Sayfa 265/427 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Maşallah, güle güle harca, benim kadar olmasan da iyi tacirmişsin. (bende ne dolar ne de altın vardı full TL)
    Bristolun kullanım alanları sınırlı, 1. veya 3. hamur veya kuşe, olmadı peçeteye yatırmak. Zaten kağıt işinde TL yok biliyorsun, hep kurdan satış.
    TL de olanlar fena bedel ödedik bu sefer, bir de hisse de %50'den aşağı getirisi varsa kar yok.
    hektaş bölündü neredeyse gelip alkimi yakalayacak,
    hani.nedir beklenti mineral gübre üretiyor, eggüb, gübrefab. bunlar hep güzel pirimler yaptılar yapıyorlar...piyasanın PS katma değerinden galiba haberi yok , yada öteki şık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Maşallah, güle güle harca, benim kadar olmasan da iyi tacirmişsin. (bende ne dolar ne de altın vardı full TL)
    Bristolun kullanım alanları sınırlı, 1. veya 3. hamur veya kuşe, olmadı peçeteye yatırmak. Zaten kağıt işinde TL yok biliyorsun, hep kurdan satış.
    TL de olanlar fena bedel ödedik bu sefer, bir de hisse de %50'den aşağı getirisi varsa kar yok.
    Tesekkür ederim üstadim, Yanlis saat bile günde iki kere dogruyu gösteriyormus bizimkide o hesap iste.

Aynen öyle günlük kurdan satış , kaldiriyor kafayi tv bakiyor cnntürk kur kaclira 12.17 yuvarliyor 12.20 cart
    bir önceki günün mb satis kurunu takan yok,
    DTH bir cözülme olmazsa isler yas ,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

3.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    hektaş bölündü neredeyse gelip alkimi yakalayacak,
    hani.nedir beklenti mineral gübre üretiyor, eggüb, gübrefab. bunlar hep güzel pirimler yaptılar yapıyorlar...piyasanın PS katma değerinden galiba haberi yok , yada öteki şık
    Çok haklısınız sn. Foton, Kasım ayında endeks 30 bin puan çıktı, şirket PS üretimine başladı, kaliteli şirketler hem dolara hem de endekse karşı yatırımcılarını korurken Alkim Kasım ayına 17.10 ile başlamış ve 18.20 ile kapatmış, ayıp ettiler gerçekten.
    Bu PS ile başka lige girer diye bekliyorduk ama hayal kırıklığı oldu, zamana bıraktık bekliyoruz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Piyasaya bakın bir de Alkaim'e bakın, iyice mokunu çıkardılar.

En garip hisse bizimkisi.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Çok haklısınız sn. Foton, Kasım ayında endeks 30 bin puan çıktı, şirket PS üretimine başladı, kaliteli şirketler hem dolara hem de endekse karşı yatırımcılarını korurken Alkim Kasım ayına 17.10 ile başlamış ve 18.20 ile kapatmış, ayıp ettiler gerçekten.
    Bu PS ile başka lige girer diye bekliyorduk ama hayal kırıklığı oldu, zamana bıraktık bekliyoruz.
    İlave olarak Nisan ayında 2 dolardan fazlaydı Alkim'in fiyatı, yani 2 dolar olması için kaç TL olmalıydı şimdi.

7. 26 ~27 arasında olmalıydı

8. tahtacı bey çok sinir bozucu. sabırsıza günlükçüye bir damla su bile veresi yok. neyse ki acelem yok..

Sayfa 265/427 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •