Ne bu yahu, tatil gunu baslikta 153 kisi var, vay vatan hayini dolarcilar, vay!:oleyo:
Bir de zibidinin tekine, onlarca sayfa yazi dosemissiniz, ne gerek vardi, beni cagirsaydiniz!:he:
Printable View
Ne bu yahu, tatil gunu baslikta 153 kisi var, vay vatan hayini dolarcilar, vay!:oleyo:
Bir de zibidinin tekine, onlarca sayfa yazi dosemissiniz, ne gerek vardi, beni cagirsaydiniz!:he:
Sayın forumdaş beni tenzih falan etmenize gerek yok bu konuda cahilsem cahilimdir gocunmam ama ben TEKNİK MEKNİK demeden 2 Tl lerden beri Dolar toplayarak bugünkü tuzu kuru günlere geldim. Bu süreç zarfında teknik diyerek 3.16 dan bir kere opsiyon yapıp Dolarları kaptırdım sonra 3.40 dan yerine koydum. Eğer teknik ile yola devam demiş olsaydım şu anda bende DOLAR alan vatan hainidir diyenler güruhunda olurdum.:kahkah: Kısaca Teknik kaçınılmaz diyenlere yolu açık olsun derim .
Yurtiçi üreticileri korumak için minimum bir yerlilik oranı belirlenmesi şartıyla yurtdışından gelen muadil ürünlere fazla vergi uygulaması ile korumacı bir ekonomi modeli izlenebilir. Ancak kolunu, bacağını yurtdışına kaptırmış bir ülkenin bunu yapabilme lüksü var mıdır şuan bilemiyorum. Dünya Ticaret Örgütü'ne üye olan ülkemizin bunu yapmak için bir yasal dayanağı var mıdır? Birkaç gün önce ABD, bize aluminyum ve çelik üzerinden ek vergi koyunca Türkiye konuyu Dünya Ticaret Örgütü'ne taşıyarak yasal olmadığına dair şikayette bulunduğuna dair bir haber okumuştum.
Ancak unuttuğun bir şey var, bu işte senin gibi daha önce katkıları olanları da bu vesileyle hayırla anmak lazımdır, değil mi?..:whistling:
Aralık Ocak gibi biz bir alt başlıkta yazarken sen dalganı geçiyordun bizimle..şimdilerde yoksun, o başlığa adım dahi atamıyorsun değil mi?
Birazını yazalımda herkes öğrensin seni senyor vicente..:kahkah:
Ama utanırmısın..yada özür dilermisin, sanmıyorum..kal sağlıcakla..
Bu can bu bedende oldukça fayiz mayiz yok size,günak çünküm...
Sakin kalma işini ne güzel başarıyorsunuz. Şu kriz anlarında deli gibi bir şey oluyorum. Düşünerek de yazamıyorum. Transa geçmiş gibi yazıp sonra ben mi yazdım bunu diyorum.
Delirttiler beni. Ak çomar aklı ver bana Allahım.