Son durum:
![]()
Son durum:
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koca: Son bir ayda Ankara'da günlük ortalama vaka sayısı 127, son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 155, son üç günde ise 177
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İstanbul'da ;
Son 1 ayda ortalama günlük vaka sayısı: 653
Son 1 haftada ortalama günlük vaka sayısı: 620Son 3 günde ortalama günlük vaka sayısı: 616
Bakan Koca : (YKS ve LGS) Her iki sınav için Bilim Kurulu'nun; sınava giriş-çıkış saatlerinin güvenilir bir şekilde yapılması önerisi oldu. Gerekilirse o saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması olabilir
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri