2,58 yaktık çıkabiliriz artık . . .
Printable View
Genel yönetim gideri demedim, yönetim kurulu üyelerinin ücretlerini nasıl buluyorsun dedim, bu kafayla anca izci olursun zaten isim tam oturmuş. Dikkat et; Tut getirden tut götüre dönerse sakat olur , ne olursan ol önce saygılı ol.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün böyle bir yorumda bulunmuştum...dün işlem hacmi 3,7 milyon tl oldu...bu gün ise işlem hacmi neredeyse dip yapmış görünüyor...şu saate kadar sadece 235 bin tl dir....bu işlem hacmi gün sonuna kadar 2 milyon tl ve altı bir işlem hacmini işaret ediyor...yani bu gün hisse ben burada dip yaptım diyor...bu tür durumlarda hisse çok da fazla yerinde duramayarak biraz da sert alış tepkileri geliştirme potansiyeli taşıyor...
şu anda işlem hacmi düşük olmasına rağmen 2,59-60 fiyatı ile artıdadır...yani artık son günlerde satanların daha aşağıdan yerine koyma şansları neredeyse yok gibi...buda ileriki saatlerde hisseye beklediğim bir alış dalgasını getirebilme potansiyeli taşıyor...
söylediklerin mantığa uygundur dostum..söylediklerinin altını dolduruyorsun...geçmiş röportajlara baktığımızda şirketin gerçekten de yeni bir yapılanmaya girdiğini görüyoruz...bu yapılanma ile kar artışı da sağlanmış...söylediklerin şu an için hayal gibi görünebilir ama hayal kurmasını bilmeyen de bence kazanmasını bilemez...:) gelecek bilançolar birbirini teyit edecek şekilde gelirse ve her yıl hedeflenen artışlar yakalanırsa bu söylediğin rakamlar neden olmasın ???
5 yıllık hedefini şirket kendisi açıklamış. Şahsım olarak bu hedefe 5 yılda, yıllara yaygın nasıl ulaşabilir, onu tespit etmeye çalıştım. Altını çizerek tekrar belirtmek istiyorum. Bu hedefe ulaşmak mümkün. Çünkü finansal borçları yok kadar az. Zaten şirket yapamayacağını niye açıklasın. Boş kapasitesi, ciroyu arttırmaya çok uygun. Ama satar, ama fason yapar. Üretime fit vaziyette.
değerli dostum keşkem bu paylaşımı yapmasaydınız...bu paylaşım tahrik edici mahiyettedir..biraz da insanları hor görme anlamı çıkarılabilir...topiğin ortamını bozabilir bir paylaşımdır...bizler topiklerde cevap yazarken çok anlayışlı olmamız lazım..eleştirilere veya sorulara makul cevaplar vermemiz lazım....
burası sonuçta topik burada güzel paylaşımlar yapıldıkça güzelleşiyor buraları...burada hala birbirimizden bir çok şey öğreniyoruz...biz ky ların tek dayanağı bu tür topikler ve sabrımızdır...
umarım ky lar olarak kendi aramızda tartışmadan daha güzel bir ortam yaratırız...
Sn.thugz2gether özür dilerim. Bir tane takılma hakkın var. Sonrasına söz veremem. İntihar filan etmedin değil mi.
Öyle bir hakka ihtiyacım olmadığı gibi kimseye takılmak gibi bir niyetim de yok. Ama açıkça görülüyor ki sizin üslubunuzu düzeltmeye ihtiyacınız var. Farklı bakış açılarına da ihtiyacınız olmadığına göre , sizi güzellemelerinizle baş başa bırakıyorum. Rahatsızlık verdiğim birileri olduysa affola, sağlıcakla...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili arkadaşlar sükunet lütfen daha yola bile cikmadik. Burda herkese ve fikirlerine ihtiyacimiz var. Adı üstünde CAN grubu.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
izci kardeş gene olmadı..seni severiz ama hakkı söylemek de boynumuzun borcudur...uslubunu biraz daha düzeltirsen topik daha hoş olur...thugz2gether arkadaş bu topiğin çok eskilerindendir...dün biraz inernetten takılırken yanlış hatırlamıyorsam 2014 yıllarındaki paylaşımlarını gördüm...kendisi de bu hisseyi iyi tanıyan birisi...bu topikte herkesin katkısı önemli...hatta burada duygularını paylaşanların paylaşımları dahi çok değerli...
bize en güzel örnek peygamberimiz (s.a.s ) dir...o yumuşak ve anlayışlı olduğu için sahabeler onun etrafında toplanıyordu...biz de hoş görülü olmalıyız...kibir ve nefis bizi çok kötü hallere düşürür...bunları sana bir dost olarak söylüyorum....
topik burada hiç kimsenin değildir...herkes eşit haklara sahiptir..biz çok paylaşım yapıyoruz diye kimseyi minnet altında bırakmaya veya onları hor görmeye hakkımız yok...para bir şekilde gider de gelir de...bir insanın kalbi borsadaki tüm paralardan daha değerlidir...bence kalp kırmamaya özen göstermemiz lazım...
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, Yabancı oranı hakkında bilgi verebilir misin. Yabancılar nasıl görüyor bu şirketi. Bizim gibi görüyor mu?
CEVAP:
-Sahaya indiğimde, yabancı oranı: 12.01 di. Bir kaç gün içinde 12.93 oldu. Bugün: 14.08 olmuş. Bist'te işlem yapan 550 hissenin içinde, günlükte en çok yabancı payı artışında 3. sıraya yükselmişiz.
Günlük Yabancı Oranları Tablosu 11/01/2018
1-KLMSN 16.21 14.58 1.63 31.24 0.60
2-KAPLM 9.13 7.81 1.33 16.66 -1.60
3-SILVR 14.08 12.93 1.15 40.43 0.78
4-ALGYO 19.08 18.04 1.04 48.75 -1.81
5-IPEKE 30.72 29.73 0.99 37.68 -2.08
6-SNKRN 2.02 1.04 0.98 59.77
7-DESPC 8.41 7.44 0.97 40.97 -1.10
8-KRSTL 4.22 3.36 0.87 71.88 -6.82
9-INDES 57.23 56.40 0.83 35.28 -1.96
10-GLYHO 15.64 14.82 0.82 32.42 -2.05
Inşallah sn.keko temennilerimiz gerçekleşir. Sevgilerle
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardır bu topiği küstürmüşler. Sevmiyorsan, hissen de yoksa yazmazsın. Tabiki eleştiri olacak, ama bir sınırı var. Bir şey söylüyorsan kaynağını da yazacaksın. Çıkaracaksın delillerini, atacaksın ortaya. İnsan tahammül edemiyor. Anlatamıyorum size, karabasan gibi çökmüşler.
Ben hayatta kimsenin kalbini kırmamaya bizzat özen gösteriyorum zaten. Arkadaşın sözlerine yine de kibar davrandım. Gelip gelip laf sokuşturmak ayıp. Kibir mi, ne diyorsun arkadaşım, Allah korusun.
borsayla ilgili sıkıntı nedir dostlar son bir kaç gündür düşüyor ve dolar da yükseliyor ...
Sevgili kekom güzel demişsin, birbirimizi kırmayalım. Burda herkese her görüşe ihtiyaç var ama en çokta keko ile izci lazım bu topiğe.:yes:
sayın izci nin şirketle ilgili söylemleri . tam ky için uygun bu bilgileri kendini spekçik yerine koymuş arkadaşların işine gelmez burdan sayın izciyi tebrik etmek hakkıdır..yalnız birde keko arkadaşın yaklaşımı da iyi fakat kekonun tek hatası var birgün sonraki oluşacak rakamları telafuz ediyorki . zaten tutması mantık dışıdır..tutsa bile borsadaki bir gün sonra oluşum yüzlercedir . böyle olunca insanları rakamlarla yanıltmış oluruz..
arkadaşlar ben bu topik ortamlarında neredeyse 10 yıldır yazıyorum...bu tür topiklerde iki zıt görüşün olması her zaman daha iyi olduğunu görmüşümdür...çünkü bazen insan hissesine aşık olur ve o vakit bazı şeyleri gözden kaçırabiliyor...ama zıt görüşler olduğu zaman gözden kaçan kısımları onlar görüyor ve onlar bizi uyarıyor..böylece en doğrusunu tespit etmiş oluyoruz...
bu topikler bize çok şey kattı ...biz paylaştıkça bizim de bilgilerimiz arttı..insanlar bize çok dua ettiler bu dualar sayesinde de biz de çok kazandık...bu gün bir keko olarak burdaysak ve insanlar bize tevecüh ediyorsa bunu topiklere borçluyuz...bizi biz yapan ky arkadaşlardır...
bu topiklerde şahsen ben her daim hoş görülü oldum....çok sert eleştirenler oldu hepsine uygun dille cevaplar verdik..bir tek küfür edenleri af etmedim..en son kilergyoda birisi ile artık bel altı laf sokmalara gittik ama o konuda da ben haklı olmama rağmen ben gidip özür dileyip gönlünü aldım...şu anda bu topiklerde bu kadar süre aynı nick ile yazıp kalıcı bir düşmanı olmayan nadir kişilerdenim...çekememezlik oldu, kıskananlar oldu ama ona rağmen onlara dahi güzel davrandık...bence çok geniş olmak lazım...
Sn keko, beni iyi tanısaydın yaklaşımın şöyle olurdu:
-"Bak arkadaşım, izci arkadaşımız size takıldıysa vardır bir sebebi. Lütfen topiği başka yönlere çekmeyelim."
daha gün sonu olmadı dostum....bazı şeyleri söylüyorsak bunu bilgi ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum dostum..:) geçmişte çok defa bu şekilde bire bir tutmuş yorumlarım var...ama yine de görmek lazım...hisse şu anda işlem hacmini çok çok düşürmüş görünüyor...bu tür durumlarda hisse ben dip yaptım diyor...bu diplerden sonra da hisse çoğu sefer de agresif tepkiler veriyor..bakalım silverline de bunu yapacak mı ???
Sn. Keko, bu hafta hariç, buranın geriye dönük paylaşımlarına bakarmısın. İnsanları küstürme yarışına girmişler. Topik sakinleri ve tahta yapıcıları bir olmuş. Ezmişler garibanı. Bizimkiler bilmeyerek yapmışlardır. Şüphem yok. Fakat yanlış yazımlar, kötü niyet sahiplerine yardımcı olur. Her zaman durum böyledir.
dostum şaka yapmışsan da arkadaş yanlış anlamış...bence bu tür yanlış anlaşılmalara meydan vermemek lazım...seni severiz biliyorsun topiğe de çok güzel renk veriyorsun..açıkçası senden topik olarak da senden bir şeyler de öğreniyoruz...her ne kadar tecrübeli olsak da hala öğreneceğimiz çok şey var...ama bir dost olarak biraz daha dikkatli davranmakta fayda var...
Ben şaka yapmadım, öyle bir hakkım da yok. O arkadaşa kızmadım da, sadece paylaşımlarını beğenmedimi belirtmek için, takıldım o kadar. Yoksa tabiiki herkes özgür. İstediğini yazar. Olumsuz da yazar. Ama yazdığının altını doldursun. İğneli iğneli yaz, detaysız bilgi at ortaya. Yine de anlayış içindeyim. Ona kızma hakkım olmadığından kısadan dokundurma yaptım.
eyi güzel de sayın keko tutmazsa ne olacak seni dinleyen arkadaşlar etkilenenler olduysa zararını karşılayacanmı... ne demek bu ya yarın burya gider bu rakamı görür.. sonra işin terside olabilir mesala tavan yapsa yine senden etkilenenler malını spege vermiş olmazmı.. bilen kişi neyi bilir şieket hakkında bilgiyi ..bilmeyende açar grafiği inceler ki bunu herkes bilir ve herkesin bildiği rakamları telafuz eder durur..niye bunları söylüyorum sayın keko seni bu gruptan görmediğimden yani seninde iyi bir temel analizci olduğunu tahmin ediyorum..saygılar..
Sn Kekom, Ben ve Sn Meho, en az senin kadar anlayışlı, iyilik sahibi olmaya gayret eden biriyiz. Bunu da bilmeni isterim.
meho kardeş biraz daha sabır edelim bakalım neler olacak ?? ama bazı konularda haklısın biraz daha dikkatli olmam lazım...bu güne kadar hem çok kazandık hem de bizi takip eden arkadaşlara da kazandırdık...ne demek istediğim silverline zaten herkese gösterecektir...
Forumdaki hareketliliğin 10 da biri Yok kağıtta. Hem fiyat hem hacim resmen yerlerde. Ne zaman patlar bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
muhakak öylesindir ...bu yazılarından da belli oluyor ...seni severiz biliyorsun...ama ortada bir yanlış anlaşılma oluyorsa bence fazla da uzatmadan işin mahiyetini söylemekte fayda var...borsadaki hisseler bedendir , topikler de bu hisselerin ruhudur..topikteki rahatsızlıklar bedeni yani hisseyi etkiler yine hissedeki sıkıntılar doğrudan doğruya ruha yani topikleri olumsuz etkiler...
bence topikteki barış ortamı çok önemlidir...umarım bir daha yanlış anlaşılmalar olmaz...hep birlikte bu gemide yolculuk yaparız...silverline bana göre de daha yeni yeni çıkışa geçiyor...gelecek her iyi bilanço hissenin çıkışını daha da destekleyecektir...
her büyük agresif çıkışa baktığınızda ,çıkıştan önceki gün en düşük işlem haci yaptığı gün olduğu muhakak görülecektir..bu gün bu gerçekleşecek görünüyor...o tür günlerde tepki oluşabildiği gibi ,bu tepki sonraki gün de gerçekleşebiliyor...kısacası tepki potansiyeli doğmuş oluyor..benim tecrübelerim bunları bana söyletiyor....
Bolinger 60 dakikalık sıkıştı acaba günlkte içeri girmeyi mi bekleyecek yoksa bam 💥
https://invst.ly/6bb20
koptu kopacak gibi bi izlenim oluştu bende ama hadi hayırlısı :)
Geldiğim belli olsun takipteyim herkese bol kazançlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kamuoyu aydınlatma platformu`nda (kap) yayınlanan acıklamaya gore
mehmet engın celebı kurul kaydında olan ancak borsada ıslem gormeyen
statude 2 mılyon 187 bın 157 tl nomınal tutarlı sılverlıne pay senetlerının
borsada satısa konu edılebılmesı amacıyla merkezı kayıt kurulusu’na basvurdu.
haber iyi neden kötü algılandı anlamadım o kadar beklentiye tahta derinleşir daha ne istiyorlar.