Sayfa 453/1015 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Düğün yapıyorsa bu devirde işi çok zor, Allah yardım etsin.
    Beyaz eşyasıydı, mobilyasıydı, ıvırı zıvırı 1 düğün 1 milyon diyorlar.
    Düğün demişken aklıma geldi Ayasofya abi devlet 150bin tale düğün yardımı veriyomuş faizsiz 4 sene sonra ödemeli mi tam detayları bilmiyorum. damatlık ve gelinlik parası çıkar ordan
    aayıptır söylemesi oğlan tarafı olarak evin tadilatı dahil net 1 i bulduk
    tahmini rakam 1.250
    kız tarafınıda koy 1.6 civarı
    bir halt olacağı yok.

2. Forumdaşlar, ben hala eski forum kültürüyle objektif analizler yapmaya çalışıyorum, yani pozisyonuma göre konuşmuyorum, ha borsa bir pazardır, pazarda mal pazarlanır, herkes malını metheder, sonuçta para birbirinden kazanılır, ona da bir şey demem. Tabi gelecek tek bir seçenek değildir, değişkendir, hep iyi ve kötü ihtimaller olacaktır, bir de bu var tabi.

Şöyle bir XU030 grafiği paylaşıp, genişleyen koşan flat B ihtimallerinden bahsetmiştim. Dikkatli bakılırsa koşan flat hedefine kusursuzca ulaştığımız görülecektir.

Tabi, son zigzagımızın C dalgası burada 5 nci dalgasını uzatan bir itki görünüyor, itkiler bu şekilde uzatırsa 5=1+3 ün 1.618 katına kadar gidebilir. Yani çok fazla short açan olursa Pala dediğimiz büyük oyuncular, kurumlar 10097 e kadar sıkıştırabilir diye anlaşılmalı. Ama şu haliyle kalıp tam ideal seviyesinde. Yani 5=1+3 ün 1.272 katında, yukarı savrulma 1.618 seviyesinde.

Buradan aşağı yönlü bir C dalgası beklenmeli. İnsanların kullandığı sistemleri şaşırtmak için, (sürekli al-sat yaptırtmak için) bu C dalgasını ED şeklinde çizebilir. Yani tam stop dersiniz, hop sert bir 2 nci dalga ile al verdirir, gibi.

Tabi TL bazında bakınca hepi topu sadece %13 lük bir düşüşe benziyor. Ama seçimden sonra doları biraz salacaklarını düşünürsek, misal 39.5 a salsalar, bu %13 lük düşüşün dolar bazlı karşılığı yaklaşık %30-35 lik düşüşe tekabül eder. Dolar bazlı düşünmek en pratik yol olsa gerek. Tabi endeks mühendisliği ile bazı kağıtları görece kaldırarak ters hareket yaptırarak, asıl kağıtlarında daha dramatik şeyler de yapabilir.

Projeksiyon bu, şimdilik. Hayırlı kazançlar. Bir süre yokum. Belki anormal şeyler gelişirse uğrarım. Saygılar.

Eski hali, yeni hali, seans esnası uzun oldu biraz, kusura bakmayın.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aayıptır söylemesi oğlan tarafı olarak evin tadilatı dahil net 1 i bulduk
    tahmini rakam 1.250
    kız tarafınıda koy 1.6 civarı
    Birde beni düşün başkanım emekli maaşı ile birde borsada ki o fırsat olmasa benim halim nice olurdu. Deli para ödedim. Tahminim borsada kısa sürede %200 yaptım. Ana paraya göre %300 -400 yaptım gibi. Ama alsat ile.

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    günün dibine işaret koyalım
    spot 9525, vadeli 9700

vadeli bi daha 9700 doğru geldi ama yeni dip yakmadan ikili dip havasında tepmeye başladı, 9760-9770 direnç gibi, ama daha yukarı kopacaktır, belki bugün belki yarın yeni all-times-high görecek

kapanışa doğru bankalar girerse, 9800 üstü kapatırız gibi..

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Forumdaşlar, ben hala eski forum kültürüyle objektif analizler yapmaya çalışıyorum, yani pozisyonuma göre konuşmuyorum, ha borsa bir pazardır, pazarda mal pazarlanır, herkes malını metheder, sonuçta para birbirinden kazanılır, ona da bir şey demem. Tabi gelecek tek bir seçenek değildir, değişkendir, hep iyi ve kötü ihtimaller olacaktır, bir de bu var tabi.

Şöyle bir XU030 grafiği paylaşıp, genişleyen koşan flat B ihtimallerinden bahsetmiştim. Dikkatli bakılırsa koşan flat hedefine kusursuzca ulaştığımız görülecektir.

Tabi, son zigzagımızın C dalgası burada 5 nci dalgasını uzatan bir itki görünüyor, itkiler bu şekilde uzatırsa 5=1+3 ün 1.618 katına kadar gidebilir. Yani çok fazla short açan olursa Pala dediğimiz büyük oyuncular, kurumlar 10097 e kadar sıkıştırabilir diye anlaşılmalı. Ama şu haliyle kalıp tam ideal seviyesinde. Yani 5=1+3 ün 1.272 katında, yukarı savrulma 1.618 seviyesinde.

Buradan aşağı yönlü bir C dalgası beklenmeli. İnsanların kullandığı sistemleri şaşırtmak için, (sürekli al-sat yaptırtmak için) bu C dalgasını ED şeklinde çizebilir. Yani tam stop dersiniz, hop sert bir 2 nci dalga ile al verdirir, gibi.

Tabi TL bazında bakınca hepi topu sadece %13 lük bir düşüşe benziyor. Ama seçimden sonra doları biraz salacaklarını düşünürsek, misal 39.5 a salsalar, bu %13 lük düşüşün dolar bazlı karşılığı yaklaşık %30-35 lik düşüşe tekabül eder. Dolar bazlı düşünmek en pratik yol olsa gerek. Tabi endeks mühendisliği ile bazı kağıtları görece kaldırarak ters hareket yaptırarak, asıl kağıtlarında daha dramatik şeyler de yapabilir.

Projeksiyon bu, şimdilik. Hayırlı kazançlar. Bir süre yokum. Belki anormal şeyler gelişirse uğrarım. Saygılar.

Eski hali, yeni hali, seans esnası uzun oldu biraz, kusura bakmayın.

1.%13 düşüşü ne zaman bekliyorsun.
    2.dolares 39.5 bandını seçimden sonra ne zamana kadar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şortları giyelim üüüleyse
    Abka abi kızacak ama napalım mahalleli baskı yapıyo
    Eskiden askerde aç aç konserleri olurdu sanatçı da gereğini yapardı
    mahalle baskısı varsa yapacak bişey yok

8. 11. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi’nin imar planını iptal etti

11. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi’nin imar planını iptal etti. İBB Başkanı
    İmamoğlu, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çevre, Şehircilik
    ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı, şehrimize milyonlarca yeni nüfus
    getirecek, doğasını ve su kaynaklarını yok edecek plana yapılan itirazları 11.
    İdare Mahkemesi haklı buldu." ifadelerine yer verdi.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 453/1015 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •