Sayfa 534/805 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Kucuk de olsa is almis firma , Bilanco oncesi her gun endeksin gerisinde kaliyor . Bu da bilanconun her zamanki gibi ne sis yansin ne kebap 450-500 milyon tl oldugu hissi yaratiyor. Santiyelerden bizim haberimiz olmadan gelen bir parayi KAP olmadan eklerler mi emin degilim , oyle bi durumda anca supriz bir rakam cikar ki onu da Onceden haber alirlar kagidi surerlerdi
    bugun yeni rekor gelirmi tahtada ortak?

2.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    Sn Legolas size bağlı, isterseniz olur herhalde.

3.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    bankoff senmisn sayın legolas

4.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    Ne rekoru ortak , bilanco aciklanacak hafta harekete bak . Son 10 gundur endeksin gerisinde essek gibi dolaniyor. Degisen bir sey yok , ayni tas ayni hamam. Her sey en temizinden yuzde 20-25 arasinda yapti 1 aydir biz yerimizde sayiyoruz . 22 den 27 olduk iste bilanco donemi Endeks ucarken Bedava dedigimiz kagit . Degisen bir sey yok benim icin bu sirket tahtasinda ve yonetiminde. Bilanco gunu de kesin bi olay cikar dunyada ona gore ayarlamistir bunlar . 1 gun one ileri bi dumenler yaparlar yine Endeks cok sisti her an patlatabilirler Bence

5.  Alıntı Originally Posted by byrm Yazıyı Oku
    bankoff senmisn sayın legolas
    Bu gün tahtada The Hongkong and Shanghai Banking Corporation işlem yapıyorsa ihtimal var diyebilirim.

6. Yanilmak isterdim ama ne yazik ki bu kagidin ve sirketin cigerini biliyorum . Endeks yine rekorlar kirarken son 15 gundur yuzde 6-7 bile zor yapti . Ayni donemde her sey yuzde 15-20 civari yapti . Hep geride kaldi ki bu hafta bilanco var , Bilanco da analistlerin hesabina gore 700 civari kagidi ileri surmesi gereken bir miktar !! Demek ki neymis onursuz haysiyetsizlerin yonettigi sirkete kimse guvenmiyor. Milyon dolarlarini yatiracak adamlar bunlardan kac kere kazik yedi , inanir mi size seref yoksunlari . Bu sirketin fiyattan bagimsiz onur seref haysiyete sahip yoneticilere ve patronlara ihtiyaci var !!

2.5 dolar olduğunda kaçacaklar... Tekfen size fırsat verecek olabilir mi

Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Sn Legolas size bağlı, isterseniz olur herhalde.
    genelde tahta benim isteklerimi 1-2 gun rotarla gerceklestiriyor

malum T+2 para/nakit durumlari

Sayfa 534/805 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •