Sayfa 269/948 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Ben şaka yapmadım, öyle bir hakkım da yok. O arkadaşa kızmadım da, sadece paylaşımlarını beğenmedimi belirtmek için, takıldım o kadar. Yoksa tabiiki herkes özgür. İstediğini yazar. Olumsuz da yazar. Ama yazdığının altını doldursun. İğneli iğneli yaz, detaysız bilgi at ortaya. Yine de anlayış içindeyim. Ona kızma hakkım olmadığından kısadan dokundurma yaptım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    daha gün sonu olmadı dostum....bazı şeyleri söylüyorsak bunu bilgi ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum dostum.. geçmişte çok defa bu şekilde bire bir tutmuş yorumlarım var...ama yine de görmek lazım...hisse şu anda işlem hacmini çok çok düşürmüş görünüyor...bu tür durumlarda hisse ben dip yaptım diyor...bu diplerden sonra da hisse çoğu sefer de agresif tepkiler veriyor..bakalım silverline de bunu yapacak mı ???
    eyi güzel de sayın keko tutmazsa ne olacak seni dinleyen arkadaşlar etkilenenler olduysa zararını karşılayacanmı... ne demek bu ya yarın burya gider bu rakamı görür.. sonra işin terside olabilir mesala tavan yapsa yine senden etkilenenler malını spege vermiş olmazmı.. bilen kişi neyi bilir şieket hakkında bilgiyi ..bilmeyende açar grafiği inceler ki bunu herkes bilir ve herkesin bildiği rakamları telafuz eder durur..niye bunları söylüyorum sayın keko seni bu gruptan görmediğimden yani seninde iyi bir temel analizci olduğunu tahmin ediyorum..saygılar..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sn Kekom, Ben ve Sn Meho, en az senin kadar anlayışlı, iyilik sahibi olmaya gayret eden biriyiz. Bunu da bilmeni isterim.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4. meho kardeş biraz daha sabır edelim bakalım neler olacak ?? ama bazı konularda haklısın biraz daha dikkatli olmam lazım...bu güne kadar hem çok kazandık hem de bizi takip eden arkadaşlara da kazandırdık...ne demek istediğim silverline zaten herkese gösterecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Forumdaki hareketliliğin 10 da biri Yok kağıtta. Hem fiyat hem hacim resmen yerlerde. Ne zaman patlar bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sn Kekom, Ben ve Sn Meho, en az senin kadar anlayışlı, iyilik sahibi olmaya gayret eden biriyiz. Bunu da bilmeni isterim.
    muhakak öylesindir ...bu yazılarından da belli oluyor ...seni severiz biliyorsun...ama ortada bir yanlış anlaşılma oluyorsa bence fazla da uzatmadan işin mahiyetini söylemekte fayda var...borsadaki hisseler bedendir , topikler de bu hisselerin ruhudur..topikteki rahatsızlıklar bedeni yani hisseyi etkiler yine hissedeki sıkıntılar doğrudan doğruya ruha yani topikleri olumsuz etkiler...

bence topikteki barış ortamı çok önemlidir...umarım bir daha yanlış anlaşılmalar olmaz...hep birlikte bu gemide yolculuk yaparız...silverline bana göre de daha yeni yeni çıkışa geçiyor...gelecek her iyi bilanço hissenin çıkışını daha da destekleyecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by Deli3506 Yazıyı Oku
    Forumdaki hareketliliğin 10 da biri Yok kağıtta. Hem fiyat hem hacim resmen yerlerde. Ne zaman patlar bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    her büyük agresif çıkışa baktığınızda ,çıkıştan önceki gün en düşük işlem haci yaptığı gün olduğu muhakak görülecektir..bu gün bu gerçekleşecek görünüyor...o tür günlerde tepki oluşabildiği gibi ,bu tepki sonraki gün de gerçekleşebiliyor...kısacası tepki potansiyeli doğmuş oluyor..benim tecrübelerim bunları bana söyletiyor....

8. Bolinger 60 dakikalık sıkıştı acaba günlkte içeri girmeyi mi bekleyecek yoksa bam 💥

Sayfa 269/948 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •