Basın kalayı efendim, elinizi böyle korkak alıştırmayın! :yes:
Printable View
Sizlerin tecrübesi değerlidir... Tecrübe ettiklerinizi az buçuk bilsek de, detaylarını bilmiyoruz.. Orada birbirinizle neler konuşup neler tartıştığınızı, nelere kafa patlattığınızı bilmiyoruz...
Benimki öneri idi sadece....
Ama bir çok eski (bilgili ve saygın) üyenin yazmıyor olması, bilimsel ve altı dolu yazıların gittikçe azalıyor olması, vs. vs. üzücü...
Aha bu grafik de grafik olmuş denecek grafik bulmak zorlaştı.. Okkalı bir temel analiz okumaz zorlaştı...
Var olan en iyi şeyler.. Takas, pasta, kademe, haber paylaşımları... O da zaten bir çok üyede var artık.. 30 K portföyü olmayan kişilerde bile derinlikli ekran var neredeyse..
Neyse.. Önerilerimi önerilmemiş gibi kabul edin o zaman.. :).
Reha GAYA, üçgen, dörtgen, elips, yuvarlak, köşegen, armut, yuvarlak, sıcak, yumuşak; :notr:
Gibim, geometrik şekillere bakmaz, doğrudan dalar gerekene! :bravo:
üyeye kırmızı verme yetkisi vermişsin, basıyor gırmızıya, neden bastın diye de hesap soramazsın.
Bora Yaşar, her yazısına onlarca gırmızı gelirdi. aklımda kalan..
bir kaç tane iyi yazar vardı, hipneliğine gırmızıya basarlardı..
ben nick altına yazıya da karşıyım, bazıları daha özel gibi hissediyor, o üyeleri... ( mod ve yöneticiler hariç, yoksa üyeler onları bilemeyebilir. )
hiç altıma yazılsın diye yönetimde olmadığımda rica etmedim.. isteseydim yazarlardı, bir ara isteyene yazılıyordu... eski üyelere..
BaBo hariç, ona herkes öyle seslenir...
Herkes eşit, başlık açan, temel teknik analiz yapan üyeyi, açtığı başlıkta, gelen haksız eleştiri ve saldırılara karşı korurum...
eski bilindik üyeler, twitıra geçti, kimisi patron oldu, forumculuğu bıraktı,
bu iş böyledir....
birileri gider, yeni genç birileri gelir bayrağı devir alır...