Sayfa 268/928 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak borsanın doğasına aykırı.mutlaka bir hareket olacaktır...düne kadar kimse doğan grubuna bakmıyordu şimdi acaba kaç tavan çekecek deniyor....doas 17 tl leri gördü 8 tl lerde dolanıyor halkbank 22 tl leri gördü 9 tl lerde sürünüyor...bir gubrf değil merak etme...ekürileri var gubrf nin.....ben bu baskının bilanço kaynaklı olduğunu hiç düşünmüyorum....
    Bizim hatamız devlet şirketine yatırım yapmak oldu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak borsanın doğasına aykırı.mutlaka bir hareket olacaktır...düne kadar kimse doğan grubuna bakmıyordu şimdi acaba kaç tavan çekecek deniyor....doas 17 tl leri gördü 8 tl lerde dolanıyor halkbank 22 tl leri gördü 9 tl lerde sürünüyor...bir gubrf değil merak etme...ekürileri var gubrf nin.....ben bu baskının bilanço kaynaklı olduğunu hiç düşünmüyorum....
    Ortak sen twitırda niye yazmıyosun burada maşallahın var ...memur musun yoksa

3.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Ortak bende yazıyorum müdür tınlamıyor kibirli acayip bi adam gübre hakkında bi cümle kur yok
    ne bakandan ne tarım kredi müdüründen nede yumaklıdan en ufak ümidim yok yatırım konusunda....temettü verebilirler...

4.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Bizim hatamız devlet şirketine yatırım yapmak oldu

Ortak şu konuda eminimki bütün ortaklar hemfikir bu hareketlerin bilançoyla falan alakası yok bir oyun dönüyor ama dediğim gibi çözemedim

5.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    ben twiter kullanmıyorum hiç ilgi duymadım....

6.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Valla ben yazdım yazıyorum ortak twitera bakarsan görürsün nikim de aynı zaten

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ben twiter kullanmıyorum hiç ilgi duymadım....
    AC bi hesap senin kulvarın orası..ortak ne kazık yedik gubreden benim zarar 3 dolar olunca cıkıyo

8.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak şu konuda eminimki bütün ortaklar hemfikir bu hareketlerin bilançoyla falan alakası yok bir oyun dönüyor ama dediğim gibi çözemedim

ben sana söyleyeyim brisa-doas-halkbnk-gubrf bunların hepsinde baskı var....aynı spek aynı mantıkla baskı uyguluyor...farklı aracı kurumlarda aynı hesap var bence....gubrf de yatırımcı gelmez diğerlerinde de aynı bıktırdılar iyice...

Sayfa 268/928 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •