Hah ben bu grafigi ariyordum birader. Gdeniz bulmus sagolsun.
Simdi ben sana durumu soyle aciklayayim. Ben bu hisseyi tam senin 1 kusur liralik hedef veren muthis teknigini gormeden almistim 40 bin lot 1.41 maliyet. Neyse senin yazilari okudum ve ulan dedim bu adam halli olabilir kaat ta nerden geldi,boyle cizim falan da yapiyosa vs diyerek eksi olan bir endekste korkup verdim. (Islemlerimin kayitlari zaten mevcut) simdi sen diyosun ki ben grafigi guncelledim. Arkadas sen guncellediginde fiyat kacti ve 40 bin lotta ben ne kadar zararda olurdum,tutup ordan bida alsam bana %10-15 gecirmeyecegini nerden bilecektim. Zaten biri bir hissede spekulasyon yapmak istese de tam olarak boyle yapar. Kaadi hafif basar cok asagida hedef verir boklar,sonra garibim ky satar zarara bu maliyeti dusurur ve kagidi tekrar primlendirip super oldubl grafik gelin hadi atlayin der... Madem iyi teknikcisin bastan gorcen kardesim hedefi,ula asagi gider ha yok yok yukari gidecek ya diyerek hepimiz analiz yapariz. Grafik net degilse hic yazmayacaksin. Ben simdi senin grafigi alsam islem tarihlerimle spkya bas vursam nolcak halin bi dusun iyice. Tam sen grafik atmadan once alinmis 40 bin lot ve senin grafikten birkac gun sonra 2000 tl zararla satilmis 40 bin lot var.bu grafigi hic gormesem suan satsam 20 kusur bin tl kardayim. Cizme kardesim emin degilsen, sonra fikir degistirceksen cizme... Spk da tam bunu diyo kendin al sat niye millete kahramanlik ustalik yapmaya calisiyon
LG-D855 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.