3 aylık zarar 1,1 milyon...
6 aylık 20 milyon kar geldiğinde araştırma raporlarının radarına girecek peşpeşe...
Printable View
3 aylık zarar 1,1 milyon...
6 aylık 20 milyon kar geldiğinde araştırma raporlarının radarına girecek peşpeşe...
175 milyon euro kısa vade borcu var. Bu borc yeniden yapılandırmadan fazla umutlanmayın.
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mayıs başında 2.60lardan başladığım Doğtaş macerasını bugün 4.20lerden sonlandırdım. Temel sebep Euro kurunun kağıt üzerinde baskı oluşturmaya devam etmesi. Ayrıca Euro/Dolar paritesi de son bir ayda çok anlamsız biçimde yükseldi.
Devam eden arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Benden daha önce sattı ama kağıdı almamda ve tutmamda sn. Kuzeys'in payı büyük. Eğer forumu okuyorsa kendisine teşekkür ediyorum.
+1 devam. 2.60 ilk alışım kademeli olarak 4.13 son alışım. Toplam maliyet 3.29. İkinci çeyrek bilançoyu bir görelim sonra önümüze bakarız.
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslarda bir bozulma göremiyorum top çeviriyorlar arada kalan malı kapıyorlar...
Forumda herkes sattım çıktım diyor ii güzelde bu malı kim alıyor!!!
Euroda olabilecek en kötü senaryo gerçekleşti bence bundan sonra geri gelmesini bekliyorum indikatörlerde negatif uyumsuzluk var...
Bilançoya 3 hafta var beklenti yüksek yılsonuna kadar...y.t.d
Hayırlı olsun cogito. Kazancın bereketli olsun
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*Sn Kazançkapısı merhaba,
Bende sizleri özledim inanın. Burada ne fırtınalı günler yaşadık saniyede 3 mesaj gördük. İnşallah eski günlerine kavuşur.
Öte yandan üstad değilim bende küçük yatırımcıyım sizler gibi.
Kapitalim bir çoğunuzla aynı hatta daha azdır.
Üstte benim yazdığım ve alıntıladığınız maddeler bildiğiniz gibi ya medyada ya da kap'ta çıkmış dayanağı olan beklentilerdir.
Zaten hiç bir zaman dayanak olmadan yazmadım. Bunu da herkes bilir.
Ayrıca sattım dediğimde burada kaos ortamı yaratanlar, vay çıktı gitti diyenler, senet tekrar 4,40 hareketi çekince sustular. Ortalama satış rakamım 4,32. 20 gün oldu satalı ve bu seviyelerden satmak isteyenler yine sattı.
Senede gelecek olursak.
1-Euro kurunun tekrar sakinleşmesi ve düşmesi senedimiz için her zaman itici güç olacaktır. Çünkü borcumuz EURO. Ve bunun böyle olmasıda gayet normal.
2-Fabrika açılış haberi her an gelebilir. Sizde şirkete mail atabilirsiniz bu konuda ben çok görüştüm. Ha bitti ha bitecek diyorlar. Ve Sn. Ersin beyin açıklamalarıda o yönde zaten.
3-Kar/Zarar durumunda Ciro istediğimiz gibi gelirse yazdığım rakamlar oluşacaktır. Bildiğiniz gibi 275 mil ciro yazdım Ersin beyin 620 milyon yıllıktan 70 mil muhafazakar olup düşerek 550 buldum ve 2 ye böldüm. Bunları yazmıştım zaten.
Bunun dışındaki rakamlar az çok oluşacaktır zaten.
Ancak Ciro düşük kalırsa kar düşük kalacaktır.
Ancak her halükarda kar gelmesi kaçınılmazdır. Buda senedi yine olumlu etkileyecektir. Geçen seneki 2 çeyrekte gelen -7 milyon zarardan sonra 10-15 kar gelmesi dahi piyasada güzel karşılanacaktır.
*Ayrıca şuanki hareketlere baktığımdan tamamen 2.çeyrek veya bir haber bekliyor görüntüsü mevcut. Ayrıca 2 lerden buralara hızlıca koştu pardon uçtu :) Dinlenmesi normaldir. Senedimiz sahiden haysiyetli senet zirve rakamlarında dolaşıyor satana hep satma imkanı tanıyor.
Sonuç olarak 2.Çeyrek+Fabrika haberi+Euro Kuru senedin geleceğini belirleyecek ana unsurlardır.
Sevgiler...
kuzeys in yazması bile bugün hareket getirir
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın kuzeys yılsonu 50 milyon muhtemel gibi duruyor bu da f/k'yı 17gibi bir yere çeker doğrumudur?
Şirkete mail attım geçen hafta euronu hedge ettiniz mi diye...kap haberlerini takip ediniz diye bir cevap geldi...sizce bu muhtemel mi türev borçlarda gözükmüyor du son bilançoda?
*Arkadaşlar işlerim var. Cep telefonu programından forumu her zaman takip ediyorum. Ancak yazdıkça yazası geliyor insanın özlemişiz :)
Yeni bir haber veya Bilanço gelince hep beraber yorumlarız sonuçları.
Kendinize iyi bakın.
Sevgiler..
Yıl sonu euro kapanışı:3,72
Şu an ki fiyat 4,07...İlk 7 aydaki artış %10..
Peki tl borcumuz olsaydı faiz eni az %15 olacaktı...
Yani yıl sonuna kadar %5 opsiyonumuz daha var buda 4,30'a tekabül eder kabaca...burada sadece euroya ne kadar faiz ödediği önemli o da %4-5 olsun...
Euroda beklenmeyen artış yaşanmış olsa bile düşünüldüğü gibi karamsar bir tablo yok önümüzde hele hele euroda yıl sonu buralarda kalırsa etkisi nötr olacaktır...
hiç bi haberde düşmüyor. ytd
Kelebğim 3,76 e kadar rahat yok sana.
Her gelen küçük yatırımcıyı boş çevirmiyorlar. Pasta çok parçalı oldu.
http://fs5.directupload.net/images/170719/a278ae96.jpg
dış borsalardaki son durum.
32 bin lot
Bir kaç gün daha salsa iyi olacak.guc toplar.ytd.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şahsen anlık salınım yapıp toparlayacagını düşünüyorum...bilanço fiyatlaması önümüzdeki hafta başlayacaktır...bugün tahtayı bozan hsbc 100 bin lot satmış iki gün önce aldıklarını verdi iyi de oldu...buralardan satanlara alım fırsatı verecek kadar acemi değil speğimiz...malı kendisinin satmadığını çok iyi biliyorum resmen döküyor...bu yazdıklarım şahsi fikirlerimdir kimseyi etkilemesin...
Ben şahsen aselden gelmiştim dusuk ortalama ile iki gündür buradaki hissemize kademeli satıp bugun Asele geçtim.eger ki yarında kayıp yazarsa kademeli tekrar alıma geçerim.ytd.
Hayırlısı olsun murat bey...
Endeks iyi yürüdü dolayısıyla büyük kagıtlarda yükseldi ancak kelebeğimiz malumunuz düzeltmesini yapıyor...ben çıkmaya cesaret edemiyorum bundan iyisini nereden bulacagım borsada beklentiler satın alınır kelebekte de fazlası var maaşallah...
Bende çok zorlandim ama ilk göz ağrım olan ASELSAN olunca dayanamadım.ama dediğim gibi biraz daha düzeltme yaparsa ve Euro 4,04 seviyelerine gelirse dalarim.
acaba düzeltmesini nerede tamamlayacak.. geçen 4.12 den dönmüştü. temmuz sonuna kadar neler olacak beklıyorum.. ytd
4,05'i görmüştü geçen düşüşte...benim gördüğüm satan k,y...buralardan dönecektir dip noktası 3,95-4 seviyeleri bu hissenin.zaman daralıyor bilançoyu fiyatlayacak onun silkelemesi bu..
3 aylık 1 milyon zarar...
6 aylık 15 milyon kar yazsa buralarda kalır mı...
Yıl sonu ciro hedefi 600 milyon...
2018 sonu ciro hedefi 1 milyar...