ama sattım diyorsun hocam. nedendir.
Printable View
Ara sıra hatırlanmalı "Borsa nedir hikayesi"
Bir zamanlar köyün birine bir adam gelmiş ve tanesi 10 dolardan maymun alacağını söylemiş
Köyde çok maymun olduğu için köylüler sevinçle ormana koşup maymun yakalamaya başlamşlar
Adam, binlerce maymunu 10 dolardan satın alınca ortalıkta maymunlar azalmış, yakalaması zorlaşmış Köylüler tam maymun yakalamaktan vazgeçecekken adam tanesine 20 dolar vereceğini söylemiş.
Tekrar heveslenen köylüler tekrar maymunları yakalamaya başlamışlar.
Adam bir süre sonra da fiyatı 25 dolara çıkarmış.
Ancak yakalamak ne kelime, maymuna rastlamak bile çok zorlaşmış.
O yokken yardımcısı köylülere demiş ki: "Şu büyük kafesteki maymunlar var ya, ben onların tamamını size 35 dolardan satayım, siz de adam gelince ona 50 dolardan satarsınız."
Köylüler bütün birikimlerini bir araya toplayarak bütün maymunları satın almışlar.
Sonra ne adamı ne de yardımcısını bir daha gören olmamış.
Kendi psikolojisine göre sistem oluşturacaksın..
Zaten uyumadım diyorsunuz..
Burda 1 dk işlem yapan bile varM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişeyi ne verdiler öyle yav
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Giant stock market crash coming October. Why?
Treasury and Fed short of T-bills. Gold,silver, Bitcoin may crash too. Cash best for picking up bargains after crash. Not selling gold silver Bitcoin, yet have lots of cash for life after stock market crash. Stocks dangerous. Careful
The US government is out of money. The shutdown is imminent. The Democrats blame the Republicans for the problem. Evergrande, China's largest real estate developer with 800 projects in 200 cities, is out of money. Did you get the message? Get gold, silver, bitcoin and ethereum before the biggest crash in history. Take care of yourself."
And: “The CARD HOUSE is collapsing. Real estate crash with the stock market. China's Evergrande Group can't pay. Real estate valuation wrong. Will the real estate crash spill over to the USA? Yes. There are opportunities for smart investors in stocks and real estate. Disaster for stupid investors. "