Printable View
Alıntı: Originally Posted by adgur https://www.youtube.com/watch?v=gS4JJ6AsIcU sağlıklar saygılar sofra, afiyet olsun efendim Afiyet olsun :)
batar bu işletme, BATAR...:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu batar bu işletme, BATAR...:yes: NAAA!!! Batar, Yusuf abi, Fahrettin abi, Erzurumlu abi ve daha niceleri ziyaret edilecek, hayir dualari alinacak!:yes: Galonlar hazirlaniyor, hava sicakligi 10 derece arttigi an baskinlar baslar!:yahoo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya NAAA!!! Batar, Yusuf abi, Fahrettin abi, Erzurumlu abi ve daha niceleri ziyaret edilecek, hayir dualari alinacak!:yes: Galonlar hazirlaniyor, hava sicakligi 10 derece arttigi an baskinlar baslar!:yahoo: 10 gün yokum, bizans dışına çıkıyorum gelince, basar gideriz. NAHHH beraber gideriz dersin şimdi sen. :yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu 10 gün yokum, bizans dışına çıkıyorum gelince, basar gideriz. NAHHH beraber gideriz dersin şimdi sen. :yes: Havalar isininca dediydik, tabakhaneye gitmiyoruz! Hem bunnar ani baskin ziyaretler, herkese acik degil, sadece komsu illere ozel.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Havalar isininca dediydik, tabakhaneye gitmiyoruz! Hem bunnar ani baskin ziyaretler, herkese acik degil, sadece komsu illere ozel. Bizans 87 vilayete komşusur.:yes: bir özelliğimiz vardır, davet edilmediğimiz yere gitmeyiz.!
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bizans 87 vilayete komşusur.:yes: bir özelliğimiz vardır, davet edilmediğimiz yere gitmeyiz.! Zaten beni bile zor cagiriyorlar, bir Eskisehir, bir de Angara cagirdi!:agla:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Zaten beni bile zor cagiriyorlar, bir Eskisehir, bir de Angara cagirdi!:agla: Beni de, davşanlı, eskişehir, angara davet etti. ( sakarya kapım her zaman abim sana açıktır dedi.) en hakiki has bizans deliganlısı olarak, teşrif etmek boynumuzun borcudur.:yes: