Sayfa 527/1024 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Güzelim ulkenin icine etti yaziklar olsun bunlara oy verenlere

2. Merkez Bankası Başkan Yardımcısı istifa etti

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...ign=sputnik_tr

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eğer sonuna kadar zorlayacaklarsa ve üretim çıktısı ile uyumlu kur değerinin oluşmasını engellemeyeceklerse ben varım. Ama tek çekincem iş bıçak kemiğe dayandığında halk acı çekmeye başladığında politik sebepler ile dayanamayıp büyük tavizler karşılığında yüksek dış borç alarak doğal dengelenmeyi sekteye uğratmaları.

İşte bu olursa her iki durumdan da beteri olur.

Bir bakıma şımarık ithalatçıları yerli imalatçının dizine oturtup sevme zamanı geldi. Gazamız mübarek olsun.
    Bu şekil dengelenme olmaz sayın rxpu bu iş karakolda biter.

7 cvr olursa dolar faız artısı yok 8 lere giderse Bı mıktar faız artısı olur max 100 baz puan...ytd

5.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    kaosu yaratan ben değilim!süreci yaratan ben değilim! malum şahıs beni gerçekten ilgilendirmiyor,o sadece bir kesimin temsilcisi. ülke 1946 dan beri içten içe çökertiliyor,Emperyalizm ülkeyi satılmışlarıyla bitiriyor. şimdi sen kalkmış olayı tamamen sulandırıyorsun,geçmişini tahmin etmek hiçç güç değil o avatarındaki Atatürk imzasını kaldır,yakışmıyor. K.Atatürk denilen yüce şahıs Samsuna çıktığında idamlıktı HABERİN OLSUN !
    powerpc sanırım sensin.. nerden başlayacağımı bilmiyorum da öncelikle ikimiz de akp den ve/veya yönetimden akıl almaz zarar görmüş insanlarız.. geçmişte sen sanırım yaşadığın acıdan dolayı beni suçladın, ben senin durumunu bilmeden seni suçladım..

aslında yaptığın bir hataydı.. başkalarının bizleri suçlamasını , üzerinde böyle bir baskı-algı yaratmasını kabullenip İKİMİZ DE SUÇLUYUZ moduna girmiştin.. aslında BAŞKALARININ ZİHNİYETİ BOZUK, BİZ HAKLIYIZ.. gerçek bu. sn powerpc. haklarımız, alın terimiz durduk yerde , hiç sebepsiz haksız-hukuksuz gasp edildi..

bu yetmiyormuş gibi DIŞLANDIK, TÜRKİYENİN "zencisi" haline getirildik.. bütün olanlar bizim kabahatimizdi.. şimdi görüyorum ki, sende ÜZERİMİZDE YARATILAN BU ALGIDAN SİLKELENMİŞ VE KENDİNE GELMİŞSİN.. inan buna çok sevindim..

hakkımızı verirler yada vermezler.. AMA HAKLIYIZ.. herkes senin ve benim gibi olsaydı inan bu duruma düşmezdik..

imar bankası sembolonu profiline koyduğun için ayrıca cesaretinden dolayı kutluyorum.. seni kırdıysam tüm kalbimle özür diliyorum..

SEN HAKLISIN, AİLEN HAKLI, BEN HAKLIYIM, AİLEM HAKLI.. başkaca algı yönetimlerine asla boyun eğmemen dileğiyle..

sevgiler, saygılar..

6. Sadece POSTGRESQL geçişi yapılırsa devlet yılda 200 milyon$ tasarruf edebiliyor. Amerikalı Oracle firmasına ödemiyormuş bu paralar. POSTGRESQL kullanılırsa yılda 200 milyon$ para cepte kalıyor!

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    POSTGRESQL ücretsiz eğitim. Çok önemli bir etkinlik.

https://2018.pgday.istanbul/katilimcagrisi.php

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eğer sonuna kadar zorlayacaklarsa ve üretim çıktısı ile uyumlu kur değerinin oluşmasını engellemeyeceklerse ben varım. Ama tek çekincem iş bıçak kemiğe dayandığında halk acı çekmeye başladığında politik sebepler ile dayanamayıp büyük tavizler karşılığında yüksek dış borç alarak doğal dengelenmeyi sekteye uğratmaları.

İşte bu olursa her iki durumdan da beteri olur.

Bir bakıma şımarık ithalatçıları yerli imalatçının dizine oturtup sevme zamanı geldi. Gazamız mübarek olsun.
    Aynen sayın rxpu , ama şımarık ithalatçıların ithal ettiği ürünlerin çoğu ülkemizde maalesef üretilmiyor. Derhal bu ürünlerin üretilmesi için reel sektöre destek verip üretimi arttırmak gerek. Eğer bu yapılmazsa bu kadar devalüasyon boşa gitmiş ve sizin deyiminizle doğal dengelenme olmamış ve hiperenflasyona gitmiş oluruz diye korkuyorum.
    Y.T.D.

Sayfa 527/1024 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •