Sermaye arttirimi sonrasinda vakvak ve halkb de halka açiklik oranlari düşecek..
hisselere etkisi ne olabilir ?
görüşlerinizi rica ediyorum
Printable View
Sermaye arttirimi sonrasinda vakvak ve halkb de halka açiklik oranlari düşecek..
hisselere etkisi ne olabilir ?
görüşlerinizi rica ediyorum
Ehh
bizde bir 30 sene sonra o yollara gireriz
:evil:
1989'da Haydarpaşa limanından 2 konteynır "toplu iğne" ithalatı yapana şahidim.
Sonuçta tüccar bu, nerede ne ucuz buluyorsa alıp getiriyor.
Çok üzülmüştüm devletin bu olaylara el atmadığına,
ta o zaman yerli üreticiyi korumak için bu tip ithalatlara fon ve/veya ek vergi konmalıydı ...
https://pbs.twimg.com/media/FrzxJcmWAAA_qbD.jpg
:whistling:
Masanin ayagi gene mi kirildi?
Bu durum 2000 yıllarına kadar sürdü,o yazdığın yıllar özalın yıllarıydı,ecevitin ithalata koyduğu yasağı özal delmişti,çillerin gümrük davasını es geçtim,peşi malum 2000 sonrası çin mallarına yüksek vergi,vergi olsa ne yazar,çünkü üretici olmadığımızdan hala ithalat tam gaz devam:(
Emekliye düzenleme varmış,5500 az görülmüş,sadece o,normal emekliye bir mok yok gibi:plc:
Önce kaybederiz korkusuna itiraz ettik. Sonra kaybederiz korkusuna rağmen adaylık iradesinin bu şekilde dayatılmasına karşı çıktık. Buna ilaveten belediye başkanlarının adaylığının baskılanmasına karşı çıktık. Seçmene haksızlık olduğunu söyledik.
*Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diye yola çıkılıp Güçlendirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu modeli memlekete umut olarak sunulmuş oldu.
*Umut olarak kurulmuş masanın başka bir gündemle iktidar heveslerinin aparatı olarak dönüştürülmesine karşı çıktık. Biz umut olarak kurulmuş bu masada, ümitlerine pusu kurulmuş bir partiyiz.
*Meral Akşener itiraz ediyor diye kaybetme endişesi duyuyor ve buna saygı duyulması gerekiyorken, bu kaybetme endişesine küfrediyorsanız, kaybeder miyiz korkusu duyanlara 3 gün boyunca 30 yıllık küfrediyorsanız, siz iktidara gelince, güç elinize geçince, ne yapacağı kestirilemez bir iradeyi temsil ediyorsunuz. Dolayısıyla bizi tedirgin ediyorsunuz.
HDP’nin bu iklimde mektuplarla, bizimle niye muhatap olmuyorsunuz beyanatlarıyla toparlanacak süreç değildir. Oyunuza talibiz ama sizi muhatap almıyoruz. Siz problemli insanlarsınız. Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde, devletin makamlarının örselenmesine razı değilim. Kemal Bey’in adaylığının dayatmaya dönüşmesine, mutabakatın ihlal edilmesine, belediye başkanları teklifimizin şahsi hırsa kabul edilmesine itiraz ediyoruz.
*Ben bütün bu usulsüzlükleri reddediyorum. Cumhurbaşkanlığı makamının HDP gölgesinde kalmasını makbul bulmuyorum. Bu süreç nereye kadar giderse, millete verdiğim sözle devam edeceğim. Türk milliyetçilerinin birbirlerinin boğasına sarıldığı son seçimdir bu. HDP, Türk demokrasisinin şantajcısına dönüşmüştür.
Bu dalama.İyi tanınsın diye koydum.
https://www.youtube.com/watch?v=sXx3...%9CTelevizyonu
Teamül yoklaması yapılacağı direk aday gösterilmeyeceği bu nedenle kendini göstermeye çalıştığı söyleniyor.
Bunun esas Türk Kürt müslümanlık yorumu videosu var onu izletin.
Youtube bu herifin adını yazın Türkü ün müslüman olmayanına Türk demiyoruz yazın bulursunuz.
Neyse uğraşmayın buyrun
https://youtu.be/DmhnclQuphY
Erdoğan: Üniversitelerde yüz yüze eğitime verilen ara uzun bir süre olmayacak ama online sistemle biraz devam edelim. Çünkü yurtlarımız çok işimizi görüyor.
Erdoğan: Şartlar elverişli olursa uzaktan eğitim ile yüz yüze eğitimin harmanlandığı hibrit öğretim seçeneği tabii ki değerlendirilecektir.
Malatya ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Erdoğan: "(Altılı masa) Tam anlamıyla bir eski Türkiye fotoğrafı olan koalisyon mantığıyla çalışıyorlar."
Erdoğan: "(Altılı masa) Terör örgütünün parlamentodaki uzantısını da masaya ortak etti, beraber yürüyorlar."
Erdoğan: HÜDA-PAR tamamıyla yerli ve milli bir yapı, bu desteği çok kıymetli buluyorum
Erdoğan: En düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira oldu
Bu hükümet göreve geldiğinden beri, hem çalışan kesim hem emekli kesmi en düşük maaşa mahkum
Emekli maaşı alan kişilerin 20 yıl önce % 10 luk kesmi en düşük maaş alırken şu an bu oran %70-80 lere çıkmıştır
Çalışan kesimde aynı, şu an çalışan kesmin %65 i asgari ücretli
Asıl komik oşan seçim propagandası yapılırken bununla övünüyorlar
Hemşire (Lisans-1/4) 7.265,86 9.082,33
Mühendis (1/4) 9.115,72 11.394,65
Teknisyen (Lise-1/4) 6.343,71 7.929,64
Profesör (1/4) 17.340,84 21.676,05
İmam-hatip 7.475,52 9.344,40
Avukat (1/4) 7.475,52 9.344,40
Bu emekliler daha 2 yıl öncesine kadar, en düşük emekli aylığının 2-3 katı emekli aylıgı alıyordu, asgari ücretinde en az 2 katını alıyordu.
Son 20 yılda 3600 gün ile emekli olmuş, 10 bin tl para yatırıp bedavadan emekli olmuş kişiler ile aynı duruma geldiler.
Bilenler biliyordur ancak bilmeyenler için söyleyim, son 20 yılda çıkan kanunlar ile 1 gün bağkur primi, 1 gün sigortası olanlar cüzi paralar yatırarak emekli oldular, bedavadan, en az 1 milyon emekli var beleş emekli olan, şimdi bu kişiler yıllarca askerlik,polislik,öğretmenlik yapmış kişiler ile aynı parayı alacaklar
Etrafınızda varsa 3-5-10 yıl önce ögretmenlikten, polislikten emekli olmuş kişi buyrun sorun maaşını
Yapılan uygulama adaletsizliğin daniskasıdır
%100 katılıyorum. Temmuzda benimde eyt 25 yıl şartım doluyorum teorikte 20.000 TL üzeri maaş bağlanacak görünüyor. Bu 20000 tl yi elde etmek için 25 yıldır holding ve AŞ şirketlerde uzman, kıdemli uzman, yönetici, müdür vb pozisyonlarda çalıştım. Maaşım hep yüksekti ve bu maaşı alabilmek için de ciddi mücadeleler verdim. Şimdi muhtemelen emekliye ayrılsam 3-5 yıla benim maaş da bu en alt maaşa yakınsayacak. cidden yazık.
Dediğiniz diğer haksızlık da gerçekten bu ülkede sırf oy almak için popülizm ile yarım yamalak tarım bağkuru olanlar bile emekli edildi.
Zat tabanını güçlendirme derdinde,yoksa ülkeyi düşündüğünden değil:plc:
günaydın hayırlı ramazanlar
Göksun (Kahramanmaraş) merkezli saat 12:19:52'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Peki biz ne yapalım,28 sene çalıştım devlete hep katma değer kazandırdım,pirimimi hep tavandan ödedim,1.5-2000 dolar maaşım vardı,en az 12 saat çalııyordum elaman kıtlığından mesaiye kalıyorduk,kit işçiliği yüksek maaş alan kesimdi 2003 öncesi,yani 1989-2003 arası,önceden 1980-1976 arası,1980-1988 sıfırı çeken işçi,sebep evren ve özalın düşmanlığı,üstelik mok yiyesice evren ve özal işçinin ssk parasını yedi memurlarıylan...neyse önceden defalarca yazdım,2003 senesinde rte bütün fabrikaları kapatıp peşkeş çekti,bizide reesen emekli etti,20 senelik emekliyim aldığım maaş 9300,500 dolar bile yok,önceden 640 dolar karşılığı alıyordum 12 yapar,3000 alacaklıyız,eski maaş çalışırken 30 cıvarı,şimdi emekliyiz onun yarısı bile değil,iyiki dairelerim kiralarım var,onlarada 2015 senesinde sahip oldum,önceleri kıt,kanaat,zor zamanda 3 çocuk okuttum yüksek okullarda her yere ev açtım ve hepsini evlendirdim,1 oğlumu gelinimi işten attılar yanıma geldiler,hiç geliri olmayan ne yapsın ?...ülkede refah payı yükselmeden bunlar olamaz,üstelik iktidar takmıs 500 senelik borç,egerki iyi bir yönetim gelirse zamanlan bu durum anca düzelir,rte tekrar kazanırsa vatan bile elden gider:he:
Bu olay borsaların tozunu attırır. Ben korttum.
https://www.youtube.com/watch?v=hNA685AihMk
Nebati: Türkiye, salgın sonrası dönemde güçlü toparlanma kabiliyeti gösteren ekonomilerden biri olmuştur
TCMB faizde bir değişikliğe gitmedi
Pamel-anel-gerel-emkel kısa devre yapmış gibi duruyorlar.
Tüm maaşları aşşağıda eşitleyecek.
Boşa fazla ödeme hatta çalışma.
En düşük emekli maaşını bari asgari ücret ayarında yapaylardı demi ya.
%80 aynı maaşı alır.
Para olmayınca parası olana kölelik başlar.Karnı doysun yeter.
Bu kadar hak yiyen ve yalan söyleyen iktidar gelmiş geçmişte ve dünyada yoktur.:Sad:
Birde Ağıralioğlu olayıda linçe döndü.
Sol cenahda aykırı düşünce kabul etmez oldu.
Onun gerçek sebeplerini bilemem lakin.
Bencede hdp pkk dır.
ATATÜRKÇÜ olarak tüm bölücü ve cahiliye dincilerine rüşvetçilere yobazlara artı yolsuzluk culara karşıyım akp de pkk dır oda bop ve hüdaparda neler karıştırıyor görüyoruz.
bahçelide buna ortakmış geç uyandım.
Kılıçtaroğlunda da kuşkularım var tüm ATATÜRK çüleri tasfiye etti hadi buda pkk ile ortak iş yaparsa ilerde.
Belki akp ile bile yapabilir.Omurga yok bu siyasette.
Dik duran yok.
Oy için her yol mubah bunlarda.
Ben olsaydım 3 truva atınıda almazdım masaya.
Silah bırakmalı.