Originally Posted by
Desidero74
O kadar saçma ve aptal bir mantık görüyorum ki sadece tribünlere oynamaktan ibaret .
Ulan bu ülkenin erkeğini uzaylılar mı doğurup yetiştiriyor , kadın kocası olunca demokrat , oğlu olduğunda Monarşist oluyor , oğluna " karına fazla yüz verme baş edemezsin " diyen bu kadın kızına " kocanın iplerini elinden kaçırma " derken mahkemede kendi kocası için hakime " sayın hakim çocuk doğurdum , saçımı süpürge ettim , " diyerek mağduru oynuyor, böyle davranmayan düzgün kadınları tenzih ederim.Ama yüzde 90 böyle , erkeklerde de çok problem var ama varsa da yine bir başka kadın sorunun kaynağı .
Buradan bir şey çıkmaz ve bu ülkede kadın ,erkek kimse melek olmaz bunu geçelim. Para , mal ve nafaka konularına bakalım kalan bireysel herkesin şansına ve kapasitesine göre ne ile karşılaşırsa onu yaşayacak .
Her şeyi eşit yaşayalım , demokratik aile düzeni olsun diyen pek çok kadınlarımız ister profesör , ister zır cahil , iş ev geçimi olunca birden ataerkillik modunu çalıştırıp " erkek tabii evini geçindirmek onun görevi " demekte sakınca görmüyor ,pek çok arkadaşım da hep böyle yaşadı kadınlar eve çok az katkı yapıp masrafları adama ödettiler , kendileri de parayı bankaya gömdüler .(evlenmeden önce de restaurant ta vb . elleri ceplerine hiç gitmez :) )
Yok şöyle yönetiliyoruz yok böyle , demek boş, zira kumasimiz bu bu kumaştan bu elbise çıkar .
Yukarıda yazdıklarım her kadını ve her erkeği aynı kefeye koyduğum anlamına gelmez , azınlıkta da kalsa farklı kadınları tenzih ederim.
Tekraren , sadece mal ve para konusu çözülmelidir bu konuda erkek veya kadın kimse kimsenin malına çökmemelidir.