Sayfa 537/1081 İlkİlk ... 374374875275355365375385395475876371037 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Sonra ben Sacro ile tekrar bu grafiği güncelledim
    Hah ben bu grafigi ariyordum birader. Gdeniz bulmus sagolsun.
     Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Usd bazlısını çizdim ve Sacronun hedefinin gerçek olduğunu yazdım
     Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Madem bukaar DELİKANLİSİN
    o grafiği de bul buraya kolpyala
    Lütfen
    Bak lütfen dedim
    Yoksa Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın
    Okay mi???
    Simdi ben sana durumu soyle aciklayayim. Ben bu hisseyi tam senin 1 kusur liralik hedef veren muthis teknigini gormeden almistim 40 bin lot 1.41 maliyet. Neyse senin yazilari okudum ve ulan dedim bu adam halli olabilir kaat ta nerden geldi,boyle cizim falan da yapiyosa vs diyerek eksi olan bir endekste korkup verdim. (Islemlerimin kayitlari zaten mevcut) simdi sen diyosun ki ben grafigi guncelledim. Arkadas sen guncellediginde fiyat kacti ve 40 bin lotta ben ne kadar zararda olurdum,tutup ordan bida alsam bana %10-15 gecirmeyecegini nerden bilecektim. Zaten biri bir hissede spekulasyon yapmak istese de tam olarak boyle yapar. Kaadi hafif basar cok asagida hedef verir boklar,sonra garibim ky satar zarara bu maliyeti dusurur ve kagidi tekrar primlendirip super oldubl grafik gelin hadi atlayin der... Madem iyi teknikcisin bastan gorcen kardesim hedefi,ula asagi gider ha yok yok yukari gidecek ya diyerek hepimiz analiz yapariz. Grafik net degilse hic yazmayacaksin. Ben simdi senin grafigi alsam islem tarihlerimle spkya bas vursam nolcak halin bi dusun iyice. Tam sen grafik atmadan once alinmis 40 bin lot ve senin grafikten birkac gun sonra 2000 tl zararla satilmis 40 bin lot var.bu grafigi hic gormesem suan satsam 20 kusur bin tl kardayim. Cizme kardesim emin degilsen, sonra fikir degistirceksen cizme... Spk da tam bunu diyo kendin al sat niye millete kahramanlik ustalik yapmaya calisiyon

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sakince Yazıyı Oku
    Gdeniz haklı burada

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hepiniz haklısınız
    Hepiniz
    Siz haklı olun
    Allah herşeyi layıkıyla görendir

3.  Alıntı Originally Posted by EVRENNN007 Yazıyı Oku
    Hah ben bu grafigi ariyordum birader. Gdeniz bulmus sagolsun.

Simdi ben sana durumu soyle aciklayayim. Ben bu hisseyi tam senin 1 kusur liralik hedef veren muthis teknigini gormeden almistim 40 bin lot 1.41 maliyet. Neyse senin yazilari okudum ve ulan dedim bu adam halli olabilir kaat ta nerden geldi,boyle cizim falan da yapiyosa vs diyerek eksi olan bir endekste korkup verdim. (Islemlerimin kayitlari zaten mevcut) simdi sen diyosun ki ben grafigi guncelledim. Arkadas sen guncellediginde fiyat kacti ve 40 bin lotta ben ne kadar zararda olurdum,tutup ordan bida alsam bana %10-15 gecirmeyecegini nerden bilecektim. Zaten biri bir hissede spekulasyon yapmak istese de tam olarak boyle yapar. Kaadi hafif basar cok asagida hedef verir boklar,sonra garibim ky satar zarara bu maliyeti dusurur ve kagidi tekrar primlendirip super oldubl grafik gelin hadi atlayin der... Madem iyi teknikcisin bastan gorcen kardesim hedefi,ula asagi gider ha yok yok yukari gidecek ya diyerek hepimiz analiz yapariz. Grafik net degilse hic yazmayacaksin. Ben simdi senin grafigi alsam islem tarihlerimle spkya bas vursam nolcak halin bi dusun iyice. Tam sen grafik atmadan once alinmis 40 bin lot ve senin grafikten birkac gun sonra 2000 tl zararla satilmis 40 bin lot var.bu grafigi hic gormesem suan satsam 20 kusur bin tl kardayim. Cizme kardesim emin degilsen, sonra fikir degistirceksen cizme... Spk da tam bunu diyo kendin al sat niye millete kahramanlik ustalik yapmaya calisiyon

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben grafiği bir gün sonra guncelledim
    Baksaydın
    Hem banane senin zararından
    Ben yatırım tavsiyesi değildir yazmışım
    Kar ettiğin zaman gelip bana mi verdin
    Hesap soruyorsun
    O kadar lotun varsa gelip burada bizim gibi adamların lafına bakıp mi yönetiyorsun
    Oyle yapıyorsan hak etmişsin
    SPK orda durma

sen ben sen ben...neyi payaşamadınız gençler yawww....millet sizin dırdırınızı mı çekecek???!!!!
    herkesin tekniği kendine paylaşmazsınız olur biter yahu...ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Ben grafiği bir gün sonra guncelledim
    Baksaydın
    Hem banane senin zararından
    Ben yatırım tavsiyesi değildir yazmışım
    Kar ettiğin zaman gelip bana mi verdin
    Hesap soruyorsun
    O kadar lotun varsa gelip burada bizim gibi adamların lafına bakıp mi yönetiyorsun
    Oyle yapıyorsan hak etmişsin
    SPK orda durma
    Spk oyle demiyor ama ahahah. Bak zarar ettirdigin biri cikti. Fitil ateslendi. Yan sen derdine yan. Evren kardes ozelden yazdim. Bana don lutfen burada ytd deyince ceza aliniyormu alinmiyormu gosterecegim ben. 2 cizgi cekip teknikci oldum sananlara.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Whatsapp grubu kuruldu
    Burada para karşılığı
    Gruba karşı çıktık

Ondan mi saldırma
    Doğruyu yazdık hep ondan mi bu saldırma
    Ne yaptık da yaranamadik

Aldığımız hisseyi mi yazdık
    Millet aldı ise benden sonra bana güvenip
    Bende onu 5 kademe yukarıdan sattıysam
    Bana güvenenlere

Biz ne yaptık hakim bey
    Teknik ne dediyse uyardık ikaz ettik
    2017 senesinde burada 10 tane hisse paylaştık hepsi ralli ypti
    Yaranamadık
    Herkes korkudan malini satarken satmayın 120 binler görülebilir dedik
    Oldu
    Çıkıp ta ben bildim demedim

Herşey bilinçli bana yapılan bu saldırı

Sustum ama artik yeter
    Kim ne yaZarsa karşılığını alacak

7.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    sen ben sen ben...neyi payaşamadınız gençler yawww....millet sizin dırdırınızı mı çekecek???!!!!
    herkesin tekniği kendine paylaşmazsınız olur biter yahu...ytd.
    Paylasmiyoruz zaten. Ama 2 cizgi cekip 40 kilo ego basip soru soran siradan vatandasi asagilanacak alt sinif insan gibi gorenlere anladigi dilden konusuyoruz. Kusura bakmayin vaktinizi aldiysak. Saygili arkadaslara saygimiz sonsuz.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. G Deniz
    Adı gibi muhteşem arkadasım
    Elimden geleni
    Allah rızası icin ardına koyma
    Topik burada herşey kayıtlı
    Senin karşında
    Mahalle çocuğu yok saf temiz
    Burdayım ben
    Sakin koyma ama koyan namert olsun

Sayfa 537/1081 İlkİlk ... 374374875275355365375385395475876371037 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri