DOAS 4 gündür tavan, sende 29,28 den 26,30 a kadar düş. Nasıl bir iş böyle. Şirket iflas mı ediyor acaba. 2021 yılına ait temettüyü de vermez herhalde bu gidişle.
Printable View
DOAS 4 gündür tavan, sende 29,28 den 26,30 a kadar düş. Nasıl bir iş böyle. Şirket iflas mı ediyor acaba. 2021 yılına ait temettüyü de vermez herhalde bu gidişle.
Niye vermesin hocam borsada düştü diye temettü niye dağıtmasin, karlılığı artmış durumda 9 aylık geçen yıla göre temettü engeli olmasın en az 2 lirası var yine, bu hisseyi nedense goturmediler Ford un çeyreği kadar gitmedi yazık oldu bekleyene o tarafına bende hayret ediyorum,en kötü 30 üstünde yer edinmesi lazımdı
Ağustos ayında da anlamsız bir şekilde 27,50'den 20,50'ye kadar düşürmüşlerdi. Her düşüş için mantıklı bir neden olmasına gerek yok. Maalesef borsamız böyle. Tahta yapıcının canı nasıl isterse öyle oluyor:(
YTD
Bu arada Ford ve Ttrak ile kıyasladığımızda performansı gerçekten üzücü. İnşallah farkı bir ara kapatır.
YTD
İnşallah, borsanın buralarda ve daha yukarılarda olursa. Kendi adıma gelecek günlerden pek ümitli değilim. Pandemin hem ülkemizde hem de dünyada çok yaygınlaştı ölümler çok attı. Ekonomik açıdan çok zor dönemler kapıda gözüküyor. İlave olarak DOAS, 5 gündür % 50 prim yaparken tofaşın düşmesi manidar.
Merhabalar, 1 ay önce akyatırım vb öneriler üzerine bu hisseyi aldım. Bu önerilerde Doğuş ve ford da vardı.ama en çok toaso vardı. Doğuş %100 arttı ford % 50 ye yakın bu şirket %--5 zarar.
An itibariyle 1 froto = 4.4 toaso!
YTD
Grafiklerden gördüğüm kadarıyla 1 froto = 4.4 toaso şimdiye kadar ki en yüksek rasyo!
Dayanamadım, 4.35 ortalama ile 1 birim daha pair-trade yaptım. Önceki 2 birim 4.0 ortalama ile yaptığım pair-trade'ler şu an için ciddi zararda:( Bakalım toplamda zararı çıkarıp kara geçebilecek miyim? Ya da zarar artacak mı?
Kesinlikle YTD, bu işleri bilsem zararda olmazdım :)
Yine patinaj yapıyor, yakışmıyor.
Froto elektrikli ticari üretimine başlayacak, beklenti artıyor. Ama Tofaş, 2023 e kadar herhangi bir elektrikli atılımı olmayacak, görünen o ki Cross over modeli de pek isteneni veremedi, o yüzde Ford gidiyor biz duruyoruz. Ama kârlılık ve satışlar gayet iyi
Bu hafta BIST 100 de sondan 7.performansi yüzde 5 kayıpla geçti,bistin rekor haftasında hayret verici hani öyle fazla primli bir hisse de değil
Bugün FROTO dan çıkan by buraya girer mi acaba?Biraz da bizi görseler...
22.50 ortalama ile beklemeye inatla devam. 2021 2.ç e kadar 4 yüro hedefim var. Benim için en büyük hatta tek risk pandeminin tekrar üretimi veya ihraacat kanallarını aksatma ihtimali.
1.0 motor batıda ageanın önünü açar ki bence en büyük eksiğiydi. Mesela hollanda, belçikaya 1.0 motorsuz bir a b ve c sınıfı otomobil giremez.
Diğer canımı sıkan nokta çoğu kurumun tepede tavsiye listesinde olması. Kimse ford u önermemişti mesela..
Bunun harici son çeyrek için 750+ milyon kar bekliyorum ve pandemi riski hariç bunun 2021 2.ç e kadar sürdürebilir olduğunu ve bu sürede bist ve toaso nun OV zirve yapacağını düşünüyorum.
İhraacat ortamaları yakalamak üzere. İç piyasayı zaten biliyorsunuz...
Sattığın arabalar gözüne dizine dursun Tofaş:) ortalama bugünkü alımlarla 24,50 üzerine atıldı
sanki çok yükselmiş bankalar gibi birde bankalara uyarak düşüyor adi kağıt
Bu 28 den Tüpraş 90 dan sonra cin çarpmışa dönüyor,hadi onun bahanesi var bunun derdi neyse artık 30 üstünde saglamlasmasi lazım
Bugün kozal ile birlikte önemli bir direnç geçildi diğer otomobil firmalarının çok gerisinde kaldı temettü desen bunda kar desen bunda ihracat desen var eee daha ne olsun bıktırma politikası uygulanıyor zamanı gelince ederini bulacak tabii endex dönmez ise
Yatırım tavsiyesi değildir
20 sinde önemli bir eşik atlanmıştı hissemiz iyi gidiyor diğer otomobil firmalarının gerisinde kalmıştık telafi etme vakti geldi
Yatırım tavsiyesi değildir
Froto gene solladı bunu. Bu ağır eşek.
Gerçekten bu hissede ön göremediğimiz bir şey mi var. Bilen varsa, bilgilendirirse memnun olurum.
29,40 a vurup dönmesi iyi oldu. Herhalde yukarı gider artık. Kendi düşüncemdir.
29,40 a vurup dönmesi iyi oldu. Herhalde yukarı gider artık. Kendi düşüncemdir.
Şakadır şaka. Başka bir sebep bulamadım.Bilmediğimiz ciddi bir problemi var herhalde yoksa şuan rüzgarla beraber 32 nin üstündeydi.
Selamlar,
Tofaş'ın yeni model üretimi için kapasitesi mevcut mudur? Örneğin yüksek adetli üretim yapılacak yeni bir model için anlaşma yapmak istese doblodan vazgeçmesi gerekir mi? Yeni nesil doblonun yanında popüler bir model daha üretebilir mi? Bu tip bir haber veya dedikoduyu hangi mecradan takip edebiliriz?
Şuan Tofaş 2 vardiya 250 bin adet üretim yapıyor,3 vardiya tam kapasite calisirsa 400-450 bin arası üretim yapıyor,
Doblo 2021 yılında üretimi bitiyordu,pejo Fiat birleşmesinden dolayı üretimi 1 yıl uzatıldı,yeni modeller birleşmeden sonra birlikte karar verilecek diye düşünüyorum.
Egea 2021 de yeni makyajlisi satışa sunulacak.
y.t.degildir.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki gündür citi satıyor bırakmıyor kafasını kaldırsın sebebi ne acaba bilen varmı
Cevaplarınız için çok teşekkur ederim. Çıkarımlarım; Hissenin fiyatının şu an makul olduğu ve ciddi olumlu etki edebilecek haber potansiyeli taşıdığı yönünde oldu. Elbette madalyonun diğer yüzünde haber gelmeden geçen her günün pozitif algının azalması demek olması var. Euro bazlı grafik çok dikkat çekici olduğu için uzun vadeyi düşünerek sormuştum. Ne yöne gideceği konusunda bir fikrim yok. Y.T.D.
28,50 den 2.000.000 lot son anda alındı. Buradan gelen var demek. Hadi hayırlısı.
Gerçekten bist100 de mantık kalmadı. Hiç kimse finansal verilere bakmadan hisse alıp satıyor, hisseler anormal değerlere ulaşıyor. Tofaş 4 Kasım 2017 tarihinde 26 Tl den işlem görmüş, bugün ise 29,38 den işlem görüyor. 3 senedir neredeyse yerinde sayıyor. Mantığım almıyor bu işe. Sabır.
https://s12.directupload.net/images/201204/t8chzqlf.jpg
üç aylık takas
yürü tofaş yatırım kuruluş tavsiyeleri 37-46 fiyat aralığı. pandemide bile peynir ekmek gibi sattı helal olsun
Çok asansör kağıt günlük %5 marj olduğu gunler var
y.t.degildir.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.