Hayır bu böyle giderse cidden ilk kez ben hafiften sistem dışına çıkarım.Yok öyle mantıksız iş,sen eksi rezervdesin ,ne idüğü belirsiz bir akılla benim paramı bana satıyorsun,ya da artık kime satıyorsan ,bunda bir iş var,bu kadar saçmalık olmaz.
Printable View
Hayır bu böyle giderse cidden ilk kez ben hafiften sistem dışına çıkarım.Yok öyle mantıksız iş,sen eksi rezervdesin ,ne idüğü belirsiz bir akılla benim paramı bana satıyorsun,ya da artık kime satıyorsan ,bunda bir iş var,bu kadar saçmalık olmaz.
Twitirda kus yazmis faiz arttiracaklar diye. El mecbur artacak o faiz. Bosa girdi bize giren. De kisa vade ise yarar artik. Kayis kopuk
Bokunu yesin senin
Faizi aşağı bas,ucuza kredi ver ,o bedava para da ya emlağa gitsin gariban gençlerin artık ev alma imkanlarını geçtim ev hayali kurmaları bile imkansızlaşsın,ya da dövize gitsin dolar uçsun.Ne anladım ben bu işten.Faizi aşağı basarsan ucuza millete saçma sapan kredi vermeyeceksin .Bedava para olmayacak piyasada ,o zaman görürüz seçmenin ne yapıyor,senden beslenen inşaat sektörü ne yapıyor.
Migrosun kendi yağını kullanıyorum 2 yıldır. sonuçta aynı fabrikalardan aynı ürünlerden çıkıyor, birine yudum birine migros basıp satışa sunuyorlar. Yuduma marka parası ödüyoruz fazladan.