Aldik onurum
Rahat ol
İckini yudumlarken yap daha relax gider
Kime ben degilim ins 😀😀😀
https://www.youtube.com/watch?v=KpSoM3oYUmg
Onur hoca temsili :)
Alctel ile netas olmasa xtkjs gotunu zor kaldiracak
Boyle gunde bu olurmu lan kansiz
Üstad insallah Stelyo Pipis benzetmeme kızmadın, bilenler bilir bir zamanların hızlı bir menajeriydi. Mehmet Ali Erbil'in yakın dostu Alemlerde aktif biriydi o yüzden dediydim 😀
Biri beni Erdal Acar'a veya Stelyo Pipis'e benzetse hiç kizmam aksine hoşuma gider 😀😀
güzel bi haftaydi
bu hafta fazla adapte olamadim ama bunada sükür
aksam konsey toplasin 22 gibi burda nickname belirterek sallicam herkese
Ters bir karar veya olay olmaz ise 1200 üzeri atarız önümüzdeki hafta. 30 da da 1360 lar hedef olur.
Ekmek çıktı çok şükür bu haftada.
İyi dinlenmeler :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AFT'de içerik değişti galiba.
Avrupa borsaları da etkiliyor bu fonu artık.
Dün nasdag -0,47 iken dolar etkisi 0'dı.
Ama AFT -1,23 geldi.Çünkü başta DAX olmak üzere avrupa borsaları -2'ye yakın eksiydi.
Artık AFT için nasdag verileri yetersiz kalacak.
Seçimden sonra kim seçilirse seçilsin dolar endeksinin düşeceği söyleniyor.Yani dolar dünyada gerileyecek bu gerileme bize ne kadar yansır bilemiyorum.
Seçim sonrası kaos olursa nasdag'da düşecek.
Dolar düşer, nasdag düşerse aft bu dönemde çöker.
Çıkmanın vakti geliyor galiba.
Üstadlar AES fonu ile vedalaştık. korona zamanı herkes gibi dalmistim ama bilenlere sormadım yine de fena kar birakmadi ama başka şey alsaydık daha iyiydi....
Ondan ciktigimla hoş çok bir şey de yok ama %25 yay %25 aft alacağım burası, %50 de TCD almayı dusunuyorum. Yoksa TTE mi almalıyım? Burada kararsızım....
TCA +1,75
Altıncılar bugün gülecekler.
Tabi pazartesiye kadar.
Pazartesi bunun bir kısmını geri verecekler.
Üstadim, teşekkürler elinize sağlık.
Ben doların TL karşısında değer kaybedeceğini düşünmüyorum. Ekonomi politikamız yok ki, adam rekabetçi kur diyor baksanıza. Tüm dünyada dolar bu dönemde de değer kaybetti ama değer kazandığı 2-3 para birimi varsa içinde TL de var... Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Üstat tte nin hız kesmesi normal haftalardır soluksuz yükseliyordu. Düzeltmeler iyidir sağlıklıdır.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu satın aldılar az çok.
ppk kararında iyi bir faiz arttırımı olursa özellikle bankalar daha da rahatlar.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar endeksinin düşeceği kesin deniyor.Kim seçilirse seçilsin güçsüz dolar isteyecektir.
Bizde ise haftaya faiz artırımı gelir.
Ama yeterli artırımı yapamayacakları için bir iki günlük düşüş dışında bir işe yaramayacak.
DXY'nin düşmesi ve minikte olsa faiz artırımı kalıcı düşüş yaratmasa bile yerinde saydırır doları derim.
IPV ve TDG 3 günlük hesapta PPF'nin çok altında kalacaklar galiba.
nasdakin 1.10-1,20 minimum getirmesini gerekir bugün