Artan

277,75 10 14:12
39,64 9.99 14:11
8.585,00 9.99 14:02
15,21 9.98 14:14
42,98 9.98 14:10
Artan Hisseler

Azalan

1,36 -11.63 14:14
19,17 -10 14:15
58,85 -9.95 14:14
7,81 -9.92 14:15
82,55 -9.78 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

5.343.099.550,96 14:15
5.272.962.608,20 14:15
5.058.549.490,32 14:15
4.456.326.869,90 14:15
4.307.061.256,00 14:15
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,164
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Eğer bir şey yapılacaksa.. Yani iki şey...

1.) Ya belli kişilere belli bir bölüm açılacak, o bölümü herkes okuyabiliecek ama herkes yazamayacak..böylelikle yazanlar taciz edilmeyecekler.. Eski üstatlar geri gelecekler.. İnsanlar seviyeyi de, espiriyi de, tekniği de, temeli de görecekler.. ( Bu bölümde olmama gerek yok.. yanlış anlaşılmasın..)

2.) Kırmızı puan sistemi geri getirilecek.. Kimin kime puan verdiği görülmeyecek ama kırmızı puan da olacak.. O zaman öyle dan dun yazı yazıp birilerine laf sokanlar, taciz edenler kırmızıyı görüp kendine çeki düzen verecekler...
    Bunları denedik olmadı... maalesef...

hele ki kırmızı puanda suistimalin önüne geçemedik...

adam teknik veya temel analiz yapmış, yazanı sevmediği için basıyor kırmızıya...

özel bölüm açıldı, sadece belli kişiler yazabildi...

o da olmadı, forumda ikilik oldu, orada yazamayanlar küstü.. orada yazanlar havalara girdi.. vs. vs.

tekrar o günleri yeniden yaşamaya gerek yok, tecrübe edildi.. tutmadı, aksine daha kötü oldu...

ben yönetici olarak karşıyım ona...

analizine güvenen açar başlık yazar, herkese açık...

yazılan yazılara cevap vermesine gerek yok.. kendini bilmezler her zaman olacak..

bunu denedim kapanan forumda Taner TGDTGD açmıştı..

her akşam temizlik yapardım..

sadece analizleri bırakırdım, uyarı yazımı da yazardım..

belli bir süre sonra herkes alıştı.. boş yazıları yazmaya ara verdiler.. 2 sene devam etti.

sonra taner, yazmayı bırakınca bende başlık ile ilgilenmeyi bıraktım..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Bunları denedik olmadı... maalesef...
    Sizlerin tecrübesi değerlidir... Tecrübe ettiklerinizi az buçuk bilsek de, detaylarını bilmiyoruz.. Orada birbirinizle neler konuşup neler tartıştığınızı, nelere kafa patlattığınızı bilmiyoruz...

Benimki öneri idi sadece....

Ama bir çok eski (bilgili ve saygın) üyenin yazmıyor olması, bilimsel ve altı dolu yazıların gittikçe azalıyor olması, vs. vs. üzücü...

Aha bu grafik de grafik olmuş denecek grafik bulmak zorlaştı.. Okkalı bir temel analiz okumaz zorlaştı...

Var olan en iyi şeyler.. Takas, pasta, kademe, haber paylaşımları... O da zaten bir çok üyede var artık.. 30 K portföyü olmayan kişilerde bile derinlikli ekran var neredeyse..

Neyse.. Önerilerimi önerilmemiş gibi kabul edin o zaman.. .

Sizlerin tecrübesi değerlidir... Tecrübe ettiklerinizi az buçuk bilsek de, detaylarını bilmiyoruz.. Orada birbirinizle neler konuşup neler tartıştığınızı, nelere kafa patlattığınızı bilmiyoruz...
    Sallıyor, o zamannar çömez bile değildi, başka bir forumu uçurmuştu, yannışlıklan!

Adını da vereyim, SİYASİNET gibi bir şeydi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sallıyor, o zamannar çömez bile değildi, başka bir forumu uçurmuştu, yannışlıklan!

Adını da vereyim, SİYASİNET gibi bir şeydi.
    Siyasi'net,i hatırlıyorum..

hisse'net,te siyaset konuşulmasın diye açılmıştı.. Ama çöktüğünü hatırlamıyorum.. Çok takılmamıştım oraya..

Olsun.. Tecrübe tecrübedir.. Her yöneticinin de tecrübeleri vardır..

Hem bir çok yönetici var.. Orada fikirlerini söyleyip daha iyi ne yapabiliriz tartışıyorlardır herhalde...

Siyasi'net,i hatırlıyorum..

hisse'net,te siyaset konuşulmasın diye açılmıştı.. Ama çöktüğünü hatırlamıyorum.. Çok takılmamıştım oraya..

Olsun.. Tecrübe tecrübedir.. Her yöneticinin de tecrübeleri vardır..

Hem bir çok yönetici var.. Orada fikirlerini söyleyip daha iyi ne yapabiliriz tartışıyorlardır herhalde...

Bu bakışlan, fikrini zikrini söylese ne olacak?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,164

Adamın gralı gibin oturmuş.... vatandaş kim ise...

yüzünden nur akıyor...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Adamın gralı gibin oturmuş.... vatandaş kim ise...

yüzünden nur akıyor...
    Bana birazdan, safra kesesini gucaklayacak gibi geldi!

Nurdan değil o gızarıklık, alkolden ve garacigeri eline almaktan!

Herkes Reha GAYA değil deye, o gadar dedim!

İlerleyen saatlerde çekildiydi herhal ekipte azalma olmuş

Ali bey aynı yerinde : tum resimlere bakin hiç kalktigini göremezsiniz akşam 5de oraya oturdu sabah 5.30 gibi kalktı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •