bugun yeni rekor gelirmi tahtada ortak? :one:
Printable View
Ne rekoru ortak , bilanco aciklanacak hafta harekete bak . Son 10 gundur endeksin gerisinde essek gibi dolaniyor. Degisen bir sey yok , ayni tas ayni hamam. Her sey en temizinden yuzde 20-25 arasinda yapti 1 aydir biz yerimizde sayiyoruz . 22 den 27 olduk iste bilanco donemi Endeks ucarken Bedava dedigimiz kagit . Degisen bir sey yok benim icin bu sirket tahtasinda ve yonetiminde. Bilanco gunu de kesin bi olay cikar dunyada ona gore ayarlamistir bunlar . 1 gun one ileri bi dumenler yaparlar yine Endeks cok sisti her an patlatabilirler Bence
Yanilmak isterdim ama ne yazik ki bu kagidin ve sirketin cigerini biliyorum . Endeks yine rekorlar kirarken son 15 gundur yuzde 6-7 bile zor yapti . Ayni donemde her sey yuzde 15-20 civari yapti . Hep geride kaldi ki bu hafta bilanco var , Bilanco da analistlerin hesabina gore 700 civari kagidi ileri surmesi gereken bir miktar !! Demek ki neymis onursuz haysiyetsizlerin yonettigi sirkete kimse guvenmiyor. Milyon dolarlarini yatiracak adamlar bunlardan kac kere kazik yedi , inanir mi size seref yoksunlari . Bu sirketin fiyattan bagimsiz onur seref haysiyete sahip yoneticilere ve patronlara ihtiyaci var !!
2.5 dolar olduğunda kaçacaklar... Tekfen size fırsat verecek olabilir mi:)