Originally Posted by adgur https://www.youtube.com/watch?v=gS4JJ6AsIcU sağlıklar saygılar sofra, afiyet olsun efendim Afiyet olsun
batar bu işletme, BATAR...
Originally Posted by guneysu batar bu işletme, BATAR... NAAA!!! Batar, Yusuf abi, Fahrettin abi, Erzurumlu abi ve daha niceleri ziyaret edilecek, hayir dualari alinacak! Galonlar hazirlaniyor, hava sicakligi 10 derece arttigi an baskinlar baslar!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya NAAA!!! Batar, Yusuf abi, Fahrettin abi, Erzurumlu abi ve daha niceleri ziyaret edilecek, hayir dualari alinacak! Galonlar hazirlaniyor, hava sicakligi 10 derece arttigi an baskinlar baslar! 10 gün yokum, bizans dışına çıkıyorum gelince, basar gideriz. NAHHH beraber gideriz dersin şimdi sen.
Originally Posted by guneysu 10 gün yokum, bizans dışına çıkıyorum gelince, basar gideriz. NAHHH beraber gideriz dersin şimdi sen. Havalar isininca dediydik, tabakhaneye gitmiyoruz! Hem bunnar ani baskin ziyaretler, herkese acik degil, sadece komsu illere ozel.
Originally Posted by reha kaya Havalar isininca dediydik, tabakhaneye gitmiyoruz! Hem bunnar ani baskin ziyaretler, herkese acik degil, sadece komsu illere ozel. Bizans 87 vilayete komşusur. bir özelliğimiz vardır, davet edilmediğimiz yere gitmeyiz.!
Originally Posted by guneysu Bizans 87 vilayete komşusur. bir özelliğimiz vardır, davet edilmediğimiz yere gitmeyiz.! Zaten beni bile zor cagiriyorlar, bir Eskisehir, bir de Angara cagirdi!
Originally Posted by reha kaya Zaten beni bile zor cagiriyorlar, bir Eskisehir, bir de Angara cagirdi! Beni de, davşanlı, eskişehir, angara davet etti. ( sakarya kapım her zaman abim sana açıktır dedi.) en hakiki has bizans deliganlısı olarak, teşrif etmek boynumuzun borcudur.
Forum Rules
Yer İmleri