Sayfa 268/967 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by BURSA16 Yazıyı Oku
    kuzeys in yazması bile bugün hareket getirir

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    *Estafurullah Sn Bursa16. Öyle bir gücümüz var ise hep yazalım sizde kazanın
    Ama bu senedin ne bana ne de başkasına ihtiyacı yok. Yeter ki beklentiler gerçekleşmeye devam etsin.
    Sevgiler..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

2. Sayın kuzeys yılsonu 50 milyon muhtemel gibi duruyor bu da f/k'yı 17gibi bir yere çeker doğrumudur?

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Sayın kuzeys yılsonu 50 milyon muhtemel gibi duruyor bu da f/k'yı 17gibi bir yere çeker doğrumudur?
    Doğrudur. Buda senedi 7-8 lere taşır. 2.çeyrek bilançosunda piyasa bunu görürse fiyatlaması yapılır....

4. Şirkete mail attım geçen hafta euronu hedge ettiniz mi diye...kap haberlerini takip ediniz diye bir cevap geldi...sizce bu muhtemel mi türev borçlarda gözükmüyor du son bilançoda?

5. *Arkadaşlar işlerim var. Cep telefonu programından forumu her zaman takip ediyorum. Ancak yazdıkça yazası geliyor insanın özlemişiz

Yeni bir haber veya Bilanço gelince hep beraber yorumlarız sonuçları.

Kendinize iyi bakın.

Sevgiler..

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Şirkete mail attım geçen hafta euronu hedge ettiniz mi diye...kap haberlerini takip ediniz diye bir cevap geldi...sizce bu muhtemel mi türev borçlarda gözükmüyor du son bilançoda?
    *Haziranda yayınlanan Teb yatırımın raporunda Hedge çalışmaları olduğu yazmıştı ancak ilk çeyrekte yoktu bu. 2 Çeyrekte görürmüyüz bilmiyorum. Bu hedge konusunda aşama kaydedildiyse harika olacak zaten..

7.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    *Haziranda yayınlanan Teb yatırımın raporunda Hedge çalışmaları olduğu yazmıştı ancak ilk çeyrekte yoktu bu. 2 Çeyrekte görürmüyüz bilmiyorum. Bu hedge konusunda aşama kaydedildiyse harika olacak zaten..
    Ben muhtemel görüyorum çünkü vizyon sahibi ve geleceğe dair yatırım yapmış, büyümeye odaklanmış bir şirkete bu köstek oluyor...euro borcuyla alakalı süpriz güzel bir haber bekliyorum...

8. Yıl sonu euro kapanışı:3,72
    Şu an ki fiyat 4,07...İlk 7 aydaki artış %10..
    Peki tl borcumuz olsaydı faiz eni az %15 olacaktı...
    Yani yıl sonuna kadar %5 opsiyonumuz daha var buda 4,30'a tekabül eder kabaca...burada sadece euroya ne kadar faiz ödediği önemli o da %4-5 olsun...
    Euroda beklenmeyen artış yaşanmış olsa bile düşünüldüğü gibi karamsar bir tablo yok önümüzde hele hele euroda yıl sonu buralarda kalırsa etkisi nötr olacaktır...

Sayfa 268/967 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •