29,40 a vurup dönmesi iyi oldu. Herhalde yukarý gider artýk. Kendi düþüncemdir.
29,40 a vurup dönmesi iyi oldu. Herhalde yukarý gider artýk. Kendi düþüncemdir.
Þakadýr þaka. Baþka bir sebep bulamadým.Bilmediðimiz ciddi bir problemi var herhalde yoksa þuan rüzgarla beraber 32 nin üstündeydi.
Selamlar,
Tofaþ'ýn yeni model üretimi için kapasitesi mevcut mudur? Örneðin yüksek adetli üretim yapýlacak yeni bir model için anlaþma yapmak istese doblodan vazgeçmesi gerekir mi? Yeni nesil doblonun yanýnda popüler bir model daha üretebilir mi? Bu tip bir haber veya dedikoduyu hangi mecradan takip edebiliriz?
Þuan Tofaþ 2 vardiya 250 bin adet üretim yapýyor,3 vardiya tam kapasite calisirsa 400-450 bin arasý üretim yapýyor,
Doblo 2021 yýlýnda üretimi bitiyordu,pejo Fiat birleþmesinden dolayý üretimi 1 yýl uzatýldý,yeni modeller birleþmeden sonra birlikte karar verilecek diye düþünüyorum.
Egea 2021 de yeni makyajlisi satýþa sunulacak.
y.t.degildir.
M2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki gündür citi satýyor býrakmýyor kafasýný kaldýrsýn sebebi ne acaba bilen varmý
Cevaplarýnýz için çok teþekkur ederim. Çýkarýmlarým; Hissenin fiyatýnýn þu an makul olduðu ve ciddi olumlu etki edebilecek haber potansiyeli taþýdýðý yönünde oldu. Elbette madalyonun diðer yüzünde haber gelmeden geçen her günün pozitif algýnýn azalmasý demek olmasý var. Euro bazlý grafik çok dikkat çekici olduðu için uzun vadeyi düþünerek sormuþtum. Ne yöne gideceði konusunda bir fikrim yok. Y.T.D.
Yer Ýmleri