bende lot çok ortak.....
Printable View
Al bendende okadar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu hisseyi toplamak icin en az 7 üzerine getirip 7 ile 9 arası %90 toplarlar. Sonra da kazanmaları icin 15 liralara götürmeliler,
Su durumda şirket yonetim8ne bakınca buma imkan yok , ancak bir babayiğit kumar gibi düşünüp dediğin gibi çıkartabilir. Yoksa çok çok çok zor.
beni en çok üzen nokta....2010 yılında 5-6 tane hisseye karar verdim....egeen-ccola-aselsn-ttrakt-mrshal-gubrf.....içlerinden artmayanı seçmişim bu düşündükçe üzüyor.....egeen 35 kat....ccola 5 kat....aselsn 15 kat....mrshal 10 kat....ttrak 8 kat...gubrf yerinde....geriye dönüp baktığımda şaşıyorum şansızlığa....
Ortak malı ky yatırımcıya iyi kitlediler kabul edelim dolandırıldık
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar mal bende cok Bi habere bakar yarın fosfat yatırımı yapıyoruz koza altın madenini aldık biz işleticez deseler Çifli rakamlar rahat görülür
Ortak bendede ereğli thy hektaş vardı bu tezek yüzünden hepsini sattım salak gibi yüzde yüz gübredeyim yıllarca bekliyorum ama bende senin gibi inatçıyım çifthaneyi görmeden satmam
çok doğru söylemişsin ky çoğunluk maliyet 7 tl üzeri.....babayiğit çıkar mı doğan grubunda bir haber çıktı 2 günde hisseler tavan tavan gidiyor...buna benzer bir süpriz haber bizide götürür.....somut birşey olmadan beklemek pek mantıklı değil ama bekliyoruz maliyetten kaynaklı...
Görmez ortak görmez 2020 ye kadar bi cacıkk olmaz bu hisseden
Tarım bakanı fosfat falan dedi hemen bizim ilkokul talebesi müdür tekzip etti daha ne haberi bekliyosun ortak bunlardan iyi haber geldiği an tekzip ediyoşar sanki birileriyle ortak hareket eder gibiler çözemedim gitti
Bazan diyorumki genel kurula gitsem bunların yüzüne sövsem sonra gübre 0₺ olsun umurumda değil ama sövmeden rahatlayamıyacam artık
ortak borsanın doğasına aykırı.mutlaka bir hareket olacaktır...düne kadar kimse doğan grubuna bakmıyordu şimdi acaba kaç tavan çekecek deniyor....doas 17 tl leri gördü 8 tl lerde dolanıyor halkbank 22 tl leri gördü 9 tl lerde sürünüyor...bir gubrf değil merak etme...ekürileri var gubrf nin.....ben bu baskının bilanço kaynaklı olduğunu hiç düşünmüyorum....
Ortak o dediğin hisselerden halk hariç özel sektör sorun devlet şirketlerinde
Bizim hatamız devlet şirketine yatırım yapmak oldu
Ortak şu konuda eminimki bütün ortaklar hemfikir bu hareketlerin bilançoyla falan alakası yok bir oyun dönüyor ama dediğim gibi çözemedim
Valla ben yazdım yazıyorum ortak twitera bakarsan görürsün nikim de aynı zaten
Ortak benim düşünceme göre yumaklı ile spek beraber takılıyor
Ortaklar işimiz duaya kaldı hayırlı kandiller sonumuz iyi olsun..
ben yazarsam müdür kaçacak delik arar...çok toy bir müdürümüz var...faizler yüksek yatırım zor dedi...2008 yılında faizler 20-22 bandında iken razi yatırımı yapıldı ondan beyhaber.....devlet teşvik veriyor haberi yok...1 milyar dolar cengiz holding fosfat tesisi kurdu....gübretaş 1 milyar dolar devletten kredi alamaz mı alır ama bu ibodan birşey çıkmaz...çok pasif bir adam....gübretaş koltuğu büyük geliyor ama ne yapacaksın.....
Ben bunlara koyun bile emanet etmem adam iki lafı bir araya getirp konuşamıyor gel görki müdür olmuş bizim tezeğe
hakkımızda herşeyin hayırlısı
Ortak katarlıları rs geçme derim bu şirketlerde bizim tezeğin yönetim giderleri incelensin neler çıkar nelerde sesimizi duyuramıyoruz sorunumuz bu
hissenin gidip gitmemesi bilanço ile alakalı değil bizim bistte....çok hisse var zarar açıklayıp % 100 prim yapan....sadece kar yazması sebep değil...toplu olması gerek...bizim hisse by lar arasında dağınık...ky ilgisini çekecek bir durum yok ama by top dolaştırıyor....savaş by lar arasında...hissede ky eser miktarda o da 7 tl üzeri....
Çakal carlos daha nolcak uyanık adam işi biliyor fahrettinden hiç ama hiç umudum yok nerde o eski baltalar raziyi almışlardı hey gidi günler hey rahmet okutuyolar eski yönetimlere
Ortak bana inan bu hisse ky da
Takla işleri ile meşgul kendileri