dow, grafiğinde görüldüğü üzere alt çizginin kırılmasıyla yaşanan tepki yükselişini sonuna çok yakınız esas ciddi düşüşleri başlamasına az kaldı https://i.hizliresim.com/RC3F5b.png
Printable View
dow, grafiğinde görüldüğü üzere alt çizginin kırılmasıyla yaşanan tepki yükselişini sonuna çok yakınız esas ciddi düşüşleri başlamasına az kaldı https://i.hizliresim.com/RC3F5b.png
Açlık sınırı AKP li yıllarda 5.25 kat arttı
Uzun zamandır istihdamda yaşanan düşüşün, yakın gelecekte de devam edeceği görülüyor. ManpowerGroup'un güncel İstihdama Genel Bakış Araştırması da bu durumu teyit ediyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-artti-1745502
yok kurtarıcı yok ikinci Atatürk falan. Ne oluyoruz rasyonel düşünce yoksunu gökhan ve onun hissiyatına kapılanlar ...
madem öyle , sığ pragmatist bakış açısına indirivereyim ben de o halde : adam bildiğin trivago ekrem çıktı , rıza baba ...
oldu mu aldın mı cevabını...
gene mi olmadı ?:)
Uzulme Tinaz kardes, birileri Bulent Ersoy gibi dil kullanmaya kalkanda bazen bolee seyler olabiliyoo. Yanliz degilsin. Iki degisik cariyer yapan ben de zorlaniyorom anlamaktan. Anliyomus gibi yap gec, o da yazmaktan vazgecmesin.
Son dakika… Merkel'den Türkiye'ye corona virüsü şoku: Resmen ilan etti
Almanya, Avrupa Birliği üyesi ülkelerle İsviçre'ye kapıları tamamen açarken, corona virüsü bakımından riskli ülkeler listesi yayınladı. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Merkel arasında da görüşüldüğü belirtilen konuda Almanya'dan bir geri adım gelmedi ve Türkiye de "riskli ülke" sınıfında yer aldı.
Alman hükümetinin kararı sonrası hazırlanan bu listede Türkiye'nin adı ilk kez anıldı ve “Corona virüsü risk bölgesi“ ilan edildi. Pazartesi gecesi güncellenen listede Türkiye ile birlikte Mısır, Tayland ve Fas da yer aldı. Böylece, hem Akdeniz hem de Asya'daki gözde tatil bölgelerine “gidilmemesi gerektiği†mesajı verildi.
GARANTİ VERİLMİYOR, KARANTİNA ŞART
Robert Koch Enstitüsü'nün yayınladığı listede 160 ülke yer alıyor ve buralar için “corona virüsü nedeniyle seyahat uyarısı†bulunuyor. Bu uyarı, bu ülkelere gidilemeyeceği anlamına gelmiyor ama gidenlerin corona virüsü nedeniyle gelişlerini garanti etmiyor. Üstelik bu ülkelere gidip kendi çabalarıyla dönenlerin de, 14 günlük karantinayı göze alması gerekiyor.
Almanlar, genelde Dışişleri Bakanlığı'nda yayınlanan seyahat uyarılarını dikkate alıyor. Seyahat uyarıları, genelde güvenlik açısından riskli bölgeler, savaş bölgeleri ve hastalık bölgeleri için yapılıyor.
TURİZM den para gelmeyecek döviz sıkıntısı daha da başgösterecek anlaşılan..
döviz sıkıntısından dolayı swap yapacak ülke bulamadılar sanki baksanıza 2 ayı geçti ses seda yok...
TCMB 3 aylık, 1,5 milyar dolar döviz karşılığı ve 20 bin kg altın karşılığı tl swap ihalesi açtı.
Nerede bu ahali?
Hobi bahçeleri üzerindeki yapı barakalar yıkılarak, konteyner vs gibi tarla üstü yapılar sökülüp kaldırılıyor.
Tarım arazisi olarak daha büyük parseller oluşturulacak.
Kanun teklifi tasarı aşamasında.
Biz meksikalilar yunaytit siteyts e
Estados unidos amerikanos deriz
Fed başkanı powell: Negatif faizler konusundaki kanıtlar karışık
powell: Fed getiri eğrisi kontrolünü uygulamak konusunda bir karar vermiş değil
Koca: Vaka sayısına göre vefat oranının en yüksek olduğu il Gümüşhane, en düşük olduğu il ise Kilis
Bakan Koca : Bilim kurulu İstanbul , Ankara ve Bursa icin maske zorunluluğu önerisi oldu
Koca: Son bir ayda Ankara'da günlük ortalama vaka sayısı 127, son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 155, son üç günde ise 177
İstanbul'da ;
Son 1 ayda ortalama günlük vaka sayısı: 653
Son 1 haftada ortalama günlük vaka sayısı: 620Son 3 günde ortalama günlük vaka sayısı: 616
Bakan Koca : (YKS ve LGS) Her iki sınav için Bilim Kurulu'nun; sınava giriş-çıkış saatlerinin güvenilir bir şekilde yapılması önerisi oldu. Gerekilirse o saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması olabilir
Istanbul taksi plakasini 2mm tl den alan cok var. Eger dediklerini yaparsa plaka fiyati 100 bine duser. Kim karsilayacak bu zarari? Dava acilacak davayi taksiciler kazanacak belediyenin kasasindan milyarlarca lira cope gidecek
Turkiyede insan kafayi yer valla
Noterde satış bedelini 2 milyon göstermek şöyle dursun, 1 milyon bile gösteren varsa çok şaşırırım.
İmamoğlu bu detayı fark etse, o galericileri en hassas yerinden yakalayıp istiklal marşını söylettirir.
Benim twitter hesabım yok, biri mention atarak belediyeyi uyandırsa mı acaba :kahkah:
Ayrıca "plakamın değeri düştü" ne demek?
İstanbula yeni evler yapılınca da benim evimin değeri düşüyor.
Yeni alanları kim imara açtıysa gelip bana fark ödesin hadi bekliyorum.
Ankara ve İstanbul valiliği il genelinde açık alanlarda maske takma zorunluluğunun getirildiği açıklandı