ben sabah tvden duydum son dakıka dıye dıger 2 ucak tacızınden farklı gırıtten kıtlenmıs s300 ler...gırıtte farklı bır durum mu var adalar sılahsız olması lazım
Printable View
Adam kac mil uzaktan dihorki turkiye d.akdenizde en büyük tehdittir açıklaması yapıyor..
Sjmdi bu insan ,kendi ülkesinde elinde oyuncak tabanca varken vurulan parklardaki çocuklardan tuttta
Canli yayi da polislerin insanların gözüne soka soka adan öldürmesine laf edemeyen ********e/............rin
(Okumaz bunuda yazmazsam damarlarımdaki rahatsızlık artacak)zenciler .............n :he:
Bizim de meşhur s400 leirmz var.
Onlarda kilit atsın...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim s400 ler inşaallah şov amaçlı değildir..Suriyede 35 civarı askerimiz şehit edildi suriye ve rusya işbirliğiylede üstü kapandı..ne bir general istifa etti nede bakan..karşilk ne verdik ?.korkutlarımız vardı da neden orda değillerdi..?Sorumlu yok...içimizde hala hainler görevde hemde fazlasıyla..
Kamu hizmeti eskiden verirdim. Az öz yine vereyim yine belki faydalananlar olur. Gözüme carpanlar... Spotcular icin Süre bir iki ay yüzde 50 ve üzeri olması yüksek ihtimal...
Alfabetik sıra
Adel
Aefes
Agesa
Akenr
Akgrt
Alcar
Ansgr
Arase
Arena
Arsan
Arzum
Ateks
Ayces
Bascm
Bfren
Blcyt
Brlsm
Bryat
Bsoke
Burce
Burva
Cmbtn
Crfsa
Dardl
Despc
Deva
Dgate
Dggyo
Dnisi
Eggub
Egpro
Fade
Fmızp
Fonet
İcbct
İşbir
İsklp
Klnma
Konya
Krvgd
Kstur
Link
Maalt
Mrshl
Parsn
Pksrt
Raysg
Royal
Sekfk
Trılc
Turex
Turgg
Vertu
Vestel
Vkfyo
Vkıng
56 kağıt var burada... Demek ki borsamiz iyi durumda... Çarpıp bölüp beş altı kağıtlık bir portföy yapılabilir.
Kağıt pazarlama denmesin lutfen. Belki kendi qnalizlerinizle örtüsup çarpıp bölüp karar veriniz. Bu kadar tahtaya hakim olan adam "herif" tır.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğim bileli ege detaciz olur..
Maksat her iki tarafın politikacılarına iş çıksın..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.