleþtiren Trump "ABD'nin bir sonraki baþkaný olarak barýþ getireceðim ve Ukrayna'daki savaþý bitireceðim" dedi
https://www.msn.com/tr-tr/haber/duny...35f43126&ei=31
Arkadaþlar lütfen bilen yazsýn ne yapacaðým bu rüçhanlarý? Dokunmayýnca bedelliye katýlmýþ oluyorum deðil mi? Aracý kurumu aramalý mýyým?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aradým birþey yapmana gerek yok, lot adedi kadar TL bulundurmak yeterliymiþ
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Istersen gun ýçýnde kendýnde halledebýlýrsin.
Mesala 1000 lot Rüçhan ýn var buna karþýlýk 1000 lira yatýrman gerek
Ama
Diyelýmký KONTRR 52.00 den KONTR da 53.00 ten iþlem goruyor
Riçhanlarý 52 den sat 53 ten kontr al
Aeadaký 1 lýralýk fark senýn yatýrman gereken paraya denk geliyor
ama dýkkat et satýþ(KONTRR ) ve alýþ(KONTR) arasýnda yaný rüçhandan normal kontr a gecerken sakýn 1 lýradan fazla fark olmasýn
Ben boyle yapýyorum.bazende kontr dan ruchana gecýyorum tekrar .Avanta varsa
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
Yer Ýmleri