Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 536/1004 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    En çok alım nokta haftalık kapanışlarda rsı 70 i geçtiyse pozumu 2 kat artıyorum..
    En çok satım yaptığım nokta haftalık kapanışlarda rsı 45 e yaklaştıysa pozumu 1.5 kat arttırıyorum..
    Onun dışında pozisyonum viopa ayırdığım bütçenin yüzde 20 sini geçirmiyorum ve arada kesinlikle al sat yapmıyorum
    forumdaşım yazdığınıza göre siz haftalık , uzun vade yatırımcısısınız.Benim sermaye küçük olduğu için günlük al/sat yapmayı düşünüyorum. işe yarayan sistemerini yazan olursa çok makbule geçer.

2.  Alıntı Originally Posted by LaNCe Yazıyı Oku
    forumdaşım yazdığınıza göre siz haftalık , uzun vade yatırımcısısınız.Benim sermaye küçük olduğu için günlük al/sat yapmayı düşünüyorum. işe yarayan sistemerini yazan olursa çok makbule geçer.
    Bu tür ayı piyasalarında sabırlı olup günlük kapanışlarda rsı pozitif uyumsuzluk verdiğinde tepkiye oynamak bana göre en makul seçenek
    OMAHALI

3. Haftalıklarda istediğim bar oluşmadı.. 136900 ün altına sarkma yapıp dönmesini beklerim.. Geçen temmuz ayında iki kez denenip kırılamayan 134 bin bölgesinin altına hızlıca sarkıp döneceğini düşünüyorum.. İstediğim kırılım bu değil..
    OMAHALI

4.  Alıntı Originally Posted by LaNCe Yazıyı Oku
    Puhahaha dayı neyi alacaksin neyi satacaksin kendini kandırma
    Yol yakında iken git.

Örnek aldın mali düştü 1 kademe ne yapscan satacak misin ?

Bekleyeceksin diyelim bekledin 5 sene çıkmadı
    Neyi aldın neyi sattın

Git soğan patates boya kablo vida tahta MDF al sat daha iyi ne aldığını fiyatını bilirsin

5. MDF fiyatlari nda % 50 artış beklentisi var..

Al sana tuyo.

6. sevgili forumdaşlarım kolay gele benim tespitimdir
    borsa'da günlük al sat işini profesyoneller dışında yapanların kazanma oranı çok düşüktür boşa uğraşmayın, yorulmayın, üzülmeyin ve piyasa ile inatlaşmayın.

ama hırs yapmayın uygun bölgeleri iyi tespit edip alıp beklemek en güzeli normalde VİOB topiğindeyiz ama iyi hisselerde olmaya bakılmalı gerisi kendiliğinden gelecektir diye düşünmekteyim

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hisselerden tuprs ve thyao favorim.. akdeniz rafineri marjları hayatının en yüksek seviyesine ulaşmış durumda, tuprs 200 lira olsa yine borsanın en ucuz hisselerinden diyecektim..
    eylül ilk haftadan beri taşıdığım tuprs tahtasından çıktım, 113 orta vadeli bi direnç gibime geliyo, az mmiktar thy devam
    buralardan favori kağıtlar eregl ve sahol.. eregl tejkniği iyi ama bi kaç güne bi şey yapmazsa çıkarım pozdan.. sahol ise marlboro haberi çok yakın diye düşünüyorum, beton tesislerini sattı, sıra sigarada

8.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Puhahaha dayı neyi alacaksin neyi satacaksin kendini kandırma
    Yol yakında iken git.

Örnek aldın mali düştü 1 kademe ne yapscan satacak misin ?

Bekleyeceksin diyelim bekledin 5 sene çıkmadı
    Neyi aldın neyi sattın

Git soğan patates boya kablo vida tahta MDF al sat daha iyi ne aldığını fiyatını bilirsin
    E dayi ne yaptıklarını anlamışsın. Yanı burda kazanmak zor . Ya insider olacaksın ya adamların tarzına uygun hareket edip dönemsel 3 5 birşey tirtiklayacaksin. Bunlar gittiğinde bütün analizlerin tutacak. Bunlar gitmeden dip neresi kimse bilemez. Yok daha düşmez artık diyorsun düşüyor ama. Koca işbankası düştüğü hale bak. Koca oğlan tüpraş dayi arsasını vermezler şimdiki piyasa değerine ama düşer mi petrol devrilsin gözünü 90 da acar. Içine edilmedik ne bıraktılar allahini seversen. Pozisyon alıyorsan da bunların gidişine kademeli 3 4 yıllık pozisyon alacaksın. Bunlar varken buralar bile zirve. Bunlar gittiğinde buraların altı yok.

Sayfa 536/1004 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •