Şu adinin günlük pastasını verebilir misiniz.tşk
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu adinin günlük pastasını verebilir misiniz.tşk
İş, yapı kredi ve Ak 765 bin lot almış. A1 Capital 1 milyon lot satmış.
Şimdi A1 Capital 0.55 ve 54 ten neden satar? Bunda bir art niyet yok mu?
hisseyi iyice tuvalet kâğıdı yaptılar
A1 Capital bugün alışta, Son 1 aylık süreçte ne yapmaya çalıştıklarını çözemeden hisseyi anlamsız bir şekilde kendileri al sat yaparak % 10-12 düşürdüler.
Bilançodan bir şey anlamadım, toplamış çıkarmış çarpmış .. birşeyler yapmışlar, bunlar nedir hayalimi farazimi gerçekmi bilmiyorum, bilenler anlayanlar bilanço ile ilgili bilgilerini paylaşırsa iyi olur.
Anlamadan şöyle 2015, 2016 gibi eski üç aylıklara baktığımda bazı değerlerde 38 trilyon 45 trilyonları görmüşüz. Şuan bunlar 18 trilyon, Aradaki bu kadar değer farkına ne oldu, Milyarlık yatırım portföyüne ulaşacaklardı bide..
Hep küçüldük, hayvan sayıları yarı yarıya düşmüş, adamların umrunda değil. Her şey fos çıktı, şirket için iyi bir şeyler yapma zamanı ne zaman gelecek,
Bide ne yaptığını anlamadığımız güler çıktı. hacı hacıyı Mekke'de, hoca hocayı tekke de bulurmuş.
Yatırım tavsiyesi değildir düşüncelerden ibarettir.
Bir ara defter değeri 1.20 lerdeydi.Bizde buna güvendik birazda.Ama düzen tertip böyle kurulmuş bu tip hisselerde.Egcyh nin defter değeride 1 tl lerdeydi bir ara .Şimdi batma noktasında.Egcyo hissesindeki durumda ondan parlak değil.İnekler satıldı sütten kesildi mangal yapıldı deyip yönetim giderini br iki bilançoda yüksek göster al sana defter değeri 0.20 kuruş olur.
Bu kadar süre bekledikten sonra anlıyorum ki ilgili devlet kurumlarıda dahil herkes bizim büyük el tarafından söğüşlenebilmemiz için her türlü tezgahi kurmuş.İş sona erdiğinde de kendi seçiminle bu hisseyi aldın ben ne yapabilirim ki deyip işin içinden sıyrılması kolay nede olsa.Zaman geçtikçe devletine insanına düşman nesiller yetişir böylece büyük resimdeki amaçta bu zaten.Biz bu cennet vatan bizim burdan başka gidecek yerimiz yok.Adalet vicdan ne gerekiyorsa onu yapalım ve birbirimize sarılalım diyoruz.Karşı taraf bizi dürtmenin peşinde.Dürtüle dürtüle bir hal olduk.Sırtını dön bu ülkeye yatırım yapma yastık altına at diyorsun biz anlamamakta direniyoruz.
Bugün hisseyi hareketlendiren , kademeye al sat yapan A1 Capital, günü net 159 bin lot artıda kapatmış. Bildiğim kadarıyla Güler devre dışı oldu. Elinde hisse kalmadı bence. Milleti fena hirpaladilar son 1-2 aylık süreçte. Çok acimasizlar çokkkk!
https://twitter.com/Parasiz_Borsaci/...750160896?s=20
Şimdi kurum aylık işlemleri olarak buradan, Güler'in A1 câpitali dohol ve egcyodan zararmı etmiş, zararı hisseden bu şekilde mi çıkarmaya çalışıyorlar yoksa.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Elinde daha 3.8 milyon lot var.zararını çıkartması kendi elinde.
A1 Capital in elinde 2,3 milyon lot kadar var. Bu ara 0.53 e yazıldı. Oradan topluyor izlenimi var. 1 kademeye iş yapmayı bıraksa iyi olacak ama.
Bugünkü pastayı paylaşabilen biriniz var mıdır.
A1 Capital alıcı, 790 bin lot 0.53 almış.
Pasife alış giriyorlar. Satanin malını karşılıyorlar. Bugünle birlikte A1 Capital in elinde 3,1 milyon lot hisse oldu.
Kim satış giriyor, niçin böyle bir şey yapıyorlar, bıraksalar hiç işlem olmayacak, böyle yapa yapa hisseyi aşağı çektiler, nedir amaçları ilginç şeyler bunlar. Gülerin elinemi verdiler yoksa, 3 milyon hisse almışlar fiyat düşmüş. Kimse ne olduğunu ne yaptıklarını bilemiyor. Kimsede ne yapıyorsunuz diye sormuyor.
Egeli tarım bakın hintliler Ege'ye gelmiş hemde bol paralı olanları, 5 milyon dolara düğün yapıyorlar. Bizimkiler yöresel ürünler de sergilemişler, hani hiç gerçekleşmeyen şirkete ortak olacak yabancı yatırımcılar ( katarlılar, Çinliler, İngilizler, yapılamayan tahsisli sermaye artırımındaki nereden olduğunu bilemediğimiz yabancılar ) belki hintliler ile olur ne dersiniz. Hazır egeyede gelmişler. Ama inançlarından dolayı inek alırlar mı onu bilemeyiz. Bi aşşık atın bakalım, ciddi birşeyler çıkabilir...
Bir çok hisse kayıplarını telafi ederken tahsisli oyunuyla 0.9x lerden tepetaklak inen hisse 0.60 seviyesine bile atamadı malesef. Hiç bir haber yokken bile 0.60-70 aralığındaydı. Güler yatırım istirakı bulaştı , hisse allak bullak oldu resmen.
Bunlarin amaclari nedir anlayabildinmi?
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beter ol glryh dün %20 bu gün %10 düşüşte egcyo hiç ettin kendinde öle oldun
Öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Egcyo kasıtlı bir şekilde şu anki seviyelerde bir aydan fazladır baskılanıyor diye düşünüyorum. Hissenin %16' sını elinde bulunduran Güler yatırım istirakı nin da amacını hala anlamış değilim. Normalde başka bir hissede bunlar yaşanmış olsaydı, o hisse prim yapardı. Burada da baskı, sürekli baskı. Şirket ile ilgili de bir yatırım, gelişme vs. yok. Burada yazan çizen de yok gibi. Neyse bu haftayı görelim bakalım. Kalın sağlıcakla.
A1 Capital dan sonra son zamanlarda pasife alış yazan ve topluyor görünümü veren şeker ve gedik yatırımın alımlarına dikkat. Sanki ucuza mal kapatıyorlar gibi.
Hissede son zamanlarda hacim de dip yapmaya başladı. 0.53 destek oluşumu sonrası, teknik olarak tepki vermesi beklenebilir. Normal şartlarda bir hisse için ön görülen beklentilerdir. Ama Egeli hisseleri anormal olunca diyecek bir şey yok.
A1 câpital her gün alıyor,
4.606.000 lotu olmuş,
Anlamadığım sürekli buradan satanlar kaçtan aldılar ki hep veriyorlar,
Güler holding A1 capital ile ne yapmaya çalışıyor, acayip hareketler sergileyen kendi hisseleri sürünüp duruyor,
O değil Tan'dan ve şirketten ses soluk yok, neler oluyor şirket te, biraz haber yollasanız.
Kimsede yazmaz oldu artık, yıldırdılar milleti.
Tebrikler Egeli elindeki tek reel yatırım olan egcyo gözaltına cektin demi şimdi kıs kıs gülüyorsun
Allah büyük şu iftar vakti dualarımızı kabul eder bu şirketler senden kurtulur satarsın sende bizde kurtuluruz
Bu arada forum müdavimlerinden sayın centur un da hakkını yemeyelim.O da bu şirketin yakın izleme pazarına gideceğini ve içinin boşaltılacağını ta başından beridir söylüyordu.
Yarın yakın izleme pazarındaki ilk işlem günü olacak.Artık taban serilerini bekliyoruz.Bir kaç dönem daha uçuk zarar bilançosu açıklayınca defter değeride çöp olur.
Devletimiz ya şu kan emiciden şirketi alalım satıp savıp hissedarlarına bölüştürelim demeyeceğine göre akıbetimiz bu malesef.
Yazmamaya yemin etmişim bunca trol yıkamacı yağlamacı hadsiz ce saldırırken ben Zülfü yare dokunduk diye forum kaç kez 15 gün yayınlanacak yazımı yasakladı buda soru işaret
Bu son gelişme sürpriz değil di ama acı olanı her gün 7-24 yorum yazan algı yaratan şunca olay olmuşken
Yiğit Baran denen şakşakçı tıssss
Bu işler böyledir gemiyi önce fareler terkeder sanki şirket iş yapıyor sanki alan satan sıraya girmiş baran borazan her gün Yok şurdan şu aldı bu sattı işmiş gibi pasta paylaş
Sonuç ve gerçek ne son perdeyide oynadı hadi şimdi o 0,70 80 de pazarlayıp uçacak göçecek diye 1 hedefleyen ve yazan dallamalar görüş yazsın
Ama sadece dallama dedim diye 15 gün gene forumu bana kapatacaklar yazamassam bunun delili
Ama içimden neler sayıyorum nafile
Evet 7-24 baran kardeş ne iş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alooo 7/24 hacı baran kardeş ses ver yahu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güler holding, 4,5 milyon egcyo hissesini niye aldın, yap yapacağını artık, şirketle ciddi alakası olmayan, işadamlığı yapamayan şu adamın elinden al şu şirketi artık,
İnşallah alır, tek umudumuz o zaten.Tabii ki onları da kandırmadıysa.Huyudur çünkü tokatlamak. Şu ramazan gününde sana sinkaflı küfür etmeyeceğim, Allahından bul, milletin çoluğunu çocuğu nasıl perişan ettiysen, sende inşallah en büyüğünü yaşarsın adi herif..
Adam belki de %20 sini alan Güler yatırım istirakını da ayakta uyuttu. Biz birden gözaltına gidebileceğini nereden bilebilirdik. Zaten yıllardır milletin parası pul olmuş. Bizler 0.29-30 kuruşları gördük bu hissede. Şuan yapacak bir şey yok. Umarım şirketi bir alan çıkar da kurtuluruz bu adilerden.
Birilerine de cevap vermeyeceğim. Hep kötü senaryolarda gün yüzüne çıktığından. 0.30 larda da hisseyi hep kötülemişti. Hisse yükselirken ortaklıklardan kayboluyor du. O sebeple herkesin hataları olabilir. Kimse 4/4 lüks değil. Bu saatten sonra neler olabilir ne yapılabilir onu tartişmaliyiz.
Bu tahtayı yıllardır izlerim bilirim 0,53 2.000.000 alış varsa bu yukarıdan verdiğini yerine koymak içindir şimdi nezaman yerine koyar ozaman patronun aklındaki oyunun senaryosu ortaya çıkar
Sövmek ve beddua etmek için Ramazan'ın geçmesini bekliyorum
Ayrıca ne olursa olsun %1 %20 den küçüktür biz değil şimdi yüklü hissesi olan A1 glryh tan onlar düşünsün
bugünden itibaren gözaltı pazarına düşmüş, hayırlı olsun, görünen köy kılavuz istemez , Eyyy baran yiğit yazmaya devam et, bakalım daha kaç kişiye kağıdı pazarlayabileceksin..
Gurur Onur haysiyet böylesi bir şey işte beni kötülemeyecek miş
Türkiye nin geldiği nokta bu aslında bağıran arsız her zaman haklı yahu şurda yazanlar dahil 0.35 alıp 1 lerde satan kim ve kaç lot hacim ne varmı bu senetten kazanan ky
Yahu senet çöpe gitti onun gözünde ben hala kötülüyormuşum
Hadi ben kötüledim 3 kişi benden dolayı girmemişse ne iyi sen hergün algı yarattın umut pompaladın 1 i hedef yazdın şimdi sana kanıp bekleyen yeni alanın hali ne be adam yüzün yokmu köselemi
Utanma denen kavramın zerresi Yok hadi senet çöpe gitti hala ben kötü taraftayım sen doğru ve iyi taraf ha yuh be
Edep edep tancığın her dönem paralı uşaklarısınız foruma gelir görevini zi yapar sıvışır gidersiniz
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Şirketi sonunda gözaltı Pazarına soktular. Şirketin içini boşaltmamış olsalar bari diyeceğim ama çiftliğin birindeki hayvanların ne olduğu belirsiz, belki makina teçhizatlarda yok olmuştur, kuru bir kaç tarladan başka bir şey bırakırlarmı acep..
Ey Allah'ım, şirketi her kim bilinçli ve bilerek bu hale getirdi, gelmesine sebep oldu ise sen onları ıslah eyle,
bu kadar mazlum ve mağdurun ahı çıkacaktır elbet aheste aheste...
Sen hakkı gözeten ve bilensin.
Kul hakkı yiyenlerin cezasını verende verecek olanda sensin.
Bunu yapanların İnançları varmıdır bilmiyorum ama benim inancima göre kul hakkına girdikleri için hakkım helal değildir onlara.