Türkiye'deki en büyük sektör çelik sektörü deniyor. Onlar Ereğli'de alıp satıyor bence, patronlar genelde paralı oluyor. Hisse fiyatı HRC'ye endeksli oradan da anlaşılabilir zaten.
Pilotlar da paralı ama THYAO'yu kaldırıp indirecek kadar değildir.
Printable View
bozkurt halkb sayfasında adam 50 krş bile etmez demiş gördünmü onu
https://www.tradingview.com/x/vs5mMx2m/
50 üzeri haftalık kapanışlarda mavi trend 60-61 seviyelerinde
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
44d
kontrol?
*Nebati: Proforma faturaları kullanıp, krediyi alıp, sonra da proforma faturalarını iptal edenlere buradan çağrım var; sakın ha, her şeyi biliyoruz
İstihdam yaratıcaz deyip kredi alıp devlet bankalarından dolara ,altına,borsa yatıranları biliyoruz diyorsunuz ortada birşey yok.
bak yine biliyoruz diye başlamış bakan bey.
SONUÇ ne bildiklerinizle ilgili yasal işlem veya sorgulama hesap sorma varmı onu söyle
Bir tanıdığıma zamanında misafirliğe gitmiştim, başka bir misafir de vardı. Adam falanca yabancı havayollarının Türkiye müdürüymüş. Heriflerin nerede ise her protokolde etkinlikte yeri var, havalı, konforlu çok rahat bir iş. Bir daha dünyaya gelirsem o koltuğu isterim, konsolos filan olmaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
THYAO'da yeni müdür işe uyanmış artık yurt dışı ülkelerdeki bu koltukları performansa göre dağıtacakmış.
way be thayo +5 in üstünde gördüm london kardeşin üzerine oynuyorlar harelde
Kış zor geçecek diyor Avrupa , biz ne önlem alıyoruz onu söyleyin .
Çıkmışlar hergün aynı şeyler laf cambazlıkları.
yav geçen eczanede görmüş arkadaşım 40 tl için 3 kredi kartı ile biraz biraz ilaç ödemeye çalışmış vatandaş.
Bankaları enflasyona endeksli tahvilleri var deyip pazartesi yükseltirler. Şu an alan 2 yönlü oynuyor akşama karlı satamaz ise pazartesiye bırakacak bence.
Tür-tür türbülanssssssssssssssss sür :)
aralik vade fisskirtma yetisini kaybetmis benden sonra heralde..noldu zoruya mi gitti :)
Özel bankalar yurt dışından borçlanmak için kritik, onlara kar getirecek hamleler var bence.
BBHT'ye büyük bankaların müdürleri çıkmıyor, aracı kurum veya ufak bankalardan adamlar çıkıyor, masanın diğer tarafından anlatıyorlar, müşteri mutsuz ise banka mutlu olmalı.
SPOT da BOFA hala sağ başta, piyasanın sattığını almış,
https://i.hizliresim.com/qtwd7nf.PNG
Kışın üşümüyordum yazın üşüyorum, şu an 27 gösteriyor termometre.
Bu poları giyince fırın gibi oluyorsun.
Kapanışa kadar shortculardan ter akacak gibi
Shortcular yatsın kalksın makasa şükretsin 60 gün varken yüzdesel olarak bu kadar kısık makas uzun süredir görmedim
Long mu oldun ariston.
https://i.hizliresim.com/ceih4fd.png
Ben de oldum. 2919 Stoplu emir girdim ya yüz ya da bin alırız.
Nasip. Bakalım hangisi daha önce gerçekleşecek.
Ben günde 10 kere alıp satıyorum 2-3 kademe yetiyor, maksat vakit geçsin.
Genelde uzun vadeli analiz ile kısa vade ters oluyor. Kısa vade 1-2 saat uzun vade 2-3 ay oluyor.
BBHT'ye çıkan analist anlatmıştı,
Müşteri sabah aramış
- Ne alalım
Analist hisseyi söylemiş,
Müşteri
- Ne zaman satacağız
Analist öğleden sonra demiş.
Müşteri beğenmemiş
- Vade çok uzun!!!
Asgari ücret mesai bitmeden açıklanmalı, normalde saatlik açıklanıyor zaten.
2796 sistem geri gelecem diyor. Sat sinyaline donuyor. Sat de.iyor asagi salip alacam diyior :)
benim 2800 e gelince orada filim kopuyor dayı
tuhaf tuhaf işler oluyor orada
Hadi la hadi oyalanma süre bitiyor geç 2804.50yi