bize neden denk gelmiyor o paralardan ?
hep salatalık denk geliyor bize :yahoo:
Printable View
Gübre gitti hekoyu verdim saso duruyo şindilik ama onuda hemen okutabilirüm, tüy gibi hafiflefim dayucuğum, ereğli düşsede alsam diye bekliyorum ama herif üc gündür gram gevşemiyor.
Bakınıyorum alsak alsak bedavaya ne alsak diye ama bulamadım :he:
Piyasada ucuz kaat kalmamış kıran girmiş kaatlara :kahkah:
Beyaz Türklerin hisselerini almıyorlar.
İris Cibre
@iriscibre
Hükümetin en rahatsız olacağı data geldi
İpotekli satışların payı, toplamdaki sert düşüşle (yıllık 18%) ancak 7.3%'e yükseldi
En son bu orandaki sert düşüş faiz artırımlarıyla 2018de gerçekleşmiş, 2019da faizin hızla düşürülmesiyle toparlamıştı
Umarım, büyümeyi inşaatta arayan hükümet, bu sefer erken faiz indirimine neden olmaz
TCMB'nin EFT sisteminde kira olarak işaretlenen işlemlerden yola çıkarak yaptığı hesaplamada kira artış oranı %100 ün üzerindeymiş, %25 sınırı enayi ev sahipleri dışında pek çalışmamış.
Herkesin üniversiteye gitmesi yüzünden yeni TIR şoförü bulunamıyormuş.
TIR videoları izledim dışarıdan güzel gözüyor ama lastik değiştirme, branda serme vs ağır kısımları da var. Yemeği kendin TIR'da yaparsan TIR'da uyursan karlı olabilir yoksa dışarıda yemek vs ile kazanılan para yetmeyebilir. Demiryoluna ağırlık verilmesi gerekiyor
EREGL Bofa alıyor DIGER ve OYAK satıyor gibi.
yeni gördüm Achiles abey nereye haftaya karpuz kesecektik(boğa da olabilir) daha.birde bu C dalgasını çok güdük çizmişsin abey şöyle uzatan bir itki isteruk ha birde 5.5 dalgası ED olsun ki poza rahat girelum çok bişi değil yane isteğim. şaka bir yana eline sağlık abeyim