Sayfa 267/1001 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
    Emekliye düzenleme varmış,5500 az görülmüş,sadece o,normal emekliye bir mok yok gibi

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu durum 2000 yıllarına kadar sürdü,o yazdığın yıllar özalın yıllarıydı,ecevitin ithalata koyduğu yasağı özal delmişti,çillerin gümrük davasını es geçtim,peşi malum 2000 sonrası çin mallarına yüksek vergi,vergi olsa ne yazar,çünkü üretici olmadığımızdan hala ithalat tam gaz devam

2 kere büyük fiyaskoydu,
    hem memleketi açık pazara çevirmişler,
    birde cahil/cühelaya "AT'ye girdik" demişlerdi ...

3.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    ne olmuş ? takip edemedim
    Önce kaybederiz korkusuna itiraz ettik. Sonra kaybederiz korkusuna rağmen adaylık iradesinin bu şekilde dayatılmasına karşı çıktık. Buna ilaveten belediye başkanlarının adaylığının baskılanmasına karşı çıktık. Seçmene haksızlık olduğunu söyledik.

*Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diye yola çıkılıp Güçlendirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu modeli memlekete umut olarak sunulmuş oldu.

*Umut olarak kurulmuş masanın başka bir gündemle iktidar heveslerinin aparatı olarak dönüştürülmesine karşı çıktık. Biz umut olarak kurulmuş bu masada, ümitlerine pusu kurulmuş bir partiyiz.

*Meral Akşener itiraz ediyor diye kaybetme endişesi duyuyor ve buna saygı duyulması gerekiyorken, bu kaybetme endişesine küfrediyorsanız, kaybeder miyiz korkusu duyanlara 3 gün boyunca 30 yıllık küfrediyorsanız, siz iktidara gelince, güç elinize geçince, ne yapacağı kestirilemez bir iradeyi temsil ediyorsunuz. Dolayısıyla bizi tedirgin ediyorsunuz.
    HDP’nin bu iklimde mektuplarla, bizimle niye muhatap olmuyorsunuz beyanatlarıyla toparlanacak süreç değildir. Oyunuza talibiz ama sizi muhatap almıyoruz. Siz problemli insanlarsınız. Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde, devletin makamlarının örselenmesine razı değilim. Kemal Bey’in adaylığının dayatmaya dönüşmesine, mutabakatın ihlal edilmesine, belediye başkanları teklifimizin şahsi hırsa kabul edilmesine itiraz ediyoruz.

*Ben bütün bu usulsüzlükleri reddediyorum. Cumhurbaşkanlığı makamının HDP gölgesinde kalmasını makbul bulmuyorum. Bu süreç nereye kadar giderse, millete verdiğim sözle devam edeceğim. Türk milliyetçilerinin birbirlerinin boğasına sarıldığı son seçimdir bu. HDP, Türk demokrasisinin şantajcısına dönüşmüştür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Bu dalama.İyi tanınsın diye koydum.

Teamül yoklaması yapılacağı direk aday gösterilmeyeceği bu nedenle kendini göstermeye çalıştığı söyleniyor.
    Bunun esas Türk Kürt müslümanlık yorumu videosu var onu izletin.
    bir halt olacağı yok.

Youtube bu herifin adını yazın Türkü ün müslüman olmayanına Türk demiyoruz yazın bulursunuz.
    Neyse uğraşmayın buyrun

https://youtu.be/DmhnclQuphY
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Emekliye düzenleme varmış,5500 az görülmüş,sadece o,normal emekliye bir mok yok gibi
    Bence eşit olsun
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Erdoğan: Üniversitelerde yüz yüze eğitime verilen ara uzun bir süre olmayacak ama online sistemle biraz devam edelim. Çünkü yurtlarımız çok işimizi görüyor.

Erdoğan: Şartlar elverişli olursa uzaktan eğitim ile yüz yüze eğitimin harmanlandığı hibrit öğretim seçeneği tabii ki değerlendirilecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 267/1001 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •