Sayfa 230/300 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. yarın sabahki açılışa kadar bir haber gelmezse beklenti iyice azalır salı gelmezse geçmiş olsun derim ben çarşamba da gelmezse hep beraber cenaze namazını kılalım derim ben şirket bir şekilde bilgilendirmeli yatırımcıyı hala bir haber yok şu kişiler başvurdu şeklinde herkesi ayın 23 une endeklemek sayısal oynamaktan bir farkı yok tutarsa ihya eder tutmazsa çöp ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Son güne kadar bekletme isteği açıkcası beni kuşkulandırıyor.Anlaşma olsa beklemenin bir mantığı yok.Son gün gelecek olan bir nitelikli yatırımcı bulamadık veya anlaşamadık gibi bir haber hüsran olur.Son ana kadar ancak anlaşma olmayınca beklersin.

Tamcık bu kezde ters köşe yapabilir mi?Bizim beklentimiz artık yapamaması.Devletin kurumlarının onu gerekli adımları atmaya zorlaması ve şirketini büyütmeyi şart koşması yönünde idi.Vicdanda adaletde bunu emrediyor.Aslında daha adil olan don gömlek bırakıp kayyum atanması ama mutlak adalet ancak mahkeme i kübra da olur.

Zaman daraldıkça benim umudum azalıyor ama hiç farketmez ant içtik bir kere.Ya batıracak bu şirketi yada hakkımız olanı verecek.

3. TAN EGELİ, EGELİ YATİRİM HOLDİNG PAYLARİNDAN 2,5 MİLYON TL LİK SATİS YAPMİS, KAP HABERİ VAR... ACABA BİZİMKİNE KAYNAK Mİ YAPTİ???

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mmgezen Yazıyı Oku
    TAN EGELİ, EGELİ YATİRİM HOLDİNG PAYLARİNDAN 2,5 MİLYON TL LİK SATİS YAPMİS, KAP HABERİ VAR... ACABA BİZİMKİNE KAYNAK Mİ YAPTİ???

Doğa tarımın hayvanlarda reforme ediliyor, muhtemelen onlarda satılıyor olabilir, bir şeyler var ama nedir göreceğiz. Olmak yada olmamak.

Yatırım tavsiyesi değildir.

5. holding 2017 bütçesini açıkladı zararda baya bir düşüş var

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 300 CAMİS TANESİ 6000 TL DEN 1,8 MİLYON DA ONLAR YAPAR....

7. Kanser ettin bizi TAN EGELİ...Açıkla bir an önce ne olacaksa olsun en azından sagligimizdan olmayalım...Tahsisli olumlu olsa bile kesin kanser teşhisi koyarlar bize....ytd

8. Arkadaşlar içimden bir his tahsisli ile ilgili olarak ihraç belgesinin alındığı ve işleme başlanacağı haberinin geleceğini, ama tahsisi kime yapacaklarını bildirmeyeceklerini söylüyor... Bunlar tahsis bitene kadar kimin aldığını söylemezler. Kafaya koymuşlar ya Kanser edecekler ya bizi ondan😎😎😎

Sayfa 230/300 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •