Sayfa 530/1002 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Bu sozlesme olmasaydi, her sey yargicin kararina bagli olsaydi, ( gerci zaten oyle) durum degisirmiydi ?

Millet evlenmezmis, zaten evlenmiyormus, peki en buyuk mafya kim ?

Sen bunun adamini neden evlilik muessesinin icine sokuyorsun ?

Bu en buyuk mafya neyin icine girdi de adalet dagitti ?

Bu en buyuk mafya, isine gelen mahkeme kararini takiyor, gerisini takiyormu ?

Anayasa mahkemesi kararlarini uyguluyor mu ?

Bunlardan biri gecenlerde cikip demedi mi," bu anayasa mahkemesini kaldiralim " diye.

Sanki memleket Norwec, hersey dort dortluk,bir bu konu kaldi.

Soyle o zaman, kadin cinayetlerini nasil onleyeceksin.?

Erkegin ustunluk ve egemenligini mutlak hakim kilmak icin yapmadigin rezillik yok.

Ozetle sunu kabul edeceksin, kadin lutfederse senin olur, etmezse olmaz.

Kadinlik onuruna saygin yoksa, hukukun olmadigi bu yoz toplumda, bosuna top cevirmeyeceksin.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu sozlesme olmasaydi, her sey yargicin kararina bagli olsaydi, ( gerci zaten oyle) durum degisirmiydi ?

Millet evlenmezmis, zaten evlenmiyormus, peki en buyuk mafya kim ?

Sen bunun adamini neden evlilik muessesinin icine sokuyorsun ?

Bu en buyuk mafya neyin icine girdi de adalet dagitti ?

Bu en buyuk mafya, isine gelen mahkeme kararini takiyor, gerisini takiyormu ?

Anayasa mahkemesi kararlarini uyguluyor mu ?

Bunlardan biri gecenlerde cikip demedi mi," bu anayasa mahkemesini kaldiralim " diye.

Sanki memleket Norwec, hersey dort dortluk,bir bu konu kaldi.

Soyle o zaman, kadin cinayetlerini nasil onleyeceksin.?

Erkegin ustunluk ve egemenligini mutlak hakim kilmak icin yapmadigin rezillik yok.

Ozetle sunu kabul edeceksin, kadin lutfederse senin olur, etmezse olmaz.

Kadinlik onuruna saygin yoksa, hukukun olmadigi bu yoz toplumda, bosuna top cevirmeyeceksin.
    Ben bunların hepsine katılıyorum.

Katılmadığım kısım nafaka, mal varlığının adil olmayan şekilde bölüşülmesi vs.

Benimle evlenen kişinin benim paramın peşinde olup olmadığını bilemeyebilirim. Normalde insanları gözünden anlarım ama kandırılma durumlarım da olabilir.

O yüzden evlilik yapılmadan önce boşanma durumunda nasıl bir yol izleneceğinin de provası yapılmalıdır ve hatta gerekirse sözleşme yapılmalıdır.

Bu sözleşme de hanım tarafından kimsenin işine gelmeyeceği için evlilik bana uzak bir makam.

Yanlış tercih yüzünden hayatı dağılan yığınla koçyiğit var.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben bunların hepsine katılıyorum.

Katılmadığım kısım nafaka, mal varlığının adil olmayan şekilde bölüşülmesi vs.

Benimle evlenen kişinin benim paramın peşinde olup olmadığını bilemeyebilirim. Normalde insanları gözünden anlarım ama kandırılma durumlarım da olabilir.
    Hayir bilirsin.

Insanin vicdani gibi neyin dogru oldugunu gosteren bir dimagi var.

Bunu iki beyin gibi dusunun, bir fiziki beyin, olunce toprak olacak olan bir de ruhun beyni, zihin dedigimiz.

Akil sagligi normal her kez, o kadinin uygun olmadigini hisseder.

Kaldi ki, hic bir erkek saygi duymadigi bir kadina asik olmaz.

Evlenmez.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hayir bilirsin.

Insanin vicdani gibi neyin dogru oldugunu gosteren bir dimagi var.

Bunu iki beyin gibi dusunun, bir fiziki beyin, olunce toprak olacak olan bir de ruhun beyni, zihin dedigimiz.

Akil sagligi normal her kez, o kadinin uygun olmadigini hisseder.

Kaldi ki, hic bir erkek saygi duymadigi bir kadina asik olmaz.

Evlenmez.
    Türkiye'de yaşıyoruz. Sizce aşık olduğu kadınla evlenenlerin tüm erkeklere oranı kaçtır?

Ben bir rakam sallayayım: 1%.

Evliliğin sebebi aşk bile olsa sonrasının garantisi yine yok yine yok. Riskli.

Bu problem tam olarak nasıl çözülür ondan da emin değilim. Yüzüğü taktıktan sonra olay bitiyor hatun fırıldak gibi çevirebilir adamı.

5. Bir tane arkadaş var gerçi üzerinde mal mülk yok. Geleni harcıyor. (ya da öyle söylüyor :D) 2. evliliğini yaptı şimdi. Çok rahat. Öyle olmak lazım galiba.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Türkiye'de yaşıyoruz. Sizce aşık olduğu kadınla evlenenlerin tüm erkeklere oranı kaçtır?

Ben bir rakam sallayayım: 1%.

Evliliğin sebebi aşk bile olsa sonrasının garantisi yine yok yine yok. Riskli.

Bu problem tam olarak nasıl çözülür ondan da emin değilim. Yüzüğü taktıktan sonra olay bitiyor hatun fırıldak gibi çevirebilir adamı.
    Sn.Bateman,

Dedigimiz bilimsel sayginlik degil, herkes docent ya da Prof.la evlensin demiyoruz.

Bahsettigimiz saygi, yukarda yazdik, kadinlik onuruna duyulan saygidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,036
    Burası Cafetrende dönmüş

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Burası Cafetrende dönmüş
    Aman Sayın Refaba dönsün..sayın üyeler ülke gerçeği hakkında konuşuyor,her şey önünde sonunda dolarese gidiyor....

Sayfa 530/1002 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •