Güzelim ulkenin icine etti yaziklar olsun bunlara oy verenlere
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı istifa etti
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...ign=sputnik_tr
7 cvr olursa dolar faız artısı yok 8 lere giderse Bı mıktar faız artısı olur max 100 baz puan...ytd
powerpc sanırım sensin.. nerden başlayacağımı bilmiyorum da öncelikle ikimiz de akp den ve/veya yönetimden akıl almaz zarar görmüş insanlarız.. geçmişte sen sanırım yaşadığın acıdan dolayı beni suçladın, ben senin durumunu bilmeden seni suçladım..
aslında yaptığın bir hataydı.. başkalarının bizleri suçlamasını , üzerinde böyle bir baskı-algı yaratmasını kabullenip İKİMİZ DE SUÇLUYUZ moduna girmiştin.. aslında BAŞKALARININ ZİHNİYETİ BOZUK, BİZ HAKLIYIZ.. gerçek bu. sn powerpc. haklarımız, alın terimiz durduk yerde , hiç sebepsiz haksız-hukuksuz gasp edildi..
bu yetmiyormuş gibi DIŞLANDIK, TÜRKİYENİN "zencisi" haline getirildik.. bütün olanlar bizim kabahatimizdi.. şimdi görüyorum ki, sende ÜZERİMİZDE YARATILAN BU ALGIDAN SİLKELENMİŞ VE KENDİNE GELMİŞSİN.. inan buna çok sevindim..
hakkımızı verirler yada vermezler.. AMA HAKLIYIZ.. herkes senin ve benim gibi olsaydı inan bu duruma düşmezdik..
imar bankası sembolonu profiline koyduğun için ayrıca cesaretinden dolayı kutluyorum.. seni kırdıysam tüm kalbimle özür diliyorum..
SEN HAKLISIN, AİLEN HAKLI, BEN HAKLIYIM, AİLEM HAKLI.. başkaca algı yönetimlerine asla boyun eğmemen dileğiyle..
sevgiler, saygılar..
Aynen sayın rxpu , ama şımarık ithalatçıların ithal ettiği ürünlerin çoğu ülkemizde maalesef üretilmiyor. Derhal bu ürünlerin üretilmesi için reel sektöre destek verip üretimi arttırmak gerek. Eğer bu yapılmazsa bu kadar devalüasyon boşa gitmiş ve sizin deyiminizle doğal dengelenme olmamış ve hiperenflasyona gitmiş oluruz diye korkuyorum.
Y.T.D.
Yer İmleri