acelem yok bende beklerim 100 tl ye kadar hehehehe
kağıt eğer 30 tl olmadıysa bir sebebi var ytd.
sebebi bilen var mı
Printable View
Şirket satışlarında ihracat oranı yok denecek kadar , içerdeki deterjan üreticilerinin alternatifsiz tedarikçisi ama sodyum sülfat satışları döviz üzerinden fiyatlanmamış ise sıkıntı olabilir...buna bakmak lazım. malum trend ihracat odaklı döviz girdisi olan şirketler...
Nerelere nerelere...
Endeks 190 bine dayandı tahtacı hisseye 19 bile çok görüyor hala.
Acaba Hekts grafiğini yapıştırsam mı buraya, belki utanır birileri, bugün de %5-6 yaptı.
47 fk islem gören bir hisse :)
bunlarda soda yi sisiriyorlar onun fk 34
bölünmeden önce is yatirimdan birisi 100 bin lot satis yapip tabana yapistirmisti,
öyle birsey mi bekliyor birilerinden,
sise gibi olacak gibi , baskila baskıla sonra mizrak cuvala sığmayacak kaptirdigi lotlarla kalacak
Yıl sonu 25 yapsa bile enflasyonu dikkate alırsak yine kötü durumda diyebliriz lakin 25'de razıyız :)
Ek 27936
Ressam ne anlatmak istiyor acaba.. ;)
Var üstadim var,
Bu tahta yapicilar hissenin 5 yılını görerek planlama yapiyorlar
Ben borsada parası çok aklı kıt adam görmedim , olsada 3-5 günde batiriyorlar :)
vardir bir hesabi, büyük bir ihtimal lot kaptirmistir, geri alamadi,
infoda gerele musallat olan bir trader vardi
onun dilindeyi bu hisse 12-13 bandinda iken o almista olabilir,
Neyse birileri etkilenir şimdi vebal altına girmeyelim.
Aferim böyle devam tahtacı.
Almışız çekirdekleri her gün yeni filmleri seyrediyoruz, ne alkası ne de alkimi figüran bile olamıyor bu filmlerde.:)
Reha başkana güvendik, kaybettik.
https://imgyukle.com/f/2021/12/07/kFvd1f.png
bütün portföy tek hissede olursa can sıkar bunu sen benden daha iyi bilirsin üstadim,
full sisede olsa fena olmazdi hahahaa
Alkim bugün aldim , yarin zengin olacagim kagitlardan degil
belki ben kagidima asigim ama sunu biliyorum
beni batirmazda , beklersem zamani gelince katlar oda yeter bizlere,
Alkimi sevmek bir felsefedir,
Reha baskana attirmam heyt huyttt :)
Senin dediğin normal şartlarda olması gerekendir, o zaman hiç problem değil hocam, ama biz normal bir ortamda değiliz, kur, enflasyon, endeksdeki hareketlere bakarak bırakın zengin olmayı bir şekilde kendi değerlerini korumaları gerektiğini hatırlatma gereği duyuyor insan, hisse Ocak ayında 19-20 idi.
Sise'ye gelince sen de bilirsin buralara gelinceye kadar neler yaşattığını, çabuk unutuyor insanlar.:) Ben 5 hisseden aşağı portföy yapmam, geçmişte tek hissede olmanın cezasını ödedim.
Reha iyi adamdır, severim kendilerini ama iyi yatırımcı değil, o ayrı mesele.:)
ALKIM/USD
https://www.tradingview.com/x/dYdzi5mY/
Dolar bazlı iyice gebermiş. 1,34$ -1,57$ arasında alanla Tl. bazında yüksekten alıyormuş gibi görünse de uzun vade zarar etmeyecektir. Bu sene temettu verimi düşük olacaktır ama PS. üretimi seneye bizi mutlu eder diye düşünüyorum. YTD. dir
endeks 200 bin alkim hareket yok, endeks 180 bine gelse alkim ne olur acaba paldır küldür veriyorlar düşerken
Tüm gübreler gitti
ALKİM DE GÜBRECİ Değil mi:))
Sıra bu namıssızda
20 yakti helal :)
isim gücüm var cikacagim onu bekliyordum :)
korkirem balaam korkirem :)
Nerede bu atıp tutan alkim ciler:) Eninde sonunda, hak ettiği değerleri göreceğinden, bir an bile şüphe duymamıştım:ok:
ALKIM / USD
https://www.tradingview.com/x/TjHAOicu/
Şu an negatif bölgede deyiz pozitif bölgeye gecelim bu sene temettu de vermesin borçlarını ödesin. Temettu beklentim 60 krş. YTD.
Kaliteli şirketler kendini bu son dönemde belli etti. Kaliteli hisseler en az % 50 nin üstünde prim yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Alkim'in primi belli. Bu dönemde bile prim yapmakta zorlanıyor. Kinayeli cümlelere de gerek yok. Saygılar.
Elma şekeri verdi. Şimdilik bunla idare edin dedi. Endeks düzeltmeye gidince umarım bu aldıklarını vermez. Tesellim 18 altına inmemesi. Bizim trendin yönü yukarı. Tavan tavanda çıksa gıdım gıdımda gitse istikamet bu satten sonra toprağa bakmaz umarım. Bugün gittim 2800-tl lik paşabahçe aldım. Az satışlar artsında şişe az daha çıksın :D
Sayın fatihsrky, kaliteli hisseler dimdik ayakta. Tüm kullandığımız ürünler kısa zaman içerisinde uçmuş vaziyette. Bu zamanda her taraf uçarken hissemizin durumu malum. İyiki Alkimin % 80 ni satıp bu parayı güçlü bir hissede değerlendirdim. Paramızın değerini bu sayede korumuş olduk. İnşallah zamanı gelince piyasaya uygun hareket eder. Saygılar.
net döviz pozisyonu 10 milyon dolar fazlası var. yılsonu kar rakamı; en az 40 milyon tl kur farkı karı yazar.son çeyrekte yaklaşık 50 milyon tl kar eder.benim tahminim en az yolsunu kar rakamı 210-230 milyon tl gelecekltir.(gübre dahil)
yaklaşık 1.30 tl temettü verir