Originally Posted by onur1064 akşam birilerine fena sallicam ortalık karışacak vaziyet alin Aldik onurum Rahat ol İckini yudumlarken yap daha relax gider Kime ben degilim ins 😀😀😀
Originally Posted by Webster Aldik onurum Rahat ol İckini yudumlarken yap daha relax gider Kime ben degilim ins 😀😀😀 zaten onu bekliyorum biraz zehiri alayim öyle sen adamsin asla!
Originally Posted by onur1064 zaten onu bekliyorum biraz zehiri alayim öyle sen adamsin asla! Eyv kardesim Senin merso ne renkti onurun Kad model Amg mi Dizel mi Cikiyuzmu yuzseksenmi Modeli kac
Originally Posted by onur1064 zaten onu bekliyorum biraz zehiri alayim öyle sen adamsin asla! Onur kardeş inşallah bende yokumdur.
Originally Posted by onur1064 akşam birilerine fena sallicam ortalık karışacak vaziyet alin Onur hoca temsili
Alctel ile netas olmasa xtkjs gotunu zor kaldiracak Boyle gunde bu olurmu lan kansiz
Originally Posted by Webster Alctel ile netas olmasa xtkjs gotunu zor kaldiracak Boyle gunde bu olurmu lan kansiz Niye boyle dedim Cunku bu getiri uc gunluk Yuzde 1 olsa uce bol 0.33 Mk bu ne la Senin bugunku ivmeyle ederin enaz 2.5 tu
Originally Posted by Webster Eyv kardesim Senin merso ne renkti onurun Kad model Amg mi Dizel mi Cikiyuzmu yuzseksenmi Modeli kac eşimin arabası benim o siyah benzinli c 180
Forum Rules
Yer İmleri