Sayfa 265/1003 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Viop XLII

1. Finans şirketleri dışında üzerlerinde BDDK vs pek yok, aslında her sektörde olmalı.

Sivil havacılık mali durumlarına bakıyor mu bilmiyorum geçen Onur Air kapandı haberi vardı. Eskiden olsa slot satıp kurtarabilirdi belki.

Ticaretin ve ekonominin güvenli akışı için Perakende, E-Ticaret, Madencilik, Otomotiv, Konut vs bir çok sektöre gerekiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Avrupa zorlu kışa hazırlanıyor.Almanyanın Enerji,Maliye ve Ekonomi Bakanlığından üst üste açıklamalar.

ALMANYA ENERJİ BAKANLIĞI SÖZCÜSÜ: DOĞAL GAZ STOKLARININ DOLDURULMASININ DEVAMLILIĞINI DEĞERLENDİRİYORUZ FAKAT DAHA ZORLAŞIYOR

Almanya Enerji Bakanlığı Sözcüsü: Hükümet Uniper ile destek tedbirleri konusunda görüşüyor

ALMANYA MALİYE BAKANI : 2023 BÜTÇE TASARISI KRİZE DAYANIKLI VE LNG TERMİNALLERİNİN FİNANSMANINI DAHİL EDİYOR

Almanya Ekonomi Bakanı: Bütçe taslağı ECB için bir sinyal
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3. thy ile Fino kemik atiyor.düzenek kurmuşlar kendilerine mis gibi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Şeytan ayrıntıda gizli. Adam hep extra 5-10 bin makas açıp shortcu avladı son 5-6 vadedir. Bu vadede eksi 1000-2000 gidip longcu çağırıyor (mu)
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

5. Bir internet sitesinden basit bir şey ısmarladım, 2 gün geçti bugün iptal etmişler.

Başka siteden bir şey ısmarladım 50 cm genişlik demişler 40 santim olan işime yaramadı.

Bir başka siteden bir şey ısmarladım geldi ama ambalaj abartılmış, aldığım şeyden daha pahalı, sonra baktım hasarlı, muhtemelen daha önce hasarlı diye iade edilmiş, adam da bu sefer daha fazla patpat koymuş ben elimden geleni yaptım daha ne yapabilirim imajı vermiş.

Tabi kızmadım, tam da bu tip şeyler olabilir diye içimden geçmişti ve aynısı oldu, o da ilginç. O tip durumları iskonto ettiğimden çok etkilenmedim.

Acaba neden korkuyorsak veya endişe ediyorsak o mu başımıza geliyor diye de düşünmeden edemiyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Bu makas böyle gitmez, bir miktar fışkırtma şart

7. Bir hisse sonsuza kadar yükselmez, ereğliyi gördük 35 tl en iyi şort yeriymiş diyoruz.
    Belki ilerleyen günlerde thy 50 tl güzel şort yeriymiş diyebiliriz.
    Ben şort yapan arkadaşlara bişiii diyemem, kendi kararları
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    şu sakinliğin bende olsa, şimdi turkcell'de ceo idim çok arkadaş sordu özelden tcell i, içinde 5-6 fintech barındırıyor uçması lazım diye. ben de kamunun elinde olan hiç bir şirkete yatırım yapılmaz demiştim...portföylerini kurtarmış olabilirim

haksızlıklara, liyakatsiz atamalara dayanamayıp veda ettiğim güne şükürler olsun.

neden thy değil de pegasus diyenlere de cevap vermiş olayım bu vesile ile (bu arada thy yurt dışı operasyonlarda özel bir şirket gibi hareket ediyor..flag carrier olmak zaten büyük avantaj yurt dışı uçuşlarda..bu nedenle devlete rağmen finansal durumu bozulmuyor..zaten yurt içi kar etmiyor...ebitda nın hemen hepsi yurt dışından geliyor)
    Bunu ben de görsem iyiymiş fena salladı beni neyse ki diğer hisseler toparladı biraz. IMTIS ve City'e güvenmiştim yüzde 30'a yakın payları var ama nerdeyse 2 milyar dolar piyasa değerini gösterdiler.

Sayfa 265/1003 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •